|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Razočarana i tužna :(
3.9.2011 11:16:28   
Emina mama
Drage moje forumašice...nemam se kome požaliti, ako se pojadam mužu samo će mahnuti i reći ''jesam ti rekao''user posted image a meni se već dva dana user posted image !!
Razočarala me prijateljica sa kojom sam odrasla...sad oboje imamo djecu i umjesto da se uozbilji ona iz puke dosade mene ocrni pred svima...uperuje prstom u mene kao da sam najveće govno (oprostite na izrazu!), a ne osoba koja joj je pomagala i vodila je sebi doma dok joj je tata umirao a mama se alkoholizirala, dok ju je dečko (sadašnji muž) tukao do besvijesti itd.!!
Jesam ja to zaslužila? Zar ja kao majka i trudnica zaslužujem da se tako pljuje po meni nakon svega što sam za nju napravila!?
A što je najgore, mnogi vjeruju njenim lažima i izmišljenim pričama o meni...sada tek vidim tko mi je pravi prijatelj a tko mi okreće leđa onda kad mi je potreban...

Oprostite na dugom i grubom postu....ali morala sam se nekome izjadati, user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Razočarana i tužna :(
3.9.2011 11:31:21   
ikica84
user posted image user posted image user posted image user posted image
hmm danas se moze svasta ocekivati od "prijateljica" a mislis da su ti prave...
kad sam se udala i rodila shvatila sam da u stvari imam jako malo prijateljica,jos pogotovo jer sam otisla u drugu drzavu da zivim i vise sa pola od njih nisam ni u kontaktu...tuzno ali istinito user posted image
al sam se vec nekako pomirila sa time i cuvam ovo malo jos prijatelja sto imam user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu Emina mama)
Neposredna veza do poruke: 2
3.9.2011 11:33:36   
Ira_
To je meni napravljeno isto još 1998 i od toga dana ta "prijateljica" za mene ne postoji. Od toga dana pokraj nje prođem k'o pokraj turskog groblja. Mislim da će joj to najteže pasti, IGNORIRANJE, jer takve osobe previše vole sebe i iz tog razloga ocrnjuju druge. A nema joj veće kazne od te da je netko ne vidi!!!

Neposredna veza do poruke: 3
3.9.2011 11:56:04   
Emina mama
Ma meni nije jasno kako može biti takva prema meni, nakon svega što sam napravila za nju i njenu sestru...a što sam dobila zauzvrat....jedno veliko NIŠTA!!
Ne razumijem takve osobe jer ja nisam takva....user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu Ira_)
Neposredna veza do poruke: 4
3.9.2011 13:08:51   
pincirotvajler
ma ljubomorna je nekaj na tebe,nepodnosi tvoju sreću i zna da ćeš patiti ak bude takva
nemoj joj pokazivati da te boliuser posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

Neposredna veza do poruke: 5
3.9.2011 13:26:26   
Mašaaa
Pomozi sirotu za svoju sramotu! Staro se dobročinstvo lako zaboravlja. A ti najbolje znaš kako ćeš.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 6
3.9.2011 13:56:14   
adryosijek
od kad ima prijateljica,ja sam saznala da to nepostoji!!!!!
prijatelja pravih nema opekla sam se ohoho puta,samo ih imas ako imaju koristi od tebe ma j... ja to!!
PRIJATELJI NE POSTOJE VISEuser posted image zato nepomazi nikad nikome ko tebi nije pomogao

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 7
3.9.2011 14:02:43   
Emina mama
Ma ona za mene više ne postoji...to je sad gotova stvar!
Što se mene tiče, takve prijateljice mi ne trebaju...!
Imam svoju malu obitelj koja očekuje još jednu prinovu i oni su mi najbitniji!
user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 8
3.9.2011 14:05:16   
mamacita
Primi ti lijepi cmokic od mene, totalne nepoznate osobe. Glavu gore, i ljubi svoju obitelj. Ljudi dolaze i odlaze iz nasih zivota. user posted image

Neposredna veza do poruke: 9
3.9.2011 14:06:06   
Emina mama
Hvala draga!user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 10
3.9.2011 15:28:35   
jagodicabobica
svima...uperuje prstom u mene kao da sam najveće govno (oprostite
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

ma ljubomorna je nekaj na tebe,nepodnosi tvoju sreću i zna da ćeš patiti ak bude takva
nemoj joj pokazivati da te boliuser posted image user posted image user posted image

upavo tako...to ona samo radi sto je ljubomorna sto ima neki veci problem od tebe pa hoce da i tebe vidi nesretnu...huguser posted image user posted image (od moje male:)

Neposredna veza do poruke: 11
3.9.2011 15:38:17   
Indy
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

Neposredna veza do poruke: 12
3.9.2011 17:30:13   
Bebys
zao mi je jako sto si to morala prozivjeti..

OSOBNO ZNAM KAKO TI JE JER SAM I SAMA TO PROSLA...ITEKAKO ZNAM KAKO JE TO ZALOSNO ...BOLNO I RUZNO...

ali nazalost svaka skola u zivotu se skupo placa...

za mene vise nema bliskih prijatelja osim boga...zivot me naucio...tesko je to ali istinito....bla bla bla legica imam mali metar i prijatelja isto tako mali metar...ali BLISKIH NIKADA VISE...I NITKO...

Neposredna veza do poruke: 13
3.9.2011 18:41:48   
Zvonki
IZVORNA PORUKA: mamacita

Primi ti lijepi cmokic od mene, totalne nepoznate osobe. Glavu gore, i ljubi svoju obitelj. Ljudi dolaze i odlaze iz nasih zivota. user posted image

Evo, žena ti sve reče user posted image . Za dobrim se konjem praši. Ne troši bezveze svoje minute na nevažne stvari.

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 14
3.9.2011 19:10:58   
Ruža
Ako ti je stalo do te osobe, ako ste provele lijepe trenutke zajedno ja ne bi okrenula glavu od nje nego sjela i razgovarala, pitala zašto?
Ljude do kojih mi je stalo ne puštam da odlaze iz mog života, ako osjetim problem sjednem i razgovaram. Tek kad imam čistu situaciju mogu mirnog srca otići iz nečijeg života ili pustiti nekoga iz svog.
Često zbog nedostatka iskrene komunikacije, zbog rekla kazala priča olako križamo ili osuđujemo ljude, a da se zbog toga poslje osjećamo jadno, tužno, ljuto..
Pitaj ju zašto? Priuštiti ćeš si mir.
Glavu gore!user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
3.9.2011 21:43:26   
lavica81
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 16
4.9.2011 17:46:18   
sina
jako su mi poznate takve situacije. imala ih nekoliko puta i boljelo je i to jaaaako i poprilično dugo.no,preboljela sam i idem dalje,ne razmišljam više o njima,jedino što znam(nije mi to zadovoljština,govorim samo činjenice)  da ni jedna nema ni približno sređen ni ljiep život. kako posiješ.....

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 17
4.9.2011 21:15:01   
keksić
Ako ti je stalo do te osobe, ako ste provele lijepe trenutke zajedno ja ne bi okrenula glavu od nje nego sjela i razgovarala, pitala zašto?
Ljude do kojih mi je stalo ne puštam da odlaze iz mog života, ako osjetim problem sjednem i razgovaram. Tek kad imam čistu situaciju mogu mirnog srca otići iz nečijeg života ili pustiti nekoga iz svog.
Često zbog nedostatka iskrene komunikacije, zbog rekla kazala priča olako križamo ili osuđujemo ljude, a da se zbog toga poslje osjećamo jadno, tužno, ljuto..
Pitaj ju zašto? Priuštiti ćeš si mir.
Glavu gore!

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 18
5.9.2011 11:38:18   
Krky
Možda malo čudno razmišljam, ali čini mi se da je ona ta koja je "jadna", jer ne vjerujem da bi to radila sretna i zadovoljna osoba. Iako pišeš da to prijateljstvo za tebe više ne postoji, vjerujem da ti je teško zbog toga i neće ti biti lakše, ako to ne riješiš otvorenim razgovorom. Ako i ne završi dobro - ti si pokušala i onda možeš biti mirna.

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 19
5.9.2011 16:52:21   
mala99
Draga moja neću ti previše pametovati jer su ti cure sve rekle. Ja ti mogu reći iz mog iskustva da se prijateljstva s godinama mjenjaju, jer se i ljudi mjenjaju. Tako da ako nam je netko bio prijatelj prije 10 godina, na znači da treba biti i danas. Ja i moja prijateljica bile smo nerazdvojne, zajedno planirale trudnoću, ja danas imam sina 2 godine i polako planiram drugo, a ona još nije ni ostala trudna. Danas više ne mogu ni pričati s njom jer ona priča neke stvari koje mene uopće ne zanimaju, a ja o djeci i stvarnom životu. Tako da život nas mjenja, ti si očito odrasla, a ta tvoja prijateljica ostala je još u pubertetu....

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 20
6.9.2011 19:23:53   
uspavana
Pravo prijateljstvo je teško naći... a ovo očito nije bilo pravo...
ali cure su već sve rekle - primi user posted image user posted image i od mene...glavu gore. I kao što si i sama rekla, imaš svoju obitelj -ne isplati se gubiti živce zbog takvih ljudi -jer nisu toga vrijedni.

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 21
6.9.2011 19:48:57   
bubaMaja
Draga Emina mama - bolno je kad se razočaraš u nekog kome si vjerovala, ali nemoj oko toga lomiti glavu i srce. Ti si učinila dobro djelo kad si njoj pomogla u njenim teškim vremenima i stoga je njezin grijeh još veći jer se ogriješila o nekog tko joj je s ljubavlju pomogao. Ti si svoj "dodatni dan u raju" zaradila nesebično pomogavši i sada kreni dalje. Oprosti i zaboravi, budi jača od toga... Sve se vidi i zna! Možeš joj i reći koliko te povrijedila. Možda shvati što je učinila... a što se tiče daljnjeg druženja.. učini prema svojoj savjesti

Blagoslovljeni najljepšom zvjezdicom s neba - došla nam je naša Stella 6.2.2011.

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 22
6.9.2011 21:55:42   
stars777
Ma glavu gore, imaš svoju malu obitelj a i nas velike prave prijateljice koje te neće iznevjeriti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu bubaMaja)
Neposredna veza do poruke: 23
7.9.2011 8:39:17   
Emina mama
hvala vam svimauser posted image user posted image

EMA 01.04.2010.
LEA 02.12.2011.

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 24
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!