Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 21:56:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Mm ga cuva kad mi zatreba ...
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:00:16
|
|
|
|
dadls
|
Zasada ga samo nosa...dok ojača onda će morati i pokoju peleničku promijeniti.
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:03:12
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: evanoi Od malenih nogica... kakvu ste im ulogu namijenile? moj radi sve kao i ja, osim dojenja tako je i kod nas. Samo ja uvijek negdje nadgledam i gruntam.
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:05:27
|
|
|
|
evanoi
|
hahha... i ja, anne, ali se ZAISTA trudim što manje mu gruntati da čovjek ne posustane
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:27:51
|
|
|
|
daze
|
nosa i minja pelene,kupa ponekad.uspavat je nezna,samo je razbudi
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:28:58
|
|
|
|
bella 1
|
većina toga je na meni kada sam doma s njim, a mm čim dođe s posla preuzima, ali oblačenje, presvlačenje, hranjenje je na meni, jer citiram :''ne zna on to i ja to brže i bolje napravim'' ....naravno da je teže presvlačenje sad kad je L veći i koprca se, ali da bi mogao više mogao bi, naravno da i ja gruntam , ali ajde ide s njim u šetnje pa da ja imam mira malo npr oprat suđe i sve ostale kućanske poslove ali u miru kako mm veli
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:33:57
|
|
|
|
komarac1
|
IZVORNA PORUKA: evanoi Od malenih nogica... kakvu ste im ulogu namijenile? moj radi sve kao i ja, osim dojenja Tako je i kod nas! A kako je sve veći vidim da je tata sve više važniji od mame! Dečki
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:37:16
|
|
|
|
evanoi
|
bravo curke za naše hrabre muževe
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:41:03
|
|
|
|
Renata RR
|
Radi puno, ali ne sve... Super se druži sa sinom i prekrasno mi ih je promatrati u igri.
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:50:15
|
|
|
|
evanoi
|
ma bitno je da tatice preuzmu barem dio posla jer jadne su i preumorne mame koje same podižu djecu, a muževi gledaju telkicu i sl.... grrrr
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:55:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Pa s obzirom da prvo imamo kćer i tatinu princezu s malenim je puno manje sudjelovao jer je ona bila ful ljubomorna, ali od prvog dana je uključen u brigu oko njih. Istina većina se prevali preko mojih leđa,ali tu je obožavaju ga do te mjere da je na našem crtežu u vrtiću moja obitelj i ja jedino naša obitelj di je tata nacrtan dva puta. neznam kak je ostatak roditelja to shvatio ali eto . Dok je ona bila beba budio se skupa kako i ona i pomagao mi oko nje a budila se najmanje 6 puta noću, hranio je prematao i igrao se s njome. Kak je došla beba više se njoj posvetio jer je bila ljubomorna a sad se već svi zajedno lijepo igraju i zabavljaju.
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 10.6.2013 22:58:16
|
|
|
|
Renata RR
|
IZVORNA PORUKA: evanoi ma bitno je da tatice preuzmu barem dio posla jer jadne su i preumorne mame koje same podižu djecu, a muževi gledaju telkicu i sl.... grrrr Na žalost znam nekoliko takvih...
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 11.6.2013 9:16:08
|
|
|
|
sretnaz
|
Prematanje ne voli, pogotovo ako je ukakan. Ali svako toliko ga uspijem nagovoriti. Kupamo ga skupa, ali njegova uloga je glavna, ja samo asistiram. I igraju se, idu u šetnju. Ako je doma onda ga ponekad i hrani.
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 11.6.2013 10:37:35
|
|
|
|
evanoi
|
moj ga svako jutro presvuče oko 6 nakon što se mali napapa i još mi ga ponovno i uspava prije posla
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 11.6.2013 15:10:07
|
|
|
|
LorVer
|
Jedino sto ja radim a on ne je kuhanje kasica. U to se ne petlja, ali ostalo sve.
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 11.6.2013 16:18:38
|
|
|
|
mamacita
|
Moj muz je bio i ostao velika pomoc pri odgoju nase djece. Od malih prvih dana ih je presvalcio, pomagao u hranjenju (onih koje sam dohranjivala, jer sam vecinu dojila), uspavljavao ih je, i dan danas legne sa nasim 5-godisnjakom i uspava ga. Sa starijim deckima trenira kosarku, i vjezba. Sa nasom djevojcicom ode u solo izlazak u grad. Smiruje ih kada sam ja vec na rubu izdrzljivosti. Savrsen otac i muz.
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 11.6.2013 22:11:51
|
|
|
|
evanoi
|
dakle, ipak ih ima dosta... savršenih muževa i tatica
|
|
|
|
RE: uloga oca o podizanju djeteta 30.6.2016 15:52:54
|
|
|
|
boki11
|
Ja sam svoju curicu prvi presvukao kada je kući došla. Kasnije je bilo normalno da presvučem kada god sam kući. Čuvao sam pupčanu i kupao ju. I danas je moja dužnost kupanje i tuširanje. Supruga se bavi obrocima, doručkom i ručkom (dok sam na poslu), večera je moja zadaća. Supruga ju na večer uspavljuje jer zajedno spavaju. Dok je bila manja teško je mogla zaspati danju osim meni u rukama dok ju njišem. Tako je spavala satak koliko sam ju mogao čuvati. I tako to...
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!