Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 21.11.2011 16:43:42
|
|
|
|
Indy
|
Tko će čuvati moj grad, moje prijatelje, tko ce Vukovar iznijeti iz mraka? Nema leđa jačih od mojih i vaših, i zato, ako vam nije teško, ako je u vama ostalo još mladenačkog šaputanja, pridružite se. Netko je dirao moje parkove, klupe na kojima su još urezana vaša imena, sjenu u kojoj ste istodobno i dali, i primili prvi poljubac - netko je jednostavno sve ukrao jer, kako objasniti da ni Sjene nema? Nema izloga u kojem ste se divili vlastitim radostima, nema kina u kojem ste gledali najtužniji film, vaša je prošlost jednostavno razorena i sada nemate ništa. Morate iznova graditi. Prvo, svoju prošlost, tražiti svoje korijenje, zatim, svoju sadašnjost, a onda, ako vam ostane snage, uložite je u budućnost. I nemojte biti sami u budućnosti. A grad, za nj ne brinite, on je sve vrijeme bio u vama. Samo skriven. Da ga krvnik ne nađe. Grad - to ste vi. S.G
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 21.11.2011 17:43:46
|
|
|
|
mišica 666
|
tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata.
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 21.11.2011 20:44:41
|
|
|
|
sina
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata. potpisujem
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 21.11.2011 21:08:10
|
|
|
|
maryann01
|
heroji ne plaču i kad gube pobjeđuju heroji ne mole zube stisnu i prebole heroji žive vječno
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 22.11.2011 21:10:50
|
|
|
|
lavica81
|
IZVORNA PORUKA: sina IZVORNA PORUKA: mišica 666 tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata. potpisujem
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 22.11.2011 21:28:20
|
|
|
|
stars777
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata. Potpisujem!!!
|
|
RE: sjecanje na Sinisu Glavasevica 22.11.2011 21:49:14
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 tužno je to i pretužno kako je taj grad heroj izdan od strane ondašnje vlasti. i šta im sad vrijede puna usta Vukovara i sve zapaljene svijeće kad nisu napravili ništa da se zlo izbjegne ili umanji. za hrabrog Sinišu nemam riječi dovoljno dostojne njega. Počivaj u miru sa svim žrtvama tog prokletog rata.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!