Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 1:23:59
|
|
|
|
piggy
|
Pomaže li vam to kada otvorite vrata svoje glave i izrazite se pišući? jeste li naletjeli na rečenice koje su vam promijenile način razmišljanja? Ili niste uopće razmišljali o tome? dali ste riješili neke od problema i koje? meni je jako pomogao ovaj forum. Ovako nekako ja to vidim. Nekoga muči nešto što si ti uspio rješiti, nekoga nešto o čemu nisi znao ni da te može mučiti, netko razumije tvoje probleme, netko o njima nema pojma. Ali svi jedni drugima pokušavaju pomoći, daju svoja gledišta i pomažu ti da sve brige i nevolje pogledaš kroz tuđe naočale. Njihov pogled nekad te nasmije, ponekad natjera na plač, ponekad na razmišljanje. Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna.
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 1:30:32
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: piggy Nekoga muči nešto što si ti uspio rješiti, nekoga nešto o čemu nisi znao ni da te može mučiti, netko razumije tvoje probleme, netko o njima nema pojma. Ali svi jedni drugima pokušavaju pomoći, daju svoja gledišta i pomažu ti da sve brige i nevolje pogledaš kroz tuđe naočale. Njihov pogled nekad te nasmije, ponekad natjera na plač, ponekad na razmišljanje. Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna. e ja bas isto tako gledam na to.....
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 1:33:00
|
|
|
|
piggy
|
pa zato se kužimo tako dobro,a i lijepo družimo
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 9:46:12
|
|
|
|
božica
|
Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna. DA
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:01:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
lijepo si to sročila, piggy slažem se s tvojim razmišljanjem..nekada možda do rješenja dođemo nekim drugim putam, ali lijepo je znati da su tu za tebe "neki ljudi, koje zapravo ne poznaješ" i da su ti spremni pomoći, podržati te, reći ti lijepu riječ jer ju svatko zaslužuje
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:45:29
|
|
|
|
tikica_69
|
Ako neki savjet i ne pomogne, vrijeme provedeno ovdje te u svakom slucaju na neki nacin obogati..ili novim saznanjima, ili novim prijateljstvom, ili smijehom....
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:50:14
|
|
|
|
pilek
|
meni jako pomaze sve to prije sam vas znala citat i po deset puta na dan sve zivo
|
|
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:55:23
|
|
|
|
mamica29
|
Meni jako pomažu vaši savjeti, a ja volim pomoći i dati drugima savjete. Raja je naj naj bolja
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:57:53
|
|
|
|
Marta j
|
Meni je puno pomogao jer mi je sve ovo novo i onda mi vasi savijeti puno pomazu,cak vise nikog drugog nista ne pitam nego vas.
|
|
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 10:58:07
|
|
|
|
mamica29
|
svaka čast svim curama i iskreno pomogle ste mi da prebolim jedno izgubljeno prijateljstvo (tj. svoju vjenčanu kumu) - pričat ću vam o tome još je friško. ako se to uopće moglo nazvati prijateljstvom.
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 11:02:22
|
|
|
|
FIONA
|
pomogne savjetima...kako da ne...naravno nekada manje a nekada više uspješno...ali isto tako bitno mi je druženje...trenutno ste mi vi cure doticaj sa svijetom...zbog malene ne izlazim i svako druženje mi puno znači!!!
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 15:05:46
|
|
|
|
dami
|
Samim time što saznaš da nisu tvoji problemi jedini već ti je lakše, o savjetima da ne govorim.
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 20:07:29
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: piggy Nekoga muči nešto što si ti uspio rješiti, nekoga nešto o čemu nisi znao ni da te može mučiti, netko razumije tvoje probleme, netko o njima nema pojma. Ali svi jedni drugima pokušavaju pomoći, daju svoja gledišta i pomažu ti da sve brige i nevolje pogledaš kroz tuđe naočale. Njihov pogled nekad te nasmije, ponekad natjera na plač, ponekad na razmišljanje. Lijepo je znati da postoji mjesto gdje godine, zarada,izgled i imena nisu bitna. jako lijepo piggy....nemam šta drugo dodati jer si ti baš SVE rekla... piggy
|
|
RE: uspjeva li vam ovaj forum riješiti probleme 12.12.2008 21:06:41
|
|
|
|
tonkica
|
Moja mama i šogorica su mi počele i prigovarat, pa ti samo o toj svojoj ringeraji pričaš. Piggy sve si lijepo rekla, tak mi je i samoj!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!