Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 12.11.2011 14:33:10
|
|
|
|
pticica
|
ja ne vjerujem u tu pricu
|
|
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 12.11.2011 14:39:53
|
|
|
|
katy mama
|
ovo je zezancija evo bosanski "njuskalo"samo je ovdje pik i bila je fora da je netko stavio da prodaje mislim da je otuda krenulo moja preporuka-procitajte pitanja u oglasu,ima fora pitanja i odgovora http://www.pik.ba/artikal/2064951/busen-trave-koji-je-ronaldu-zasmetao-da-osuta
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 12.11.2011 14:58:28
|
|
|
|
pticica
|
stadion je stvarno katastrofa, sramota
|
|
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 12.11.2011 19:48:34
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: pticica stadion je stvarno katastrofa, sramota ovo ti nije fer za stadion su dolazili neli strucnjaci iz Slovenije i samo jos vise zeznuli,tako da to nije do nas
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 19.11.2011 18:31:00
|
|
|
|
pticica
|
IZVORNA PORUKA: katy mama IZVORNA PORUKA: pticica stadion je stvarno katastrofa, sramota ovo ti nije fer za stadion su dolazili neli strucnjaci iz Slovenije i samo jos vise zeznuli,tako da to nije do nas ma hajde da pricamo iskreno stadion jeste bio strava i uzas, ali sta je tu je
|
|
|
|
RE: Busen koji je zasmetao Ronaldu prodat na ... 21.11.2011 9:22:36
|
|
|
|
jagodicabobica
|
IZVORNA PORUKA: pticica IZVORNA PORUKA: katy mama IZVORNA PORUKA: pticica stadion je stvarno katastrofa, sramota ovo ti nije fer za stadion su dolazili neli strucnjaci iz Slovenije i samo jos vise zeznuli,tako da to nije do nas ma hajde da pricamo iskreno stadion jeste bio strava i uzas, ali sta je tu je Jes! strava i uzas...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!