Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Predškolski standardi i normativi 29.3.2012 13:29:13
|
|
|
|
danery
|
upiši si u tražilicu DRŽAVN PEDAGOŠKI STANDARDI PREDŠKOLSKOG ODGOJA i izbacit će ti.... konkretno,o broju djece piše u članku 22. a koliko se to poštuje....ne znam ijedan vrtić u kojem nemaju prepreviše djece,a manjak teta.... sretno sa vijećem
|
|
RE: Predškolski standardi i normativi 29.3.2012 13:35:50
|
|
|
|
anaxx
|
hvala danery! našla sam na netu, ali ti standardi su iz 2007. god. ne znam da li su to zadnji i važeći?
< Poruku je uredio anaxx -- 29.3.2012 13:37:07 >
|
|
RE: Predškolski standardi i normativi 29.3.2012 13:38:09
|
|
|
|
danery
|
koliko ja znam,niš se nije bitno mijenjalo....ni standardi,ni situacija
|
|
RE: Predškolski standardi i normativi 31.3.2012 14:34:55
|
|
|
|
bubaMaja
|
to je najnovije... ima jedan za koji se priprema već godinama, usvojen je ali ima prijelazno vrijeme, ne mgou se sjetiti točno iz koje je godine i po njemu se bitno mijenjaju broj djece i kvadrati unutarnji i vanjski po djetetu... ali uglavnom on se zbog nemogućnosti još niti približno ne provodi.. znam još i da se po njemu smanjuje broj psihologa i defektologa po djetetu što je apsurdno s obzirom na pojačanu inkluziju djece s poteškoćama u redovne skupine...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!