Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 17:03:20
|
|
|
|
mala pcelica
|
maja,ja pa ostali
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 17:14:41
|
|
|
|
Renata RR
|
Uglavnom djeca, ali kada poludim, znaju i MM i djeca da mama treba predah.
|
|
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 20:32:00
|
|
|
|
mali_macic
|
definitivno Ella i mm
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 20:51:39
|
|
|
|
Kazimira
|
mm i sin....
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 20:52:31
|
|
|
|
seraphyme
|
nekako sam sama sebi na prvo mjestu, ako mama nije happy, nitko nije happy ma šalim se, moji dječaci, naravno
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 21:24:41
|
|
|
|
mamacita
|
"Ja volim samo sebe..." Mozes misliti!?
|
|
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 20.3.2013 23:30:34
|
|
|
|
kisica
|
Sin naravno :)
|
|
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 21.3.2013 8:55:44
|
|
|
|
pincirotvajler
|
svim mamama su djeca na prvom mjestu iako to ponekad jaaako teško pada,i lude smo,al mislim da je to tak,nemremo protiv toga ni da hoćemo najžešće mi je kako se jedva dočekam da d ode malo kod dede i bake da imam mir,,i onda ih zovem za 2,3 sata kaj rade
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 21.3.2013 9:08:02
|
|
|
|
anaxx
|
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler svim mamama su djeca na prvom mjestu iako to ponekad jaaako teško pada,i lude smo,al mislim da je to tak,nemremo protiv toga ni da hoćemo najžešće mi je kako se jedva dočekam da d ode malo kod dede i bake da imam mir,,i onda ih zovem za 2,3 sata kaj rade potpisujem!
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 21.3.2013 9:35:36
|
|
|
|
AntonijaV
|
kod mene isto, podrazumjeva se, malena na prvom mjestu...iza nje mm, pa svi redom..i na kraju ja Često puta sama sebi obećajem kako ću to promijeniti, jer uvjek ispadne kako ugađam svima oko sebe na svoju štetu..i za to od nikog niti hvala... al valjda je to jače od mene...
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 21.3.2013 17:24:42
|
|
|
|
Keekeelee
|
Sinek
|
|
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 22.3.2013 22:50:31
|
|
|
|
krijesnica3
|
prvo dvoje dječice, pa suprug, uvijek gledam da drugima udovoljim i ispada da na sebe i svoje želje ne mislim ili ispunim, vrijeme je glavni krivac prebrzo je.
|
|
|
|
RE: Tko vam je na prvom mjestu 24.3.2013 21:28:36
|
|
|
|
Ninaa
|
Moja dječica uvijek na prvom mjestu, a onda gospodin zakoniti, a ja na zadnjem
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!