Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 19:52:42
|
|
|
|
Anoniman
|
molim vas,zar nitko nezna
|
|
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 20:01:26
|
|
|
|
Ruža
|
Najbolje nazovi centar za socijalno osiguranje pa pitaj? Stvarno ne znam, no sretno. A da na 2 mjeseca odeš raditi kad bebica napuni 6 mj.? Bar da ti malo popravi prosijek?
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 21:19:38
|
|
|
|
mamacita
|
Uistinu ne znam, no zelim ti puno srece, i snage da izdrzis sve to, i psihicki i fizicki .
|
|
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 21:23:06
|
|
|
|
njanja
|
znam da se i nasa dikac vratila raditi na 3 mj, a i mislim troubled. Nisam sigurna, ali mislim da sam puno puta cula da se zene vrate raditi kad dijete napuni 12 mj pa rade 3 mj pa opet odu na porodiljni ili bolovanje. Tvoj slucaj je specifican jer,ako sam dobro zbrojila, trebas rodit oko 1.rodjendana, a vec 45 dana ranije mozes na por.za 2.dijete....stvarno zovi hzzo ili vidi na nekim 2.forumima ako imaju pravnog savjetnika jer ti je situacija stvarno specificna...sretno sa svime!
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 22:12:23
|
|
|
|
Anoniman
|
problem je što dojim,pa neznam kako bi prekinula to radi posla! hvala mame raspitat ću se,a možda mi se javi još ko tko bolje zna
|
|
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 8.9.2011 22:14:51
|
|
|
|
Anoniman
|
dali je moguće odmah otvorit komplikacije dok mi primanja nepadnu,pa da mi uzmu stari tj. ovaj prosjek..
|
|
|
|
RE: kakva su moja prava,opet trudna?! 9.9.2011 9:35:05
|
|
|
|
Bebys
|
draga sretno ZOVI IH I PITAJ...sigurna sam da ce sve biti uredu samo moras nesta napraviti i to brzo dok je jos vrijeme...zovi i pitaj ..jos danas..NE CEKAJ
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!