Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 23.8.2011 8:11:30
|
|
|
|
Bebys
|
fala nije ni jedan od ovoga... imam samo jednu legicu i jednog legu..oboje su stari prijatelji i super su...
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 23.8.2011 21:45:13
|
|
|
|
inesica
|
Imala sam kombinaciju 2. i 4. tocke i to sam hvala Bogu rjesila. Na ruzan nacin je ispalo, ali mozda je tako moralo biti. Zivot je kratak da bismo ga proveli s ljudima koji nam ne odgovaraju.
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 24.8.2011 9:42:39
|
|
|
|
LUNA000
|
moj suprug je imao u jednom i laskavog licemjera i korisnika profitera...zabio mu je nož u leđa kad se najmanje nadao, a on mu slijepo vjerovao...da stvar bude gora evo jučer stigla pozivnica od njega za svadbu...i pitam se koliko neki ljudi imaju obraza
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:01:49
|
|
|
|
jagodicabobica
|
ja sam nazalost naisla na jednu familijarnu zenu koja je totalno ne tolerentna na tudzu vjeru ili tamniju boju koze..sa drugom rijecju naisla sam na zivog nazistu i totalno se razocarala na svjet...hvala Bogu pa samnom nema vise nista! Sto je jos zalosnije da takvi ljudi hodaju po mojoj domovini i prave probleme po Mostaru i slicnim gradovima!
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 25.8.2011 9:03:18 >
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:03:15
|
|
|
|
Bebys
|
jagodice rasista ima sve vise i ne tolerancije...ovo sto je bilo u norveskoj samo je sitnica ...strah mene sta ce tek biti... primjer za to je da je u stockholm kommuni pobijedila rasisticka stranka...TO TI JE PRVI KORAK...samo cekaj pa ces viditi... nazalost...mene toga strah...
< Poruku je uredio Bebys -- 25.8.2011 9:06:11 >
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:04:04
|
|
|
|
pincirotvajler
|
ma na svakakve ljude nailazimo tokom života,nekad smo dosta pametni pa ih maknemo,nekad nam malo duže treba pa se opečemo,,najviše je licemjera
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:05:04
|
|
|
|
Bebys
|
i najgore mi je ono sto neznas tko je to ..tek kada je kasno pokaze pravo lice... uzasno
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:06:25
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys jagodice rasista ima sve vise i ne tolerancije...ovo sto je bilo u norveskoj samo je sitnica ...strah mene sta ce tek biti... ova bi sigurno mogla i unuka Hitleru biti...2 dana zivota potrosi na budalu!
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:07:56
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: Bebys jagodice rasista ima sve vise i ne tolerancije...ovo sto je bilo u norveskoj samo je sitnica ...strah mene sta ce tek biti... ova bi sigurno mogla i unuka Hitleru biti...2 dana zivota potrosi na budalu! nisam te skuzila tko je dva dana potrosio na budalu i tko bi mogao biti unuka...nisam skontala
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:08:37
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys jagodice rasista ima sve vise i ne tolerancije...ovo sto je bilo u norveskoj samo je sitnica ...strah mene sta ce tek biti... primjer za to je da je u stockholm kommuni pobijedila rasisticka stranka...TO TI JE PRVI KORAK...samo cekaj pa ces viditi... nazalost...mene toga strah... potpisujem!
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:10:00
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: Bebys IZVORNA PORUKA: jagodicabobica IZVORNA PORUKA: Bebys jagodice rasista ima sve vise i ne tolerancije...ovo sto je bilo u norveskoj samo je sitnica ...strah mene sta ce tek biti... ova bi sigurno mogla i unuka Hitleru biti...2 dana zivota potrosi na budalu! nisam te skuzila tko je dva dana potrosio na budalu i tko bi mogao biti unuka...nisam skontala ma salila se kako na tu zenu potrosi 2 dana a ponasanje joj takvo da bi mogla bi biti i Hitlerova unuka,praunuka sta god! mislim da si me skontala
< Poruku je uredio jagodicabobica -- 25.8.2011 9:11:16 >
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:16:19
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler ma na svakakve ljude nailazimo tokom života,nekad smo dosta pametni pa ih maknemo,nekad nam malo duže treba pa se opečemo,,najviše je licemjera
|
|
|
|
RE: Kako prepoznati lošeg prijatelja? 25.8.2011 9:20:03
|
|
|
|
Bebys
|
jesam
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!