|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: mali ptić-heeeellllppp!!
28.8.2012 19:35:34   
mala pcelica
poslala sam mail jednom čovjeku koji se bavi divljim pticama,kaze da ce se snaci sa svojim vršnjacima vani i da se ne brinem,al kad je meni to tako teško palo user posted image user posted image svi mi govore da nisam normalna,al šta mogu kad ja volim zivotinje...sva mi se cini da ga cujem negdje vani pa svako malo trčim napolje da vidim dal se vratio,al ništa,valjda je to samo moja pusta želja user posted image bojim se da se ne smrzne preko noći,da ce biti zedan jer ne zna sam piti vodu,kljucati zna po malo,pa me hrana ne brine toliko...ja bi najradije da se on vrati meni user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 26
28.8.2012 19:50:42   
pincirotvajler
žao mi je pčelice user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 27
28.8.2012 20:12:47   
seraphyme
pčelice traži gnijezdo i nabavi si novoga user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 28
28.8.2012 20:21:08   
mala pcelica
neću drugog,oću Fiću user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 29
29.8.2012 10:57:13   
anaxx
pčelice, mi smo po pitanju životinja slične i znam da ti je teško, ali neka ti je utjeha da si spasila jedan mali život i da je on sad sretan sa svojim prijateljima... možda ti ipak jedan dan pokuca na prozor... ne tuguj, budi ponosna!user posted image

meni je ovo ljeto iz vrta pobjegla kornjača koju imam već godinama i svaki dan ju pazim i mazim, hranim, pokrivam zemljom i lišćem kad ode na zimski san... (ove zime kad je i kod nas bilo - 10 sam joj i deku nosila i pokrila mjesto gdje se zakopala :), no, u 7. mjesecu smo imali neke radnike i ostavili su mi vrt otvoren dok smo mi bili na poslu i moje Korni nije bilo... pretražila sam svaki kut vrta, cijelu ulicu, dva dana sam ju tražila, plakala.... i onda sasvim slučajno čula od jednog klinca koji se došao igrati kod mojih dečki da je pred par dana našao kornjaču i da ne zna čija je i što bi s njom.... samo sam se naježila, oći zasuzile... i otrčala sam s tim malim kod njega po svoju ljubimicu... možda je mnogima ovo smješno, ali netko će me i shvatiti...
ponovo smo moja Korni i ja zajedno, a onaj mali je drugi dan dobio punu vrečicu poklona, čokolade, bombona, autić....

malo sam odužila, ali ovo je bilo iz duše user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 30
29.8.2012 11:45:03   
mala pcelica
user posted image user posted image user posted image
ja ne vjerujem da ce se fićo vratiti,cijelo jutoro sam oblijetala oko drveca i trazila ga,ko zna gdje je odletio,vidim da ima puno mladih vrabaca i sve si mislim da se mozda uklopio sa njima pa veselo lete user posted image
baš mi je drago za tvoju kornjaču da si je ipak vratila kući user posted image
ma nek nam se smiju,nema veze,i mene dosta ovde "sprdaju" jer svi znaju kakva sam po pitanju zivotinja ,a nemaju pojma koliko su zakinuti što nemaju taj lijep osjećaj kad pomogneš nekoj životinji...
sad cu i ja malo da oduzim sa pričom user posted image
prije mjesec dana susjedi su dali svojoj kozi kukuruza i ječma u velikim količinama i ona se nadula,jer nije mogla to da svari jer je prezivač,dva dana nije mogla ustati na noge,ni jesti ni piti samo se tresla,a oni nisu htjeli da zovu vet. jer su se bojali koliko ce im ovaj naplatitipregled nego su je pustili tako da crkne..meni je bilo zao da ju gledam tako pa sam si dala truda da joj pomognem,prvo sam nazvala veterinara jednog da ga pitam sta da radim ,on kaze ništa,crknice,nazovem drugog on kaze da joj dam jestivog ulja,tako sam i napravila,al prije toga sam joj dala germe razmucene u vodi,al nista nije pomoglo,masirala sam joj stomak da joj želudac proradi il da bar povrati,kad vise nisam mogla rukama da masiram omotala sam krpu oko užeta i sa njim potezala preko stomaka i želudca,ni to nije pomoglo,onda sam joj radila klizmu user posted image crijevo u guzicu i ljevak i sipala tople vode da joj očistim crijeva i ništa (da napomenem da su svi samo stajali sa strane i gledali sta radim i zgražali se ) onda sam joj napravila gorke soli sa vodom i to joj davala i konačno je dobila proliv i počela da preživa,sutradan sam joj ponovo dlaa gorke soli i kozica je sada ziva,zdrava,vesela i daje puno mlijeka user posted image a samnom i dalje se sprdaju na tu temu,al mi nije zao,jer sam joj spasila zivot....

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 31
29.8.2012 11:48:16   
mala pcelica
i još jedna stvar,nesto nevjerovatno,poslje toga kad me koza vidi toliko se mazi o mene da ju jedva oteram od sebe user posted image

Neposredna veza do poruke: 32
29.8.2012 11:52:51   
anaxx
pčelice još jednom ti čestitam, stvarno si nevjerovatna i stvarno moraš biti ponosna na svoja djela!!user posted image

mama jednog velikog i jednog malo manjeg dečka... dva mamina zlata... dočekali smo i Katju ... treće zlato u maminom srcu :)

Neposredna veza do poruke: 33
29.8.2012 11:54:45   
mala pcelica
šta ću kad je to volim user posted image
imam ja puno priča o životinjama,samo to rijetko ko hoće da sluša user posted image user posted image
od malena sam takva i sjećam se da još nisma krenila u školu kad sam počela da poradjam mačke i kuje user posted image
jednom sam (kad sam vec bila odrasla) došla iz izlaska i vidila da mi se mačka poradja sjedila sa njim od 2 ujutro do 7 ko budala,mazila ju,masirala stomak jer sam vidila da se muci i da se ne moze poroditi,prala joj "guzicu" jer su se muve počele skupljati na krv,poslje sam ju vodila veterinaru on joj probio vodenjak i dao neku inekciju,al na zalost nije uspjela umrla je i ona i mačići user posted image još uvijek me peče savjest dal sam mogla još nekako da joj pomognem

< Poruku je uredio mala pcelica -- 29.8.2012 12:03:23 >

(Odgovor članu anaxx)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!