Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 8.12.2008 22:09:15
|
|
|
|
ninolina
|
Meni su rekli da nesmijem jesti jetrica jer kao u prvom tromjesečju mogu naštetiti plodu
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 9.12.2008 23:02:51
|
|
|
|
božica
|
definitivno gazirano nemrem se sjetiti još nećega
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 10.12.2008 11:10:19
|
|
|
|
Mrvna
|
Tunu, što mi je teško palo, previše kave i gaziranog, coca colu ni pod razno, smanjila sam čips i gricke (nisam ni inače manijak za njima pa mi nije teško palo ali celulit je ipak tu ) Mislim da je to to. Špek, kobasice i ostale suhomesnate stvari i dalje jedem, provjerene kvalitete naravno.
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 13.9.2009 20:32:09
|
|
|
|
joszde
|
može pomoć neznam više što da jedem šta god pojedem sve me napuhuje polako ulazim u treći mjesec a trbuh mi izgleda kao da sam u petom jer me sve napuhuje pa ako imate bilo kakav savjet što bi si mogla pripremati da to dođe u noramalu thanks.
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 8:48:25
|
|
|
|
ZVRK
|
joszde a da probaš jesti kuhanu laganiju hranu ne suhomesnate stvari,bez gaziranoga....
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 12:22:34
|
|
|
|
joszde
|
probala sam draga više sve eto jučer bila kod svojih i mama napravila domaću kokošiju juhu pojela pol tanjura ko da sam se kamenja najela,neznam više što bi a stalno sam gladna danas ću malo špinata pa ćemo vidjeti hvala puno.
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 14.9.2009 12:37:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Rizične namirnice u trudnoći 14.9.2009 14:25:40
|
|
|
|
joszde
|
cvrčak kaj je to naki čaj ili nešto jer iskreno nisam čula za to gdje mogu to uzeti
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!