|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nema vise Cvrčka našeg!
21.10.2011 22:21:56   
natalijax
vratit če se ona,nadam seuser posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 26
21.10.2011 22:44:09   
dami
IZVORNA PORUKA: modesty blaise

IZVORNA PORUKA: Tanjica Tanja

A zašto??? user posted image

Zašto?
ja se ni najmanje ne čudim , ako je to istina.....
skidam joj kapu za taj potezuser posted image
ode i ona nakon Njanje....

to je samo još jedna draga i pametna cura kojoj je vjerojatno prekipjelo od hrpetine gluposti ....šteta kaj je ostalo od ove RR

Nažalost puni je ljudi otišlo i puno će otići...user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 27
22.10.2011 0:13:47   
lilia
Cvrčak je jedna pametna i zrela osoba koju bi ja potpisala u svakom trenutku.

Zadnji puta sam vidjela kad je pisala o kravljem mlijeku i keksima i tad se u bircu pojadala da nema više snage objašnjavati i tupiti.

Valjda joj je puna kapa natezanja. Nadam se da će svratit koji puta.

Cvrčak, tvoji savjeti su bili neprocjenjivi, mani kao i većini koja je napisala nešto ovdje.user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 28
22.10.2011 0:17:58   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: lilia

Zadnji puta sam vidjela kad je pisala o kravljem mlijeku i keksima i tad se u bircu pojadala da nema više snage objašnjavati i tupiti.

Cvrčak, tvoji savjeti su bili neprocjenjivi, mani kao i većini koja je napisala nešto ovdje.user posted image

ja nju ne poznajem ali  sam kroz njene postove dobila utisak da je ona posebna zena....

< Poruku je uredio jagodicabobica -- 22.10.2011 0:19:03 >

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 29
22.10.2011 0:34:02   
mamacita
Ajde zene, ta zena nije umrla, nego se samo zasitila... ne vidim sta ima lose u tome. Neke od nas jednostavno nemaju dovoljno dobre zivce za natezanja ovakve vrste.

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 30
22.10.2011 8:44:07   
Puli
ne znam što se desilo jer me nema često ovdje
žao mi je da je naš Cvrčak otišao
falit će mi user posted image

čini mi se da su i njeni postovi obrisani,uistinu ne znam što se dogodilo tako strašno da su i postovi morali biti obrisani user posted image baš sam user posted image

http://www.ringeraja.hr/forum/%5BBrisano_sporo%C4%8Dilo%5D/m_362794/tm.htm

< Poruku je uredio Puli -- 22.10.2011 8:52:12 >

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 31
22.10.2011 8:56:27   
anaxx
tako je željela, otići i ne ostaviti trag za sobom... mislim da će svima faliti njeni savijeti, ali žena je odlučila, zatvorila je ovu stranicu i treba to poštovati... 
Cvrčak pozdrav, čujemo se na proljeće kad nam se probude mali oklopni prijatelji...user posted image
user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 32
22.10.2011 8:58:56   
troubled
čini mi se da su i njeni postovi obrisani,uistinu ne znam što se dogodilo tako strašno da su i postovi morali biti obrisani baš sam

puli...to je bila njena izričita želja...
cvrči...škicneš tu i tamo, jel da? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 33
22.10.2011 9:06:28   
Bebys
nema NI JEDAN POST....dali je to moguce ili samo neki...pa ona je ostavila 22 tisuce i kusur ako se nevaram...ovo je uzasno...ocito je jako povrijedjena...user posted image

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 34
22.10.2011 9:07:25   
pticica
IZVORNA PORUKA: jagodicabobica

IZVORNA PORUKA: lilia

ja nju ne poznajem ali  sam kroz njene postove dobila utisak da je ona posebna zena....

ona jeste posebnauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu jagodicabobica)
Neposredna veza do poruke: 35
22.10.2011 9:22:43   
mišica 666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pticica)
Neposredna veza do poruke: 36
22.10.2011 9:45:21   
mala pcelica
user posted image šteta jbg ..... a bebys mogla si napisati i drugačiji naslov,sva sam se stresla kad sam pročitala jer sam mislila NEDAJ BOŽE da se nešto desilo user posted image

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 37
22.10.2011 14:35:09   
Ninaa
Cvrčak je željela da se njezin nick izbriše a time su izbrisani i svi njeni postovi isto kao i od drugih korisnica koje su to tražile. Meni je žao što je otišla,ali očito joj je bilo dosta svega. Cvrčak tebi i tvojima želim sve najbolje! A bebys mogla si neki bolji naslov staviti ovaj je stvarno da se streseš!

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 38
22.10.2011 14:42:24   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Ninaa

Cvrčak je željela da se njezin nick izbriše a time su izbrisani i svi njeni postovi isto kao i od drugih korisnica koje su to tražile. Meni je žao što je otišla,ali očito joj je bilo dosta svega. Cvrčak tebi i tvojima želim sve najbolje! A bebys mogla si neki bolji naslov staviti ovaj je stvarno da se streseš!

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 39
22.10.2011 18:26:12   
Bebys
katastrofa...naslov bas ODGOVARA UZ OVO STO SE DESILO....

ja sam jako jako razocarana...to je uzasnouser posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 40
22.10.2011 21:06:16   
BUMBI
Meni je isto taj naslov bio užas kad sam vidjela,sva sam protrnila....
A njoj želim svu srećuuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 41
23.10.2011 19:15:01   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Bebys

katastrofa...naslov bas ODGOVARA UZ OVO STO SE DESILO....

ja sam jako jako razocarana...to je uzasnouser posted image

a sta se desilo,nisam u toku? zbog cega je otisla sa foruma?

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 42
23.10.2011 20:47:10   
mala99
U zadnje vrijeme je postalo baš napeto na raji, najgore je da svi sve napadaju i vlada užasna napetost. I meni je žao što je otišla, ali ako je tako željela....

I ja se ponekad pitam da li ima smisla komentirati neke postove, žao mi je ali mislim da je raja postala neko mjesto prepucavanja i svađa.

I ja stvarno nekad nemam snage nekome nešto objašnjavati i komentirati, iako znam da sam u pravu...

Žalosno da svi odlaze..., a valjda je vrijeme za smjenu.., pa neka se neke nove cure svađaju, ja neću....

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 43
23.10.2011 22:34:39   
anuska08
(Čula na FB-u novosti pa da i ja ostavim svoj komentar).
Čemu čuđenja ljudi, kad ih je hrpa otišla zbog stalnog natjeravanja ovdje..ljudima je pun kufer stalne prepirke. Dođu da se reklasiraju,a odu iznervirani (barem ja)...žao mi je zbog Cvrle,ali se ne čudim...
CVRLE user posted image user posted image user posted image DO NEBA TEBI I ANJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu mala99)
Neposredna veza do poruke: 44
23.10.2011 23:14:32   
mayathebee
Cvrle, falit ces! Tvoji su postovi pokazivali smisao rr, a sad kad je ovo postao pravi kokosinjac, uopce ti se ne cudim.
Hvala Cvrcak!

IVANO.... mamin i tatin draguljčić 06.01.2011.
ISSA..... mala naša palčica, mamina 'potica! 18.03.2014.

http://www.facebook.com/maja.cancar?ref=tn_tnmn#!/photo.php?v=2720553127823

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 45
24.10.2011 9:55:44   
Ninaa
Bebys nije mi jasno čemu se ti čudiš, ovdje je napeto već duže vrijeme i skoro na svakoj temi pa počela ona o bilo čemu nastanu natezanja i pametovanja, još se jedino nitko nije uspio posvaditi na čestitkama. Sve manje forumašica ima volje i živaca uopće komentirati pa ni ne dolaze. Meni je jako žao zbog toga i stvarno mi je ovaj forum bio neizmjerno drag i još uvijek je,ali jednostavno ponekad nemam volju umjesto da se malo podružimo i budemo podrška jedni drugima stalno neke tenzije i prepucavanja. Trudna sam i nemam za to živaca ni volje i žao mi je zbog toga.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mayathebee)
Neposredna veza do poruke: 46
24.10.2011 11:00:03   
Bebys
slazem se s vama cure...i razumijem sve sto ste napisale...

i ja bi otisla vec odavno da nisam trudna pa nekako jos trebam ovaj portal....inace zasto sam se zacudila...jako
jer ljudi dodju i odu pa i ona tako ali me OSTAVILO ZAPANJENOM BRISANJE NICKA I SVIH POSTOVA..kao da nije ovdje nikada ni postojala...po to mi je bila strasna konstatacija....user posted image

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 47
25.10.2011 17:07:13   
mamicaa
Ufff baš mi je žao, ja nisam tu često pa nisam skužila niti osjetila napetost, ali žao mi je jer su mi ona a i njanja puno pomogle kada mi je bila frka oko stvari za bolnicu, eto a sada neka im je sretno.....

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 48
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!