Luna21
|
Ma i ja bi se sminkala doma,al kao prvo,iskreno ja se ne znam bog zna sto nasminkati,da znam,uu bila bi to sasvim druga prica. Ono,najosnovnije,puder sjenilo maskara,i to je to,al bas ono naosnovije. Ne bi opet da izgledam ko da me cementom pudralo,al opet da mi se prekriju neki "nedostatci" i sl,posto si ja takve stvari ne znam,nit ono,mijesat sjenila a da sve to bude vaaau. Kad bi nasla nekog u Zg-u,da zna lijepo nasminkat a da nije preskupo super. Nemam bas ni nekih frendica da su strucnjaci u sminkanju,niti sam ovako od poznanika cula neke preporuke,pa stvarno ne znam di bi,sta bi... Gledam malo po netu,al opet hocu cuti od nekog tko je probao i vidio to. AntonijaV,ovo nije skupo,ni za frizure niti za sminkanje,znaci po svakoj je kao 100kn zaracunala,to je odlicno! Ruwenzor,ako je sve to za 700kn,onda nije ni skupo.Ni ja ne bi pretesku sminku,niti sam opcenito navikla na sminku,a em to treba imat na licu cijelu noc,a opet,treba bit dobro nasminkano da izdrzi cijelo vrijeme i bude "postojano",to je najveci problem. A sto se frizure tice,ja bi sto lezerniju zurku,nista prekomplicirano.A najgore od svega mi je to sto nemam bas vremena sad ic od salona do salona i isprobavat ko ce mi kako napraviti,primjerice.Opet bih htjela ici na sigurno negdje
|