Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 10:05:03
|
|
|
|
andydea
|
Iskreno -nema toga na svijetu kaj nebi mogla podnjeti i odreći se radi djece...ja sam mama koja bi se odrekla svega zbog dječice... Kad mm veli hoćemo kupiti ovo,ja ga samo pogledam i on npr.shvati i kaže ok...kupi djeci kaj treba ...Npr.ne gledamo film za odrasle jer je na tv-u crtani film i curke hoće gledati sa nama...mi naravno gledamo to sa njima, a i tata je oduševljen ..eto...nama je luksuz more ,frizura,kave i izlasci ...ali zato se sve to može drugačije napraviti...naravno more obiteljski,a ne Bali sa mm, frizuru si napravim u 5min.,ali sam mm najljepša i tako, kavu skuham i doma...nadam se da me kužite
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 10:44:42
|
|
|
|
newmum
|
Duugo ispijanje jutarnje kave i noćni izlasci s mm-om! Mi smo dosta dugo zajedno i uvijek smo voljeli vikendom izaći van ne baš svaki vikend ali barem jednom mjesečno! Malo se isplesati, proveseliti i onda ujutro duuuugggoooo spavati. Ovo prvo navedno ne znam kad ću opet imati,ali ovo drugo nadam se barem jednom uspješnom izlasku kad mali još poraste.
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 10:58:33
|
|
|
|
Ninaa
|
Ma mi smo se naizlazili dok smo hodali i prije toga svaki sa svojim društvom nismo se nešto premladi oženili tak da mi izlasci neki noćni ne fale, više ono da odemo na večeru ili u kino. Nama ih nema tko pričuvati ni malo tak da sve radim s njima i kuham i perem i uređujem se dok njih dvoje vire odnekud, tak da mi ponekad fali malo privatnosti, mira i da se samo 5 min odmorim da me nitko ne treba za nešto. Nisam jutarnji tip nikako ja mogu čuti do bilo kojeg doba noći i nešto raditi ali ujutro ne funkcioniram i sad dobijem sinka koji je ranoranioc. Sve se bojim kak će izgledati godišnji. Mi ćemo već od pola 6 na noge
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 10:59:59
|
|
|
|
anne
|
Baš ne razmišljam tako. Nisam puno propustila zbog djece, a što bih još htjela mogu napraviti s njima. Možda malo sporije ili napetiije, ali valjda je bitno biti fleksibilan. Osim toga brzo će doći vrijeme kad uđu u pubertet kad im za ništa neću trebati, pa i onda stignem.
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 11:03:46
|
|
|
|
Ninaa
|
Nisam znala kako bi nazvala temu nadam se da ste shvatili što sam htjela reći? Ja sam uz svoju kreštavu Keti koja do dvije godine nije spavala uspijela završiti fakultet i položiti najteže ispite koji su mi ostali a i radila sam tak da nema toga što čovjek ne može kad naumi.
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 12:54:06
|
|
|
|
babel
|
spavanja
|
|
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 14:56:51
|
|
|
|
mariola
|
IZVORNA PORUKA: anne Baš ne razmišljam tako. Nisam puno propustila zbog djece, a što bih još htjela mogu napraviti s njima. Možda malo sporije ili napetiije, ali valjda je bitno biti fleksibilan. Osim toga brzo će doći vrijeme kad uđu u pubertet kad im za ništa neću trebati, pa i onda stignem. Potpisujem. Uopće mi ne pada na pamet??? Nekako se uspijem uvijek organizirat da sve stignem
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 15:14:41
|
|
|
|
Ella27
|
I ja se slažem sa anne u potpunosti! Zapravo, tek sad vidim koliko mi je život bio prazan bez tog mog malog
|
|
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 15:30:58
|
|
|
|
Sunshine28
|
spontanost... mogu ja i kavu popiti u miru i izaci van sa mm, ali nema vise nista kada ti padne na pamet, a mi smo tako duuugo zivjeli, jako opusteno... sada bas sve mora biti unaprijed isplanirano - nema vise ono prijateljica nazove, a ja za 15 min. sjedim s njom na kavi na drugom kraju grada, ili da mm ja navecer jer nam je taj tren tako doslo ispijamo vino na terasi do sitnih sati i mazimo se...
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 15:33:56
|
|
|
|
ucitelj
|
mir sa muzem na samo i jutarnje rituale al nista nije ko zagrlja klinca zorom heheheeh
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 15:37:28
|
|
|
|
ivana1112
|
Pa zapravo ništa ne propuštam, ničeg se nisam odrekla, kao solo djevojka sam se naguštala, s mm i danas odem u ribičiju solo, ili na feštu, malog ostavimo na čuvanju kod bake.. Samo sve mora biti isplanirano, kao što Suny kaže nema više sponanosti Jedino mi fali besprekidnog noćnog sna!
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 15:44:09
|
|
|
|
daze
|
za sad mi ništa ne fali,naizlazila sam se i nafeštala. naprotiv,sad mi je sve puno ljepše i zabavnije uz mrvicu. sna mi ne fali jer beba dobro spava (na mamu )
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 23:34:13
|
|
|
|
FIGICA FIFINANKICA
|
poponevno spavanje
|
|
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 10.6.2013 23:37:21
|
|
|
|
Renata RR
|
Ispijanje kavice u miru i tišini... Ja sam puno izlazila prije braka, sve dok mi nije dosadilo, nakon toga sam upoznala MM...
|
|
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 11.6.2013 10:03:58
|
|
|
|
sretnaz
|
Trenutno sam se odrekla odlaska u kino, ali se baš dogovoramo mm i ja da odemo jedan dan jer je N dovoljno velik. Stvar je u tome da dojim i nisam se nikad izdajala tako da sam uvijek bila u pripravnosti ako idem nekamo da će me možda zvati. Nikad me nisu zvali da dođem ranije, ali me bilo strah da ako odem u kino da će baš tada neutješno plakati i da ću usred filma morat otići. Eh, i alkohola sam se odrekla i to još u trudnoći. I baš sam si par puta pomislila kako bi bilo lijepo da mm i ja sjednemo i popijemo botilju vina, mazimo se itd.... Naravno nije to ništa strašno i ne smatram se baš zakinutom jer brzo će proći ovo razdoblje male bebe.
|
|
RE: Što vam najteže pada čega ste se morali &... 11.6.2013 11:20:19
|
|
|
|
MaTana
|
Ja i mm smo duuuuugo zajedno, obje princeze su planirane, i dobili smo ih kad smo vec imali dovoljno iskustva, izlazaka..... iako se svjesno odrices nekog drugog nacina zivota, spreman si za kompromise i odricanja jer na kraju krajeva sve se isplati kad te malena srecica pogleda onim pogledom kojim samo djecica mogu pogledati mame, punim divljenja, obozavanja i neke predivne zahvalnosti... IPAK mi ponekad fali spontanosti, fali mi moj stari posao kojeg sam se svjesno odrekla znajuci da je nemoguce ga raditi i imati djecu, a jako sam volila taj posao...
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16
Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!