Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:40:01
|
|
|
|
Tanjica Tanja
|
Ha, dobro je kad plaću dobijem
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:42:06
|
|
|
|
sarah_zg
|
regres? Što je to?
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 7:42:18
|
|
|
|
monstrum
|
A znam...žalosno..Nekad mi je glavna briga oko plaće bilo otići u banku i dignuti novac, a danas sa nervozom u želucu iščekujem kad će, jer me računi čekaju..
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:03:33
|
|
|
|
vandax
|
Nikada nisam i vjerojatno nikada neću.
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:07:24
|
|
|
|
Sonyhka
|
IZVORNA PORUKA: sarah_zg regres? Što je to? Točno to...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:20:20
|
|
|
|
evanoi
|
mislim da je prosvjetarima ukinut regres
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:25:30
|
|
|
|
monstrum
|
IZVORNA PORUKA: evanoi mislim da je prosvjetarima ukinut regres Njima ni ne treba koliko imaju slobodnih dana ..i to baš u periodu kad trebaju..a ne kad te šef tjera da koristiš godišnji .
|
|
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:39:47
|
|
|
|
LorVer
|
Mm nezna ni sto je to
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 13.6.2013 10:54:56
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: monstrum IZVORNA PORUKA: evanoi mislim da je prosvjetarima ukinut regres Njima ni ne treba koliko imaju slobodnih dana ..i to baš u periodu kad trebaju..a ne kad te šef tjera da koristiš godišnji . pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine.
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 13:00:42
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
uvijek smo dobivali (nekad više, nekad manje), tako da vjerujem da ce biti i ove godine - p.s. radim kod privatnika
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 14:25:51
|
|
|
|
mariola
|
Anne vjerojatno ne, na žalost. Ne očekujem ga ni ja, radim u javnoj ustanovi...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 16:21:49
|
|
|
|
mišica 666
|
pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine. Anne i drugi se isto umore na svojim poslovima i jedva se stignu odmorit u ona 4 tj koje imaju za GO.
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 17:50:19
|
|
|
|
Sunshine28
|
u moj firmi se uvijek dobivalo, ali evo od ove godine ukinuli sve... i to ne samo regers nego i bozicnice, uskrsnice, darove za djecu, jubilarne nagrade... imali smo to sve desetljecima zbog jakog sindikata i dobrog kolektivnog ugovora, ali dosao novi vlasnika i kaze sta je bilo bilo je.... u mojoj su firmi place stvarno uvijek bile pri dnu profesije, ali smo se uvijek tjesili da barem imamo sve te benificije, a sada.... kada se vratim na posao docekat ce me jos za 33 posto manja placa - skoro minimalac...
|
|
RE: Hoćete li dobiti regres za godišnjI? 17.6.2013 18:49:07
|
|
|
|
anne
|
IZVORNA PORUKA: mišica 666 pretpostavljam da niste prosvjetari? ja jesam. Imam puno dana godišnjeg u koje se jedva stignem odmoriti od vrtićke godine i pripremiti se za novu. Regres uvijek dobro dođe, pogotovo u ovakvoj krizi. Ne znam hoćemo li ga dobiti ili će biti kao prošle godine. Anne i drugi se isto umore na svojim poslovima i jedva se stignu odmorit u ona 4 tj koje imaju za GO. Nisam išla s namjerom da ikog spustim, ali već mi je pomalo dosta što se pljuje po prosvjetarima. Ne vidim da se ljudi baš trgaju da rade u vrtićima ili školama, ali pljuvati se može. Ne samo da sam za godišnji koji imamo i regres, nego i beneficirani staž. A ne da još sa 65 godina izbjegavam kockice koje lete prema meni.
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!