|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Zima nam se vratila
14.1.2013 8:33:37   
Renata RR
Jeste li uspjeli doći na posao? Što kažu klinci na snijeg?
Naš nije mogao odoljeti da se već prije škole ne gruda.user posted image Nadam se da se nije previše smočio da se ne prehladi...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Zima nam se vratila
14.1.2013 9:03:56   
danery
kod nas nema snijega,bilo je malo hladnije ujutro kad smo išli u vrtić i to je zasad sve....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Renata RR)
Neposredna veza do poruke: 2
14.1.2013 9:47:42   
sarah_zg
dovukli se do posla nekako, otpeljali maloga u vrtić. Hipnotizirano je gledao od kuće do vrtića, obećali smo mu da poslije posla pravimo snjegovića. Vjerojatno će biti mrak kad se vratimo user posted image ali bumo nekako. Najljepše za ostat doma uz topli napitak, a ja još danas trebala ići na pregled kod ginićke, otkazala sam za sutra, i sad se samo nadam da sutra neće biti još gore

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
14.1.2013 10:30:07   
Zvonki
Mužić je jutros pošteno kopao, ceste su očišćene ali one sporedne malo ili nimalo. Do vrtića smo se sa glavne ceste probijale. Nije hladno i ne puše vjetar pa se sve da izdržati. Brine me samo, ako ovak'' nastavi padati, morat'' ću ostati prespavati u uredu user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

Neposredna veza do poruke: 4
14.1.2013 11:29:18   
mamacita
Prelijepo, bajkovito i ocaravajuce!

Ok, to je vizualno.

A sada realnost... Oznojila sam se ko magarac dok sam pocistila ispred kuce, upitno je hoce li mi auto proraditi (deda radi na tome) da klince odvezem do skole u popodnevnu smjenu, djeca se iscudjavaju zasto je sada morao pasti snijeg upravo kada su zimski praznici gotovi. No, barem sam odradila vjezbe za rucne misice i misice ledja... jer do fitnesa nebudem mogla barem jos neko vrijeme dok ne otkopaju bijeli Zagreb grad.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 5
14.1.2013 11:49:27   
Anoniman
eto, taman sam očistila pola metra sa svih 20 stepenica i došla do ceste, pravila sam samo stazicu da se može hodati, jer P. ide u školu za pola sata, i dođem nazad do stepenica, već ga je 5 cm napadalo, uopće ne znam kak tak brzo! user posted image user posted image

(Odgovor članu mamacita)
  Neposredna veza do poruke: 6
14.1.2013 11:50:46   
mamino zlateko
izgleda super,al ja i mm se probudili u 5,i jos mm zakasnio na posao,jer nismo mogli iz garaze,od tolkog snijega..kod nas ga ima oko 40 cm i jos pada ko lud...al barem sam vjezbala sa lopatom...user posted image

T & H
03.01. & 12.02

(Odgovor članu mamacita)
Neposredna veza do poruke: 7
14.1.2013 14:44:50   
anne
Obožavam snijeg i predivno mi je!
Doduše nisam ni lopatala ni proguravala se kroz snijeg.user posted image
Ako će padati cijeli tjedan... bit će veselo!

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 8
14.1.2013 14:51:15   
Kazimira
meni se već zamjerio jer se sinoć, kad smo se vračali  od bake, frajer zabio u nas i s bebolinom sam završila na hitnouser posted image j, ali hvala Bogu sve je okuser posted image ......mali je 9 mj pa sam zuji u silnu bjelinu...lijepo je gledati u idilu ali gadno čekati ukučane koji trebaju doći kući s posala ... tek odpuhnem kad smo svi na okupu user posted image

....stigao nam Kaspi.....pa Vili....pa Bal.....

Where love is, no room is too small <3

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 9
14.1.2013 15:59:08   
anne
A joj Kazimira. Baš mi je žao.
To je ružna strana snijega.

PETRA 19.05.2006.
SAMUEL 19.08. 2008.
1 anđeo
REBEKA 20.07.2012.

(Odgovor članu Kazimira)
Neposredna veza do poruke: 10
14.1.2013 16:25:04   
svrcica
Kazimira, hvala Bogu da je sve na kraju dobro završilo. Evo baš mm kaže da je po cesti živi led, nadam se da neće biti puno nesreća na cestama.

A sad lijepša strana snijega... Moje dijete je danas prvi puta uživalo u pravim zimskim radostima. Hodao je po snijegu, pokušavao se grudati, uživao sanjkajući se dok nije par puta pao u snijeg jer se još ne zna držati user posted image , ali kod nas nema više od 25 cm snijega. Prvi puta kad je zapao bio je previsok pa nije mogao hodati po njemu i uopće se nije htio sanjkati. Zapravo je bio sav zbunjen i htio je što prije pobjeć u kuću. Kakva promjena u mjesec dana user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu anne)
Neposredna veza do poruke: 11
14.1.2013 22:21:56   
andydea
Predivno, kod nas je prava idilauser posted image
Šteta kaj nam nije tak bilo za Božićuser posted image ...ali nema veze i ovako nam je velika radostuser posted image
Danas nam je bio prvi dan školice i L je u skafanderu išla...rekla je da sutra možda neće biti nastave...mm nije išao danas na posao...čistio je 3h samo dvorište da nas iskopa do leseuser posted image ...a tamo di nije čistio izmjerio je 53cm snijegauser posted image ....Lanči je ostala doma,nismo ju vodili u vrtić,a DI i ja nismo ni provirili van jedino kroz prozor...user posted image
Navećer sam skuhala vino i uštipke i uživali smo u toplom domekuuser posted image
Volim kad pada snijeg i kad je sve bijelo ali samo kad znam da sam doma i da ne moram ići raditi-poistovjećujem se sa ljudima koji to moraju...vjerujem da im danas nije bilo lako...ne bi vjerovali ali kod nas niti jednom nije prošla danas ralicauser posted image ...koda živim negdje na brdimauser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 12
15.1.2013 16:13:28   
Zvonki
Jučer sam s posla hodala 2,5 sata. Nakon što sam prvo pola sata čekala javni prijevoz vidjela sam da nema šale i put pod noge. Radila do 16, došla doma točno u 19h user posted image

Inače, kako stojite sa oblačenjima i skidanjima dječje opreme? Ajme, kad sam imala dvije pa kreni - štrample, čarape, hlače, majice, rukavice, šal, skafander, čizme, kapa...Pa onda druga... Pa za sat vremena skidanje svega toga, traženje radijatora gdje se to može brzo osušiti jer - što? Za sat - dva oni bi opet van user posted image user posted image user posted image
Da ne spominjem ako i i sebe oblačim, sva se ispreznojim dok ne iziđemo van user posted image user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 13
15.1.2013 16:30:02   
Renata RR
Ajoj zvonki...

Što se tiče zimske opreme: mala s godinu dana se inati i savija kao jegulja kada je trebam obući, a mali se oblači sporo kao puž. Mislim da to kod nas traje još duže nego kod vas iako smo u manjem broju...user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 14
15.1.2013 16:31:09   
cuba
Sad ću ja upasti ko onaj Štrumf mrgud: "Ja mrzim snijeg"user posted image
Ne, zbilja. Hladno, mokro, dušu dalo za razboljeti se, sto slojeva robe obući, promet nikakav, kao da upadneš u zonu sumraka.
Jedino što lijepo izgledauser posted image
I uopće vam ne zavidim i nedaj Bože da padne ove godine u Splitu kao i lani jer ću fraz doživjetiuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 15
15.1.2013 16:36:02   
sarah_zg
i ja postajem mrguduser posted image
jučer sam otkazala doktorici, danas me muž odvezao, naravno da je na drugom dijelu grada od posla, sutra me čekaju dvije presice u gradu, a to znači hodanje po bljuzgi, prljave i mokre jedine hlače koje mogu zakopčatiuser posted image
sinoć kad smo se jedva, kao i svi u zg, dovukli s posla, bila sam s malim vani do 21, izguštali se, napravili snjegovića, danas je ostao s bakom i sve ponovio i što se mene tiče, može se počet topit, meni ga je dosta.

Ne želim razmišljati šta nas čeka do suboteuser posted image

a što se odijevanja tiče, sve isto kao kod Zvonki, s tim da moj cunami nema štrample (jer je to kao za curice), ali oblačenje rukavica i moji trudnički hormoni.... grrrrrr, pa daj mi šal, trebam imati šal, oću šal, pa se zapetlja, pa se skoro udavi s njim jer vuče... na povratku naravno potražnja za radijatorima... klasika

< Poruku je uredio sarah_zg -- 15.1.2013 16:39:13 >

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 16
15.1.2013 16:54:55   
Renata RR
Pitam se sada kako će to oblačenje izgledati kod leme...user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 17
15.1.2013 16:58:33   
Zvonki
user posted image Da, zato se ja divim tim mamama user posted image

.-..-.
`·.·´
?/
/?

Neposredna veza do poruke: 18
15.1.2013 21:47:57   
andydea
moje curke obožavaju snijeg i da mogu spavale bi u njemuuser posted image user posted image ...a ja ludim...ne stigne se posušiti na radijatoru koliko bi ludirale po snijeguuser posted image user posted image user posted image
Nažalost ja više ne stanem u svoj skafanderuser posted image ...imam viška kila od ove zadnje trudnoće,tako da ću tek sljedeće godine uživati u snježnim radostima...a onda i sa bebačem ....haha biti će veselouser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 19
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!