Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 9:27:22
|
|
|
|
ruwenzor
|
nek ih tvoj muž i nosi pred kraj trudnoće kad počneš oticati neće ti pasti na pamet nositi ih
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 9:34:22
|
|
|
|
zara13
|
ja sam ih nosila i to satalno po timi jel mi ove normalne smetale a bilo mi zima bez njih a i par puta sam ih imala i na pregledu kod gin pa mi ništ nije spomenuo da se to nesmije nositi
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 9:40:16
|
|
|
|
mariola
|
A zašto se ne smiju hm, baš me zanima koji bi mogao biti razlog Ne nosim nikakve jer ja kad sam trudna uvijek mi je vruće
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 10:29:15
|
|
|
|
marinazg
|
ruwenzor omg naravno da ih moj muz obozava vidjeti na meni a ne da ih on nosi zara13 i meni se cini da su bolje samostojece od obicnih jer ne tiskaju da moj muz cuje da zene na pregled nose samostojece mislim da bi odma isao za ginekologa hahaha mariola neznam, tak nam je patronazna sestra rekla na tecaju ali mi je bilo neugodno pred 40-ak ljudi pitati zakaj se ne smiju a kad je to rekla mom muzu je odma palo raspolozenje
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 10:47:29
|
|
|
|
mariola
|
mogu ga zamislit A ja mislim da krenem kod gina u samostojećim čarapama da me mm ne bi pustio A koji muškarac ih ne voli vidit.
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 11:48:31
|
|
|
|
marininzg
|
IZVORNA PORUKA: zara13 ja sam ih nosila i to satalno po timi jel mi ove normalne smetale a bilo mi zima bez njih a i par puta sam ih imala i na pregledu kod gin pa mi ništ nije spomenuo da se to nesmije nositi Ovo naprosto nije u redu, mislim da obucem nailonke na sebe nego koliko sam ja gledao okolo nema nikakvih problema da zenska osoba nosi nailonke samostojece na sebi dok je trudna . a kada vidim dragu u samostojecim to je koda si budali samar zveknul pa je i dalje ko mutav i gleda u jednu tocku
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 11:49:53
|
|
|
|
marinazg
|
hahahha mislim da nebi nit mene ali nikad nisam pomislila na to jer mislim da nebi stigli kod ginekologa, stalno bi skretao u neke sljepe ulice
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 11:50:08
|
|
|
|
marininzg
|
Zanemarite ovu prije, krivu osobu sam citirao IZVORNA PORUKA: ruwenzor nek ih tvoj muž i nosi pred kraj trudnoće kad počneš oticati neće ti pasti na pamet nositi ih Ovo naprosto nije u redu, mislim da obucem nailonke na sebe nego koliko sam ja gledao okolo nema nikakvih problema da zenska osoba nosi nailonke samostojece na sebi dok je trudna . a kada vidim dragu u samostojecim to je koda si budali samar zveknul pa je i dalje ko mutav i gleda u jednu tocku
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 12:04:35
|
|
|
|
adryosijek
|
svasta, ni na kraj pameti mi nije bilo da u trudnoci i to na kraju nosim stikle ili neke gluposti,svak ima svoj izbor,ali ono jedva odas i dises od bolova ,sad da jos mislim koje cu carape da obucem
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 25.11.2011 16:01:33
|
|
|
|
modesty blaise
|
ne znam razlog zbog kojeg ih ne bi smjela nositi...osim ako ne želiš ja sam ih nosila u trudnoći jer hulahopke ne podnosim niti ovako a kamoli kad sam imala trbuh. uvijek imam osjećaj da me stišću a i grde su mi samostojeće obožavam...ja u njima i po cičoj zimi...i to u onima od 80dena ... a draga moja , usput, mislim da ih svi muškarci vole mm veli da ženi ne treba niš drugo neg čarapa i štikla e da...a ne treba niti zanemariti koliko je stvarno lakše kad ih imaš na pregledu kod ginića...ko bi skido one druge
< Poruku je uredio modesty blaise -- 25.11.2011 16:04:32 >
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 26.11.2011 7:09:13
|
|
|
|
Ninjago
|
Ija sam ih nosila u trudnoci,definitivno udobnije od obicnih hulagopki a i prakticnije a mm su fetis bijele guste,mozda je tvoja patronazna ljubomorna sta tebi pada na pamet i u trudnoci nosit samostojece
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 26.11.2011 8:17:55
|
|
|
|
pticica
|
ja ne vidim razloga zasto se u trudnoci ne bi smjele nositi licno ih ne oblacim jer mi spadaju, probavala sam i kupovala vise njih,al sa svima isto, uvijek ih moram vuci gore
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 26.11.2011 15:08:15
|
|
|
|
mirna
|
Prema kraju se možda ne smiju nositi jer bi mogla trudove dobiti od smijeha kada bi se pogledala u ogledalu... a sada šalu na stranu... možda zbog cirkulacije???
< Poruku je uredio mirna -- 26.11.2011 15:09:58 >
|
|
|
|
RE: samostojece najlonke u trudnoci 26.11.2011 21:23:34
|
|
|
|
marinazg
|
hahahahaha :D :D bas ste me nasmijale ili ih mozda nebi smjele nositi pred kraj da ne puknu dok ih pokusamo navuc pticica meni padaju jedino kad si obrijem gornji dio noge pa mi je glatka koza, tako da sam dragom rekla ili glatko bez dlaka ili samostojece mirna da vidis to mi nije palo na pamet mozda je zbog toga ili mozda da nam se ona stvar ne smrzne
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!