Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 2.12.2014 13:23:51
|
|
|
|
Ela28
|
H&M,C&A,Mana,Dević,Nkd nedavno je baš u Nkd-a bilo popust od 50% na dječju odjeću svašta sam nakupovala tu i tamo preko tesca,lamaloi...
< Poruku je uredio Ela28 -- 2.12.2014 13:24:09 >
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 6:29:09
|
|
|
|
monstrum
|
Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 12:54:25
|
|
|
|
mishica2
|
C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 15:41:53
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: mishica2 C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor. Hehe...i ja tako svojoj curki kupila prije par mjeseci dva bodića u Lidlu, bili su mi preslatki..i uzela njen broj, ali kako stvar stoje nosit će ih nagodinu
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:45:48
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: monstrum Ja jako volim i Zaru..ali tamo kupujem kad je sniženje I ja sad je nedavno bilo majica za dječicu po 44 kn pa sam uzela dečkima za rođendan po 2
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:47:07
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: mishica2 C&A, H&M, Lidl (ima uglavnom odlične majice i bodije, no obično kupim broj manji nego što trenutno nosi jer mi se roba čini veća od prosjeka, a hlačice im nekad znaju biti preširoke u struku, odn. kad u struku budu dobre, onda su knap dužine). Dobri du mi i NKD, MTČ ( u Rosesu smo našli par super stvari prije ljeta na sniženju) i Dević, samo šro nema velik izbor. Da zaboravila sam Lidl imamo svašta od njih i vreće za spavanje,bodići su super i trenirke ali nikako ne valjaju majice bar za dečke jako su kratke
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 16:56:36
|
|
|
|
vandax
|
Ja u Lidlu najviše. Imaju super kvalitetnu robu i jako je jeftino. Tamo kupujem i za sebe i jako sam zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.12.2014 22:24:02
|
|
|
|
sorina
|
Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 0:31:28
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
Ja sam na otoku,kod nas nema izbora samo Lidli i Mana
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 2:56:19
|
|
|
|
kisica
|
Ja u Lidlu najviše.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 11:29:39
|
|
|
|
Ela28
|
IZVORNA PORUKA: sorina Prije smo najviše uzimali u TESCU (Mađarska) Često se zna naći roba na sniženjima,a sad u zadnje vrijeme najčešče Lidl (super su mi njihove majice) i H&M. I mi tu i tamo preko Tesca kada se skupi dovoljno nas za grupnu narudžbu stvarno imaju super akcije
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 4.12.2014 16:13:22
|
|
|
|
sorina
|
Nisam nikad uzimala tako preko grupne narudžbe (da budem iskrena prvi put sam tu na forumu pročitala o tome ),ali nama je Mađa blizu,pa znamo se zaletjeti vikendom. Zadnji put sam L kupila majice po 290FT (to je oko 8kn),a D sam set od 5 bodija plaćala oko 40kn (1690FT)- bila neka sezonska rasprodaja pa smo baš dobro naletjeli . a njihova mi je roba super kvalitetna i nakon iskuhavanja i sušenja u sušilici ne mjenja oblik ni boju.
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.12.2014 9:20:52
|
|
|
|
mishica2
|
I Kaufland povremeno ima djecju robicu - štramplice, bodije i sl. dosta povoljno, samo nam tada baš nisu trebali, pa jel netko zna tko je kod njih kupovao kakva im je kvaliteta?
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.12.2014 11:44:13
|
|
|
|
Tia00000
|
Uglavnom kupujem u specijaliziranim dućanima za djecu, bebače
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 16.5.2015 7:58:47
|
|
|
|
Mama7
|
Ja sam za svoje dečke kupila odjeću u web shop: www.srnica.si/hr/. Imaju majice njemačkog branda Lamaloli.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 16.5.2015 9:25:59
|
|
|
|
danery
|
nkd,kik sad kako je veća.....baš sam jučer nakupovala dosta ljetne robice za malu u kiku
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.5.2015 9:40:28
|
|
|
|
Kazimira
|
Ja sam dosta klincima naručivala preko grupnih naruđbi i jako sam zadovoljna.....zadnje sam uzela Lamaloli 6 majci i piđama za 270 kn (u tome je i poštarina i Tisak). A da ne govorim koliko je sin bio oduševljen
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 3.5.2016 13:41:13
|
|
|
|
evaevita
|
Ja svojima najčešće kupujem u H&M-u ili u C&A, mada znam robu naručiti i preko interneta, obožavam one majice sa natpisima i raznim printevima, nađe se dosta dobrih stvari, a da nisu preskupe.
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 22.11.2018 16:25:55
|
|
|
|
melancholic
|
Dječju robu najbolje kupovati u Pepcu. Jako su jeftini, kvalitetna roba, pritupačno svugdje i što je najbolje imaju sve veličine za djecu i velik izbor. Baš gledam katalog od Pepca i imaju ovaj tjedan na akciji velik izbor robe za blagdane. Toplo preporučam
< Poruku je uredio melancholic -- 22.11.2018 16:26:47 >
|
|
|
|
RE: Gdje najviše kupujete djeci odjecu? 23.4.2020 12:38:53
|
|
|
|
Bebasita
|
Gdje kupujete sada kada je sve zatvoreno? Večina web shopova s dječjom robicom su mi užas, a moj raste li ga raste sve je prerastao. Uspoređujem cijene odjeće za djecu ovdje i našla sam super stvari ali bih voljela još malo više prijedloga.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!