Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:23:37
|
|
|
|
njanja
|
Često kažu....Meni nije....nisam nešto puno putovala, ali bila sam u Tunisu, Egiptu, Grčkoj i mogu reći da ima ljepšeg....U egiptu sam rekla da tek sada znam što znači more i ribe...savršenstvo boja, oblika....prekrasno.... Ipak, ono što je meni najljepše je sjetiti se u 19 h, spremiti se i po ljeti otići na plažicu nedaleko rijeke, proplivati i vratiti se kući....to ne bi za ništa mijenjala....
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:25:55
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: njanja Često kažu....Meni nije....nisam nešto puno putovala, ali bila sam u Tunisu, Egiptu, Grčkoj i mogu reći da ima ljepšeg....U egiptu sam rekla da tek sada znam što znači more i ribe...savršenstvo boja, oblika....prekrasno.... Ipak, ono što je meni najljepše je sjetiti se u 19 h, spremiti se i po ljeti otići na plažicu nedaleko rijeke, proplivati i vratiti se kući....to ne bi za ništa mijenjala.... zavidim ti!!! ali meni je naše more ipak naj....
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 20.12.2008 23:53:54
|
|
|
|
Ruža
|
Naše jedino znam i najljepše mi je na svijetu!
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 0:18:43
|
|
|
|
piggy
|
i ja se slažem da je naše more najljepše,još kad se ne bi toliko prodavalo i kad bi se malo više brinuli o tome bilo bi savršeno,nemamo pojma što i koju kvalitetu mi imamo.
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 13:20:06
|
|
|
|
tonkica
|
Bila sam u Turskoj, al mi je Jadran definitivno ljepše mjesto za kupat se.
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 16:06:25
|
|
|
|
kitty
|
definitivno naj... obala me toliko i ne fascinira koliko otoci,mm je radio 3 godine na jedrenjaku,od trogira do dubrovnika i od trogira do rijeke pa sam bila s njim na obe ture.fenomenalno je.tek sam tad vidjela sta imamo.
|
|
|
|
RE: Hrvatsko more=najljepše more??? 21.12.2008 17:32:54
|
|
|
|
Kika83
|
naše more je najljepše
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!