|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hrvatska i EU
21.1.2012 13:07:47   
keiko
IZVORNA PORUKA: malica

sve ima prednosti i mane. svaki sustav i svaki novitet. Teorije urote postoje otkad je svijeta i vijeka i ovisi o tome kakav si koliko u to sve vjeruješ. Ono što je meni na pameti jest činjenica da se referendum ponavlja dok ne uspije?! Dakle ako ne prođe sada opet će hrpa love iz državnog proračuna koja bi bila potrebna za druge svrhe otići na idiotske reklame, propagandu i sam trošak referenduma. Gledajući to iz tog aspekta bolje je glasat za odmah, nego ponavljati isto svakih 6 mjeseci dok se ne dobije željeni rezultat.

što si mislila pod tim, da sve ovisi kakav si odnosno koliko vjeruješ??? ovo je off topic i nema izravne veze sa početnim postom. ono što je meni začuđujuće je, koliko ljudi još vjeruje u ovaj nenormalni svijet.
jeli itko od vas jučer gledao intervju sa David Icke-om?? ponovno , koliko ljudi još misli, da priča gluposti, obične teorije urote, a da nisu pogledali dalje od svog nosa, zamislili se i logično zaključili. ne postoje teorije urote, postoji ISTINA, ljudi se polako bude, ali još se nije dosegnula kritična masa.

(Odgovor članu malica)
Neposredna veza do poruke: 51
21.1.2012 23:54:32   
Suzn
Ja sam za. Zivim vani, i sve cime se "mazu" oci nasim ljudima, kako je sve koma, i sta ce kao biti kad udjemo, tu nije. Npr. Sestra mi radi u skoli, i veli kao, kad udjemo da ce ih ravnatelj ocijenjivat svaki mjesec i da ce na osnovi toga dobivat plac, vecu ili manju! Ovdje kad smo pitali jel tako, mi se smiju... Naravno da ne.
Isto kao da nece biti sira i vrhnja, sto su nam prije govorili...
Mah....
Biramo EU ili istocni blok i izolacija...

(Odgovor članu keiko)
Neposredna veza do poruke: 52
22.1.2012 21:48:34   
mišica 666
evo  idemo u EU i sretna sam zbog toga. nadam se boljem sutra. ne utvaram da će ubrzo teći med i mliko ali ipak se nešto pokrenulo. a što se tiće euroskeptika nadam se da neće sad biti razno razne teorije urote jer gospodo izašlo je na referendum manje od 40 % glasaća dakle većina euroskeptika je ostalo doma i nisu se potrudili nametnit svoje mišljenje. 

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 53
22.1.2012 21:56:16   
sretnabeba4
i ja se nadam da će biti bolje.... gore od ovog gdje jesmo nemože!!!!nešto se mora pokrenuti a EU je jedini način ili propast i istok!!! a svi koji nisu iskoristili svoje pravo i izašli na referendum neka šute i dalje kao što su to učinili i danas. po meni, što imaju prigovarat ako se nisu potrudili i izabrali ono što misle da je najbolje.!!!

Patrick//28.02.2001
Dominick//16.07.2002.
Hana//21.10.2003
Jan// 08.05.2011

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 54
22.1.2012 22:28:59   
mamacita
Ja sam zadovoljna. Zaokruzila sam ZA i je ZA.

(Odgovor članu sretnabeba4)
Neposredna veza do poruke: 55
23.1.2012 13:28:12   
Suzn

IZVORNA PORUKA: mamacita

Kako je rekao jedan moj frend "pogodio sam", zaokruzio sam ZA i ZA i je!

user posted image

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 56
23.1.2012 18:11:42   
Indy
IZVORNA PORUKA: Suzn

IZVORNA PORUKA: mamacita

user posted image

moji veliki decki, Patrik i Dominik
"Biti majka puno radno vrijeme jedan je od najbolje plaćenih poslova. Uzevši u obzir da je plaća čista ljubav"

(Odgovor članu Suzn)
Neposredna veza do poruke: 57
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!