Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 7.1.2013 19:05:10
|
|
|
|
seraphyme
|
baš sam taj dan išla doma sa sinom i čujem kako su došli malo ranije sa bebicom na pedijatriju.... mislila sam da je SIDS, a kad ono.... vele meni moje cure kako im je poznato sve to.... ne smiješ ništa, a nadležna tijela ne reagiraju..... koja stoka se množi, to nema nigdje. svijet je otišao kvragu
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 7.1.2013 19:18:58
|
|
|
|
BUMBI
|
Ma strašno,baš sam maloprije gledala reportažu Nemogu uopće vjerovati da postoje takvi ljudi
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 7.1.2013 19:28:44
|
|
|
|
andydea
|
Mučila bi ga i izgladnjivala pa da vidi kako je to...ajme jadna dječica...nadm se da su sada u dobrim rukama, ali traume će ostati cijeli život Pa kaj se ovo događa??? Kad god pogledam vijesti neka strava
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 7.1.2013 21:45:36
|
|
|
|
mamacita
|
Ljudi koji cuju plac, osjete smrad iz necijeg stana i da se nesto nenormalno desava u tom stanu, a nista ne poduzmu (pozovu policiju) su sukrivci. Pomozi kako i ako mozes. Baka te djece je isto strava i uzas, da ne ode i da ne vidi djecu??!! Totalno bez ikakve veze sa mozgom.
|
|
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 7.1.2013 22:05:11
|
|
|
|
Ninaa
|
Strava i užas, po meni je tu prije svega zakazao sustav, ako je vlasnica stana obavijestila centar i policiju a oni nisu provjerili, ma užas. Pa u današnje vrijeme kad luđaci vrebaju iza ugla i svaka budala ima oružje i ja bi se bojala nazvati policiju.
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 7:38:24
|
|
|
|
Zvonki
|
IZVORNA PORUKA: mamacita Ljudi koji cuju plac, osjete smrad iz necijeg stana i da se nesto nenormalno desava u tom stanu, a nista ne poduzmu (pozovu policiju) su sukrivci. Pomozi kako i ako mozes. Baka te djece je isto strava i uzas, da ne ode i da ne vidi djecu??!! Totalno bez ikakve veze sa mozgom. Potpisujem
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 8:03:49
|
|
|
|
kanader
|
uvijek me iznova začudi ljudska glupost, i krutost. da udari netko psa alarmirala bi se cijela zemlja, provela bi se rasprava u saboru, svi poznati političari slikali bi se pred azilom za životinje(da me netko krivo ne shvati, veliki sam ljubitelj životinja), svi ali,SVI, bi imali nešto za reći na tu temu.ovdje je jedan(hm neću napisati kaj točno mislim)NEčovjek maltretirao djecu, ma zapravo to su još bebe, i ništ. dobit će neku kaznicu ono 3,4 godine. za dobro ponašanje eto njega van za 2,5 godine(hrvatsko pravosuđe naime nagrađuje dobro ponašanje u zatvoru ) i opet napravi nekoj novoj novu djecu i opet sve ukrug. vele ima 8 djece s 3 žene.pa te sve bivše su sretne da su se ga riješile, ne treba im nikakva alimentacija, žene su našle svoj mir.tko je zakazao???nemam pojma. ljuti me da i ta majka nije pokupila djecu i pobjegla.bilo kuda, što dalje.danas bi možda beba bila živa, a ona mirnija.
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 11:06:36
|
|
|
|
anaxx
|
Strašno, naravno da je opet društvo zakazalo, gdje je bila patronažna sestra, za tako malu bebu ono sigurno nisu bili uvijeti, socijalna služba... Jadna curica, nadam se da će joj naći neku drugu obitelj koja će joj pružiti toplinu i ljubav... a opet kad pomislim kad bi se moj dvoipolgodišnjak trebao odvojiti od nas, kad pomislim koliko je vezan za nas, koliko snage imaju te ručice kad me zagrle.....
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 18:48:06
|
|
|
|
maminangel
|
Ma da ne povjeruješ u kakvom svijetu živimo,sad će svi prebacivati lopticu jedni na druge,a nažalost šteta je već učinjena Kad se samo sjetim jednog posta sa raje šta sam neki dan čitala koliko se ljudi muče da posvoje dječicu,od silne birokracije pucaju po šavovima,a da ne govorim o roditeljima koji pokušavaju godinama dobiti svoje,a s druge strane ovakva gamad i monstrumi uopće hodaju zemljom,,fuj..pa to je za ubiti..
|
|
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 19:00:45
|
|
|
|
angel@
|
IZVORNA PORUKA: maminangel Ma da ne povjeruješ u kakvom svijetu živimo,sad će svi prebacivati lopticu jedni na druge,a nažalost šteta je već učinjena Kad se samo sjetim jednog posta sa raje šta sam neki dan čitala koliko se ljudi muče da posvoje dječicu,od silne birokracije pucaju po šavovima,a da ne govorim o roditeljima koji pokušavaju godinama dobiti svoje,a s druge strane ovakva gamad i monstrumi uopće hodaju zemljom,,fuj..pa to je za ubiti.. Potpisujem!!!!
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 8.1.2013 19:10:55
|
|
|
|
seraphyme
|
ne treba njih ubit. ne, ne, ne.... zatvorit u prostoriju1x2 m i onda nek jedu svoja govna i samo otvorit vrata ponekad da ih iskajišamo malo. jebi ti smrt, prekonačna je
|
|
RE: Strava u Slavonskom Brodu 9.1.2013 12:42:16
|
|
|
|
Kazimira
|
slažem se seraphyne
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!