|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Dokle ide bezobrazluk
30.3.2012 12:24:14   
natalijax
jučer mi muž pošalje novce,i ja brže u poštu i mislila da se to diže u banci,i nisam stigla i idem danas,kaže teta ne tu neg na drugom šalt_eru,i počne meni ova trallla da ste jučer došli mogla sam vam isplatit danas ja nemogu novci su kod poštara al eto da hoću mogu al neću,ja se zgrozila koji je to način a da nepričam koliko je mm imao problema za kredit isto u pošti,došao i pita jel može kaže ova može al pošto ta nekretnina na moru nije još gtova u papirima nek digne adaptaciju na kuću u kojoj smo sad,sve svekar dao suglasnost i gotovi papiri i treba ih još potpisat da šefica kad zove ona mog muža e to neide to tako što on misli dić kredit na kuću a drugdje ulupat novce i mm njoj objašnjava da su papri gotovi onda bi digo na tu nekretninu na moru ako misli dobit kredit nek ide na more i sredi papire,i mm njoj tupi da je to preveliki trošak da se stalno voza da zato diže kredit jel nema novaca za sređivanje,i navrla ko luda,i zavlačila ga i zove ona nek dođe on u poštu na razgovor došo mm i kaže on njoj jel sam ja kreditno sposoban,i ona kaže jeste sve je u redu al ja sam ovdje glavna ja odlučujem hoču li potpisat il ne,zamislite vi doklen ide bezobrazluk da se netko može ponašat e aj ak ti ja dam novce i kredit dat ču tiuser posted image

< Poruku je uredio natalijax -- 30.3.2012 12:25:41 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Dokle ide bezobrazluk
30.3.2012 12:52:10   
pincirotvajler
uh i ti bi mogla danas u tužionicu user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 2
30.3.2012 13:01:53   
keksić
e, nažalost nije tak samo u pošti, nego svugdje u ovoj lijepoj našoj, ko god ima kakav položaj iskorištava i manipulira, user posted image

03.11.1999. - prva srećkica moja iva (iva- šljiva)
15.02.2010. - druga srećkica moja vendy (vendica -švendica)

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
30.3.2012 14:06:23   
natalijax
ma krivo mi je što smo prije uskrsa trebali bit na moru,sad če možda doć kuć u srjedu ili u subotu,umoran i prebijen na sami uskrs,

(Odgovor članu keksić)
Neposredna veza do poruke: 4
30.3.2012 17:12:46   
elven
Ona ti sigurno ne odobrava kredit, već kreditna komisija, a sigurno nije glavna i da njeni nadređeni čuju kako se ponaša prema klijentima letila bi samo tako......moja prepourka je da bez razmišljanja napišeš prigovor na ponašanje službenice koja je u najmanju ruku neprofesionalna i šteti ugledu poslodavca.....

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 5
30.3.2012 17:32:07   
Lol@
A po tome bi se covjek imao tuziti na puno mjesta...zafalilo bi tinte user posted image user posted image user posted image ja jucer dodjem u DZ i da se narucim za pretragu,nigdje nikoga da pitam,jer prvi put to trazim,i ugledah sjedi sestra u mraku iza saltera i jos taj dio prekrila nekakvom zavjesom da nitko ne vidi da je tu user posted image user posted image user posted image user posted image ...i sta covjek da uradi...najradije bi vristala kad takvo sto vidim ...ali nema koristi...puna burza sestara koje bi brze bolje trcale da rade i to savjesno...ma to je najvise osobna kultura takvo ponasanje...tak da mislim da od tih pisanja zalbi nema bas puno koristi...

Žena sam!

Mogu sve! <3

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 6
30.3.2012 18:14:23   
elven
Naravno, dok god pognute glave trpimo i treba da nas gaze.

Ali ja sam konkretno zbog svog kredite i jedne takve bahate išla kod njenog šefa. Jer je dotična procjenila da ja nisam dobar kandidat za kredit kad prema svim pravilnicima jesam bila.....dotična više ne radi sa klijentima, jer se ispostavilo da nije samo mene maltretirala na taj način.

Naravno ne treba se dizati na noge na svaku, ali baš pustiti svima sve....

(Odgovor članu Lol@)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!