|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gdje je granica - facebook.
30.8.2011 10:21:10   
Zvonki

IZVORNA PORUKA: maja

IZVORNA PORUKA: Indy

mene samo uzasava pomisao na pedofile na fejsu, iz tog razloga vise nestavljam golisave slike djece

golišave slike djece se po mome ne stavljaju apsolutno nigdje, nije mi bilo ružnijeg kad sam već par puta ovdje na raji znala naići na takve, ja ih čak ni doma u albumima nemam

Tako je. A isto tako ne volim kad netko, bez mog pitanja stavi slike moje djece na fejs. Ako ih ja ne stavljam, onda bi to nešto trebalo značiti, ne?

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 51
30.8.2011 10:23:59   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: Mariachi

ja sam blokirala jedno 5 frajera Amerikanca koji su mi se grdo upucavali, pisali su mi da sam im lepa itd. u biti, nijednom nisam ni odgovorila na poruku, samo dam ih bloknula user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 52
30.8.2011 10:38:21   
Anoniman
sinoć sam izvršila eksperimentalno virtualno samoubojstvo svog profila na fejsu.
čisto da vidim kak to izgleda. user posted image
nema veze s nijednom od vas, nemojte si sad mislit ko mi je kaj napravil - niko nikaj, glupiram se, ko i obično. cmoks

(Odgovor članu Bebys)
  Neposredna veza do poruke: 53
30.8.2011 11:29:39   
njanja

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Tako je. A isto tako ne volim kad netko, bez mog pitanja stavi slike moje djece na fejs. Ako ih ja ne stavljam, onda bi to nešto trebalo značiti, ne?

ja se ne bojim pedofila na fejsu, nije to razlog jer tamo ne idem...
ali slažem se sa zvonki gore...evo primjerice jučer čakulam s frendicom i kaže da stavlja janove slike i od njenog malog na fejs, ja kažem nemoj molim te, ona kaže, ali i ti ih stavljaš, ja kažem da na picasu i pošaljem link samo ljudima kojima vjerujem, a ne stavljam ih ni na raju (više), a ona kaže, ali i ja imam samo za prijatelje album na fejsu, a ja joj odgovaram: da, ali tvoji prijatelji, nisu i moji prijatelji....ali nije pravila probleme, odmah ih je skinula, poštovala moju odluku i samo smo se dogovorile da ostane slika gdje jan hrani njenog malog sa smokijem jer je slika pre pre dobra....

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 54
30.8.2011 12:35:14   
maja
i ok,to poštujem, i moja je šogorica stavila sliku Noe na profilnu i naravno da sam napravila paniku mada sam na fejsu, to su moja djeca i ako ću ja stavit ok, ako ne opet moja volja, ali da mi drugi stavljaju to ne volim, pogotovo bez pitanja! I zapravo ni ne stavljam sliku djece na profilnu, tj. čak ni svoju sliku nemam :/

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 55
30.8.2011 22:18:17   
Anoniman
uskrsnula sam nekim čudom, i zbilja je, sve je isto kak sam i ostavila - a falila sam samo maštovitoj, niko drugi nije skužil da me nema... user posted image - mogla bi ja tak tu i tam opet... kad mi dođe - koknem si fb profil, to bar ni greh, ne? user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 56
30.8.2011 22:26:16   
cuba
Nije mi jasno kakvi su to prijatelji koji si uzimaju za pravo da slike tuđe djece  bez pitanja roditelja stavljaju na internetuser posted image
Apsolutno svi moji prijatelji znaju da nikada nisam stavila sliku R na fejs niti planiram i isto tako znaju da me nesmiju označavati na fotografijama jer ih onda vide i svi njihovi prijatelji (koji nisu moji) tako da...
To sam jako dobro svima dala do znanja do te mjere da me nekidan prijateljica pitala može li našu zajedničku fotku staviti na fejsuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 57
30.8.2011 23:30:29   
mala pcelica
meni to ne smeta ako mi sestra ili neko od prijatelja stave sliku na fb od djeteta,pa i ja ih stavljam,totalna mi je glupost sto se pravi tolika frka oko toga...ja svoje djete tim putem ne reklamiram nego stavim slike da ih vidi moja rodbina koju ne vidjamo cesto i stvarno ne vidim nista lose u tome

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 58
31.8.2011 8:40:12   
mišica 666
ja isto ne kužim taj strah od slika na facebooku. pa na kraju krajeva svak mi vidi djete kad idemo van u šetnju ili možda netko stavlja svojoj djeci škartoc na glavu da ga se ni van ne vidi.user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 59
31.8.2011 8:44:53   
Bebys
neznam dali sam ikada potpisala misicu ali ovaj puta je potpisujem...da bas tako svi stave kartonske kutije djeci na glavu i onda idu u setnju...dobro si me bas nasmijala..user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 60
31.8.2011 9:31:45   
cuba
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

meni to ne smeta ako mi sestra ili neko od prijatelja stave sliku na fb od djeteta,pa i ja ih stavljam,totalna mi je glupost sto se pravi tolika frka oko toga...ja svoje djete tim putem ne reklamiram nego stavim slike da ih vidi moja rodbina koju ne vidjamo cesto i stvarno ne vidim nista lose u tome

moj post se odnosio na njanin post (i slične situacije, ne samo ova njena) u kojem ona govori kako je njena frendica bez njenog pitanja i znanja stavila slike njenog djeteta na facebook. To nije u redu i ne možeš nikako reći da je pogotovo što njanja sama nema facebook profil i nigdje ne stavlja slike svog djeteta.
A svojoj rodbini slike od Roka šaljem putem maila.
Sve i da stavljam slike od Roka na fejs to su slike koje sam ja odabrala i isto bi voljela da me prijateljice koje namjeravaju stavljati slike na kojima je moje dijete pitaju jel mogu staviti. A ne stavljam niti ću ikad stavljati.

Tko voli nek izvoli.
mišica i bebys ne hoda mi dijete okolo sa škartocem na glavi ali ako imam svoje razloge zašto slike ne stavljam (a vi te razloge ne znate) onda stvarno nije lipo od vas da se sprdate s tim.
I sa niti jednim postom nisam dala do znanja niti mislim da ljudi koji stavljaju slike svoje djece na facebook nisu normalni. Ne znam zašto ste se osjetile prozvanima??

< Poruku je uredio cuba -- 31.8.2011 9:35:54 >

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 61
31.8.2011 10:03:31   
njanja
tako je cuba.
ja isto slike od jana stavljam na svoju picassu preko googlea i šaljem pozivnicu u album svojim prijateljima. ovdje se radilo o tome da je moja frendica stavljala slike od Jana da vide njeni prijatelji, od 200 njenih prijatelja, 20 su možda moji, dakle, zašto bi ostalih 180 uopće gledali Jana i što im to znači????

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 62
31.8.2011 10:24:22   
mišica 666
cuba ja ne znam zašto si se ti osjeetila prozvanom na moj komentar. ja općenito ne razumjem taj strah od fotki na facebooku. slažem se da drugi trebaju tražiti dopuštenje za objavu slike moje djece. moj post se nije odnosio konkretno na tebe ili na njanju već općenito. i mislim da sam u ovo vrijeme provedeno na raji rijetko se kad sprdala pa neznam čime sam zaslužila cuba tvoj post. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 63
31.8.2011 10:26:06   
mišica 666
i ja se nisam osjetila prozvana na tvoj post ja sam komentirala temu. to što si ti bila slučajno post ili dva iznad ne znaći da sam na tebe mislila.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 64
31.8.2011 11:12:49   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mišica 666

cuba ja ne znam zašto si se ti osjeetila prozvanom na moj komentar. ja općenito ne razumjem taj strah od fotki na facebooku. slažem se da drugi trebaju tražiti dopuštenje za objavu slike moje djece. moj post se nije odnosio konkretno na tebe ili na njanju već općenito. i mislim da sam u ovo vrijeme provedeno na raji rijetko se kad sprdala pa neznam čime sam zaslužila cuba tvoj post. 

potpisujem

Neposredna veza do poruke: 65
31.8.2011 11:13:57   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: mišica 666

i ja se nisam osjetila prozvana na tvoj post ja sam komentirala temu. to što si ti bila slučajno post ili dva iznad ne znaći da sam na tebe mislila.

i ovo potpisujem...na temu sam općenito odgovorila,a ne na tvoj post....znaci meni to ne smeta,tebi smeta i to je ok user posted image

Neposredna veza do poruke: 66
31.8.2011 12:00:16   
anaxx
nemam facebook niti želju da uđem u taj svijet...

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 67
31.8.2011 13:02:07   
tyna
teoretski, fb je kradljivac vremena i jaka navlakuša da se nekima dragocjeno vrijeme pretvori u špijuniranje života drugih dok u svom životu zapravo ne rade ništa pametno.
opcije za privatnost od drugih ljudi se mogu podesiti, ali se ne možemo zaštititi od samog fb koji putem naših aktivnosti zna sve o nama, što možemo vidjeti i iz reklama koje nam nudi na desnoj strani, a pogađaju točno naše interese.
gore navedeno ne znači da nisam na fbuser posted image ali nisam ažurna u statusima, a i sa slikama sam isto malo zakazalauser posted image
fb mi najviše služi za komunikaciju putem inbox.a i chata sa prijateljima koje rjeđe viđam, te posjećivanje nekih grupa na kojima sam stekla neke, danas jako dobre frendove i za to dajem veliki + fejsu. preko fejsa najmanje komuniciram sa najboljim prijateljima jer se sa njima čujem fonom ili vidim uživo, a dosta njih niti nije na fb ili je odustalo jer im nema smisla.
prijatelji su mi oni sa kojima se družim ili sam se družila i u stvarnom životu, a od nedugo i neke rajke kojima sam poslala requeste jer su mi virtualnouser posted image drage (koliko sam ih upoznala kroz pisanje na rr) i htjela sam ih upoznati i tamo.
hvalim i sve grupe tipa prodajem, mijenjam, kupujem jer su omogućile mnogima da zarade nešto u ovim kriznim vremenima ili kupe povoljnije. pohvala isto i za RR šopić iako trenutno ništa ne kupujem ili prodajem (čuvamuser posted image )

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 68
31.8.2011 19:16:17   
mamacita
Ja isto tako vjerujem da je mnogim ljudima, na jednoj tako (vecinom) anonimnoj mrezi lakse pokazati njihovo pravo lice. Dakle, nesto prokomentirati ne birajuci pri tom rijeci, izlagati sebe tudjim "pogledima" i pri tome uzivati anonimnost (dakle ti drugi ljudi ne znaju , mozda, gdje zivis). Dakle, ako netko moze vidjeti nase slike, bez da su nam prijatelji kojima smo mi odobrili ulazak u nas profil, to znaci da ih tek naknadno moramo blokirati. Ja i dalje mislim da je sve to preslo svaku mjeru, dakle, recimo moje slike mogu vidjeti prijatelji mojih prijatelja?!
Moja djeca ne hodaju s vrecama na glavi, dapace uzivaju u zivotu. No, isto tako branim ljudima za koje znam da ih slikaju da im stavljaju slike na FB ili bilo koju drugu internetsku stranicu. To su moja djeca, moja privatnost, moja odgovornost. Kao prvo i prvo, tko je ikada pitao jedno od vase djece zeli li ono biti izlozeno tudjim pogledima, kada u stvarnosti, moja djeca se dapace nekad boje nepoznatih ljudi i ne zele im prici ako ih ne poznaju. To je narusavanje djecje privatnosti, i sada ce netko ovdje reci da djeca i ne mogu odlucivati o tome, jer su pre mala. No, ako smo mi odlucile da djecu necemo voditi k nepoznatim ljudima u stvarnosti, onda zasto ih izlazemo tudjim pogledima putem slika na internetu? Ako nekoga interesira kako moje dijete izgleda ta osoba me moze lijepo upitati, i ja cu joj drage volje pokazati sliku svoje djece, no NECU dobrovoljno nuditi njihove slike svima zivima... koje svi ti ljudi mogu vrlo lako isprintati, ako to zele.

(Odgovor članu tyna)
Neposredna veza do poruke: 69
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!