Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 25.10.2011 21:26:18
|
|
|
|
natalijax
|
lijep provod nisam od pomoći ,uživajte
|
|
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 25.10.2011 22:15:53
|
|
|
|
tyna
|
sljeme dok sam išla na skijanje bila sam još solo, pa nisam obraćala pažnju na dodatne sadržaje za djecu, ali znam da frendovi idu sa klincima u Schladming i jako su zadovoljni sa svime tamo. možda najbolje da se raspitaš u nekoj od agencija.
|
|
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 26.10.2011 8:42:22
|
|
|
|
modesty blaise
|
tebi iz Ri ne bi trebalo biti predaleko otići recimo u Pecol (Italija) ....sve je blizu skijališta...mi uzeli apartman u samom podnožju jaja i bili takorekoč na samoj stazi...i da napomenem , imaš i noćno skijanje dakle kad bebač začori ak imate npr baka servis sa sobom možete na skijaču do 23h na ganc novoj ispeglanoj stazi, tj 2 staze (crna i crvena) .... prek dana možete ići i na druga skijališta koja su povezana s Pecolom (Dolomiti super ski) a opet sad si razmišljam za otić s tak malim klincem dobra opcija ti je i Katchberg (Austrija) - brijem da je to raj za klince a di god se smjestiš maltene si na stazi moja kćer je u Katchbergu s 2,5 godine išla u njihovu školu skijanja- nemreš vjerovat al je i to na njemačkom jeziku....nti jednu suzu pustila nije , dapače....imala osmjeh od uha do uha čak i na pauzama je htjela ostati tamo igrati se...tako da me, i za to mjesto vežu lijepa iskustva kaj se tiče djece a opet hrpa njih s djecom bira Kronplaz kao dobru destinaciju, mada ga ja izbjegavam .....
< Poruku je uredio modesty blaise -- 26.10.2011 8:47:13 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 26.10.2011 11:12:48
|
|
|
|
lilia
|
Ja ne znam, ali pitat ću prijateljicu popodne. Oni imaju školu skijanja na nekom poznatom skijalištu u Italiji. Sigurno znaju jer su obišli sve živo. Mi idemo u Austriju na Seefeld (u Tirolu, tamo nam žive vjenčani kumovi pa skoknemo usput na jedan dan) ali to je dosta daleko i nema baš puno za djecu osim malog zoološkog vrta.
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 17.1.2013 16:51:42
|
|
|
|
booleanX
|
Ako ste s juga, Kupres je najbolji izbor definitivno. Vrijedi pogledati Izlete na Kupres
|
|
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 23.12.2013 22:41:42
|
|
|
|
telanu
|
Jel posjetio neko mozda Kupres? Zaista ne zanimaju utisci? Da li vrijedi otici? Pogotovo sa klincima
|
|
|
|
RE: Kamo s djetetom na skijanje? 26.6.2019 7:23:05
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje. Jeftine Avio Karte - https://search.jetradar.com
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!