Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetovanje, ali u planine! 11.6.2013 22:20:04
|
|
|
|
evanoi
|
mi bili u fužinama prošlo ljeto za vrijeme moje trudnoće, predivno se proveli, razgledali okolicu... jeftin smještaj, ali skupa hrana. ovo ljeto planiramo do tarvisija u italiju, šetnje, planinice, svjež zrak... prekrasno!
|
|
|
|
RE: Ljetovanje, ali u planine! 11.6.2013 22:23:03
|
|
|
|
anne
|
I mi smo bili u Fužinama jedno ljeto. Nisam bila baš oduševljena da usred srpnja hodam u džemperu - onda sam rađe htjela biti na moru. Sad, kad sam u godinama , kad zaprži nije mi loša opcija.
|
|
RE: Ljetovanje, ali u planine! 11.6.2013 22:27:55
|
|
|
|
sretnaz
|
ajme Anne, ti u godinama svašta
|
|
RE: Ljetovanje, ali u planine! 11.6.2013 22:32:04
|
|
|
|
sarah_zg
|
IZVORNA PORUKA: evanoi mi bili u fužinama prošlo ljeto za vrijeme moje trudnoće, predivno se proveli, razgledali okolicu... jeftin smještaj, ali skupa hrana. ovo ljeto planiramo do tarvisija u italiju, šetnje, planinice, svjež zrak... prekrasno! imaš kakav link za to u Italiji? Baš me zanima, možda pobjegnemo na koji dan.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!