|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Sto kada?
19.12.2008 19:38:10   
Marta j
Curke

Sto uraditi kada ste trudni i znate da netko nece zbog tog da se javi,da prica sa vama,kada trebate doci u njih kazu da imaju posla?
Evo napisati cu ukratko sto je-od mm brat i zena su u braku vec 6godina i nemju djece i znam da im  je tesko al kada smo im rekli da sam ja trudna pitali su nas kako to,kako sam zatrudnilauser posted image ?
Od tada od kada znaju vise nam se rijetko kada jave,mm brat nekada al njegova zena meni nikako a prije smo se cule i vidjele stalno,kada smo im nedavno rekli da bi dosli oni nas zamolili da ne dolazimo,user posted image ja je danas nazovem i pitam sto joj je ona meni rekla da nemoze biti sa menom sada kada sam trudna ja ostala u soku,da kako sam mogla zatrudniti,plakala sam 2sata jer mi nije jasno da im nije drago,jer i mi smo se mucili 3godine.
Svekar i svekrva su u soku nemogu vjerovati,jer smo prije s njima bili tako povezani a ja posebno s njom i bila je skroz druga osoba nego sada.

Nije mi jasno zasto se tako ponasaju?
MM je to isto puno pogodilo jer je bio vezan za brata jer to mu je stariji brat.Moja trudnoca ih je skroz promjenila a neznam sto.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Sto kada?
19.12.2008 19:42:37   
troubled
vjerujem da se radi samo o privremenoj i prolaznoj reakciji...
s obzirom da si, kako kažeš, i sama pokušavala tri godine, onda znaš kako se oni sada mogu osjećati...
ne kažem da je njihova reakcija u redu, samo da je mogu razumjeti...
ako jest kao što ja mislim da jest, tada će se oni uskoro opet zbližiti s vama i iskreno se radovati vašoj mrvici koja dolazi...
nadam se da će tako biti user posted image

imam novi ticker :)

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 2
19.12.2008 19:43:49   
astrid
Marta mislim da to nije iz zlobe nego im je jednostavno tesko sta se njima nije to dogodilo. mislim da im treba malo vremena i da ce onda biti sve ok. ali isto tako se ti nemoj nervirati i razmisljati previse o tome, jer si ti sad najvaznija. vjerojatno im je negdje duboko u srcu drago, ali im neuspjeh ne da da se raduju zajedno s vama. daj im jos malo vremena, javi im se svako malo. a ako vidis da ne ide- a hvala Bogu....
skoncentriraj se na sebe, svoju bebicu i muza. I UZIVAJ!!!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 3
19.12.2008 19:47:00   
Marta j
Cure hvala vam,ja isto mislim da ce ih proci,jer znam da im je tesko.
A meni je teze kada vidim njih u kuci da im je tesko zbog tog a pogotovo je pogodilo mm roditelje jer oni vec 3mj nisu dosli.user posted image

(Odgovor članu astrid)
Neposredna veza do poruke: 4
19.12.2008 19:49:02   
nikoleta
Draga Marta,
mogu mislit kako se osjećaš ti i tvoj muž.. Ja sam sad čitajući pokušala zamislit situaciju i vjerujem da je njima jako teško što
nemaju djecu al nije lijepo da se tako ponašaju naravno!
Svi smo mi drugačiji i svi proživljavamo nekakve situacije u životu na svoj način,tako i oni. Boli ih to što nemaju svoju djecu i mogu zamislit kako je to njima teško, a sad kad si ti zatrudnila u njima se vjerojatno javlja i bol i tuga i ljutnja zašto ne mogu i oni???
Mislim da bi trebala otvoreno popričat sa njima, bez svađe i ljutnje,kaži im kako ih ti razumiješ al isto tako da pokušaju polako i oni vas shvatit i s vremenom prihvatit novonastalu situaciju.
Naravno da bi i ti volila da se to i njima dogodi al pokušaj im objasnit da vas boli to što se oni otuđuju od vas,ipak ste bili jako bliski..
Lijepa riječ i topao razgovor mogu učinit čuda a ti pokušaj ne zamjerit im puno, vrijeme je praštanja...
daj Bože da i njima uspije!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 5
19.12.2008 19:59:06   
Marta j
Pokusala sam danas s njom pricati al jednostavno neide,rekla sam joj kako mi je tesko sto je tako i da znam da im nije lako,al ona kao da me ne cuje,mm ih mislio zvati kada rodim za kumove al mislim da to nije pametna ideja da nebi uradili jos gore neznam kako ce to djelovati na njih.
Nadam se samo da ce doci za BOzic ako ne zbog mene onda zbog mm i njegovih stvarno mi ih je tesko gledati ovakve i oni su pokusali s njima pricati.

Meni je zao sto je tako ja sam se stvarno trudila da razjasnim sve,zvala,slala poruke a odgovor nebi dobila,kada bi dosla uvijek su na odlasku.
Bilo mi je toliko tesko da sam morala to s nekim podjeliti a to ste vi,evo opet sam se sada rasplakala.Uvijek sam sa svima dobra i onda kada ja trebam nekog okrenu mi leda,nemogu shvatiti ljude koji su s nekim samo kada njima odgovara,a ja luda tako dobra neznam nikom reci ne,koliko mi je puta mama rekla da cu zbog velike dobrote samo patiti da nisu svi takvi.

(Odgovor članu nikoleta)
Neposredna veza do poruke: 6
19.12.2008 20:12:49   
Kika83
ja ju potpuno razumijem,nažalost. i sama bježim od cura,žena koje znam da su trudne.jako me to pogađa.drago mi je za njih ali jednostavno mi je jako teško i radje se neželim s njima družiti.ružno za reć ali jednostavno nemogu.
žao mi je šta ti moraš kroz to prolazit ali ti misli na svoju bebu i ne nerviraj se.nadaj se da če s vremenom prihvatit da češ biti mama.user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 7
19.12.2008 20:18:52   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: astrid

Marta mislim da to nije iz zlobe nego im je jednostavno tesko sta se njima nije to dogodilo. mislim da im treba malo vremena i da ce onda biti sve ok. ali isto tako se ti nemoj nervirati i razmisljati previse o tome, jer si ti sad najvaznija. vjerojatno im je negdje duboko u srcu drago, ali im neuspjeh ne da da se raduju zajedno s vama. daj im jos malo vremena, javi im se svako malo. a ako vidis da ne ide- a hvala Bogu....
skoncentriraj se na sebe, svoju bebicu i muza. I UZIVAJ!!!!!

Potpisujem...prepoznajem u njima svoje rekacije. Cesto ih se sramim, ali ponekad si ne mogu pomoci. Na kraju sam ipak sretna zbog svih zena koje su trudne i koje ce postati majke jer znam kako to obogati covjeka

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu astrid)
Neposredna veza do poruke: 8
19.12.2008 20:32:25   
ZVRK
draga marta,mogu samo kazati da razumijem tvoje šogora i šogoricu iz slične situacije.cure od prije to znaju.
naime ja sam moralana kiretažu 9.07. a,došla doma sljedeći dan a moja šogi koja živi iznad mene je rodila curicu 12.07.probaj zamisliti kako je meni bilo.plač.smijeh.komentar vezan uz malenu mener bi user posted image .u posjetu sam išla nakon dva dana ali nisam mogla uzeti malenu već jedan jastuk sa kauča i njega sam tako jako stisnula......joj evo sada me to opet user posted image .ali sad malo pozitive.trebalo mi je skoro mjesec dana da uzmem malenu i sve ''recimo zaboravim''šta se meni desilo.mala i ja se sada obožavamo
tako da vjerujem da će i sa familijom od tm isto tako biti i da će kada uzmu bebu  voljeti je kao što bi i trebali.
a što se tiče krštenja ja bi ipak pokušala pitati ih

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
19.12.2008 20:48:44   
Marta j
Cure hvala vam na podrsci ja se nadam da ce njih to proci i da ce sve biti ok.
Znam kako im je i ja sam 3godine prosla svasta dok sam zatrudnila i spontani,al mi ovo vec nekako predugo traje ja cu sada u 5mj trudnoce a to traje od 2mj.

Samo da sve bude ok ipak ide Bozic i voljela bi da ga kao i do sada provedemo svi skupa.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 10
19.12.2008 20:53:03   
ZVRK
user posted image pokušaj još koji put,nemoj da odustaneš od ljudi do kojih ti je stalouser posted image

nekada će netko i  taj trud i cijeniti

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 11
19.12.2008 21:13:13   
tonkica
Marta j baš mi je žao što moraš to proživljavat! Ali, eto, vrijeme je Božića, kad su obitelji bliske i zajedno provode blagdane, držim vam fige da vam to vrijeme pomogne da nekako prebrodite tu krizu i opet se zbližite!!! Jer vi to možete! Pazi na svoju malu pikulicu, nemoj se nervirat, jer znaš da bebe sve osjete. 

Mia 13.07.2008
Blaž: cca 18.12.2010

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 12
20.12.2008 10:19:18   
Ruža
Draga Marta žao mi je zbog situacije u kojoj se trenutno nalazite i želim vam da se uskoro riješi pozitivno za sve vas. I njima je teško, vjerojatno vas izbjegavaju da vas ne povrijede nekim ishitrenim komentarom koji bi bio rezultat njihovih trenutačnih osjećaja. Daj im još malo vremena da se priviknu, vjerujem da će nadići svoju bol i moći iskreno uživati u vašoj sreći.

Samo luda mama...

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 13
20.12.2008 12:09:14   
ivanaa
njima je sigurno jos teze.....

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 14
20.12.2008 17:50:36   
Marta j
Puno vam hvala na odgovorima i savjetima.Zlatne ste...
Ja se samo nadam da ce sve biti ok i da cemo opet imati normalan odnos,jer mi je ludo da me izbjegavaju ovako,da produ kraj mene a nejave se.
Neznam koliko je nju moja trudnoca pogodila ja i mm danas isli malo u soping i kupovali neke stvari za bebu i u djecijoj trgovini ona i njena prija kupuju stvari za njenu bebu jer joj prija ima roditi u 2mj,nije mi jasno da s njom moze a sa nama ne.user posted image
Ja znam da sam ja sve pokusala sada je na njima.

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 15
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 18:11:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!