|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Duhovi
5.12.2008 22:09:44   
Ira_
Vjerujete li u duhove, ako da zašto i ako ne zašto?
Da li ste imale koju (ne)zgodu s duhovima, ja jesam ( par )
Neposredna veza do poruke: 1
   [Brisano sporočilo]
5.12.2008 22:35:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Ira_)
  Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Duhovi
5.12.2008 22:37:10   
njanja
Hoćeš nam ispričati? Inače, ne vjerujem u duhove, a ako i postoje, onda su dobri, odnosno mislim da su oko mene duhovi moje bake i dede koji me čuvaju user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 3
5.12.2008 22:39:04   
ninolina
Mene odmah strah al dogodilo mi se. Kad mi je deda umro tu noć u mojoj sobi cijelu noć sam osjetila prisustvo dva plava oka koja su me čuvala spavala sam kao beba. Kad mi je prijateljica poginula javljala mi se često kroz snove. A nedavno se baka došla u snu pozdraviti sa mnom prije nego je umrla i rekla da čuvam svoju dječicu. Istu noć i sestrama i djedu. Zastrašujuče znam

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4
5.12.2008 22:39:18   
Ira_
Imala sam ne baš ugodna iskustva. Jednom su čak moji starci pozvali svećenika da posveti kuću. Naravno kada je došao pogledao je ravno u mene i odmahnuo glavom. Kao da je znao da sam ja bila ta koja ih je prizivala. To je bio zadnji put!

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 5
5.12.2008 22:41:30   
njanja
a znači, prizivala si ih?

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 6
5.12.2008 22:42:15   
mariola
mojoj rodici je vidovnjakinja rekla da je duh naše bake živ i da živi u obiteljskoj kući u kojoj je i umrla a koju je djed nakon njene smrti prodao. I vidovnjakinja je rekla da ti ljudi koji ssad žive u toj kući nemajusvoj mir, jer im je kući duh moje bake.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 7
5.12.2008 22:43:41   
Ira_
Da prvi put u Banja Luci u podrumu zgrade di smo živjeli. Bile smo nas četiri uključujući i moju stariju sestru. Nakon prizivanja, nešto smo se sprdale svezi tog duha i tegla puna slatkog od dunja koja je bila na sredini perilice za rublje je doslovno odletjela na pod.

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
5.12.2008 22:50:39   
Ira_
Dok nismo došli u OS još par puta smo prizivali, ali bez posljedica. U Osijeku sam prizivala 3 puta, od toga 2 puta loše. Jedanput mi je prijateljica imala nekakav napad, da bih se odjednom trgla iz toga i apsolutno se tog događaja nije sjećala. Strašno kada se sjetim način na koji je držala tijelo, lice njeno... kao da je pokušao ući u nju. Fuj!
Drugi put je tako krasno bilo da je svećenik došao.
Nekoliko noći zaredom čula su se stopala po tavanu ( čuli i starci ) viđali smo obrise ljudskog tijela po kući, dvorištu ( izgledalo je kao da gledaš kroz vodopad ) osjetiš da je s tobom netko, iako si sam ...
Nikada više

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 9
5.12.2008 22:53:22   
mlada mama
o ovome bih mogla slusati i pricati danima imala sam jako puno iskustava,a sad trenutno umirem od smjeha jer sam se sjetila kako smo moja kolegica i ja prije nekim mjesec dana pricale bas o tome i kako je nju bilo strah ja sam ju isla odvesti autom kuci, totalno smo se ufurale u pricu o tome da sam skoro zgazila jednu babu kad je izasla van stisla sam gas i pocele smo vristati susjeda nas je samo gledala nisam znala sta bih od srama,a sad mi je totalno smijesno

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 10
5.12.2008 22:54:42   
piggy
i ja sam ko klinka prizivala sa curama duhove u susjednoj zgradi,bila je to nešto sa čašom,kad se čaša pomaknula svi smo pobjegli,više mi nije palo na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 11
5.12.2008 22:55:28   
Ira_
user posted image Luđakinjo da si je zgazila opsjedala bi te godinama!

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 12
5.12.2008 22:57:07   
mlada mama
ooooo znam, jos toj zeni ne mogu pogledati u oci od srama,a u ostalom sta ima raditi vani u pola noci,sigurno je izletila da vidi kud idem

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 13
5.12.2008 22:57:46   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: piggy

i ja sam ko klinka prizivala sa curama duhove u susjednoj zgradi,bila je to nešto sa čašom,kad se čaša pomaknula svi smo pobjegli,više mi nije palo na pametuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image al ste hrabri

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 14
5.12.2008 23:02:03   
mariola
Ja sam jednom sprijateljicama zvala duhove, u kući. I kao uspostavile mi vezu s njim, pitale ga svašta i onda je nekom palo na pamet da mu kaže da ako je stvarno s nama neka nam dokaže to tako da nam telefon zazvoni jedan put. I kad je telefon zazvonio, zaledile smo se sve 4. Završile seansu i bile pod dojmom danima.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 15
5.12.2008 23:42:53   
Ruža
Meni je ovo prestrašna tema.user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 16
5.12.2008 23:44:16   
Ira_
Ma daj Ružo, nije vrag da nikada kao klinka nisi prizivala duhove?!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 17
5.12.2008 23:50:04   
Ruža
Ja sam se ko klinka jako toga bojala, kad bi netko i spomenuo to ja bi lovila šturu. I dan danas mi je sam spomen na to nelagodan, ne volim dirati u takve stvari.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 18
5.12.2008 23:52:38   
tiha
o da ja sam ih prizivala i imam nekoliko ludih iskustava zvali smo duhove ja sa starijim susjedama---ja samo gledala imala sam  5 godina...zvale smo nesto sa iglom i koncem i zavrtis i kazes neka se dogodi to i to...i naravno legica pametnica neka se zavjesa pomakne a ono ko da ju je netko uhvatio i podigao a igla se nije prestajala vrtit....mi pocele vristati i uletila mama i srusila iglu i sve prestalo....

i kad smo se vratili poslje rata u baranju nismo zvali duhove nego smo imali neku ludu susjedu koja je kako smo saznali malo zavracala sve ....mene je nesto jednu noc napalo...nisam mogla oci otvorit gusilo me i drzalo mi ruke....misla sam da sam sanjala ali imala sam plavice na rukama i prsima kako mi je jednu ruku pritislo....
kad je mama to vidjela vodila me kod svecenika i posvetili smo kucu par puta te godine i hvala bogu nije se vise ponovilo....suze mi krenu kada se toga sjetim jer je stvarno bilo prestrasno...

misla sam da cu umrijeti....

< Poruku je uredio tiha -- 5.12.2008 23:53:29 >

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 19
5.12.2008 23:54:17   
Ira_
Svaka čast Ružo, ja nažalost ili radost ( kako za šta ) sam i previše znatiželjna da nešto prođe pokraj mene, a da nisam to isprobala.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 20
5.12.2008 23:57:07   
Ira_
IZVORNA PORUKA: tiha

....mene je nesto jednu noc napalo...nisam mogla oci otvorit gusilo me i drzalo mi ruke....

Sestra mi je rekla da se njoj nešto slično dogodilo prije par godina ( prije posvete kuće ) samo što jre ona imala još i osjećaj da joj netko sjedi na prsima!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 21
6.12.2008 13:23:29   
lelo
Vjerujem u duhove ali nikad nisam imala neki susret sa njima.Moja sestrična ima iskustva sa duhovima i to je i sama potvrdila i sad zna i ko je to (njezin deda).Isprva se bojala ali sada kada zna da je to njen deda misli da je on čuva i pazi da joj se nešto loše ne dogodi.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 22
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!