Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 25.4.2014 20:46:57
|
|
|
|
mama mery
|
i ja sam tu dođem pročitam vidim i gibam dalje
|
RE: zašto naša ringeraja umire 28.4.2014 19:31:13
|
|
|
|
Ninaa
|
Za mene nikad nitko ne pita pa se durim . Neznam raja je bila moja prva virtualna ljubav i iskreno da vas nije bilo kad sam imala dijete koje dvije godine nije spavalo, a skoro 3,5 nije kakalo kak trebak, vjerojatno bi ispilila na živce totalno. Ja sam više na fb jel na njega mogu s moba a na raju nemogu već sam svašta probala ne ide. Doma uz njih dvoje i posao rijetko kad i stignem do laptopa. Žao mi je da je forum u takvoj banani pomalo smo svi krivi, ajmo se vratiti.
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 29.4.2014 0:23:29
|
|
|
|
anaxx
|
Lijepo vas je "vidjeti" stare moje ringerajke! Ajde, vratite nam se...
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 29.4.2014 23:17:15
|
|
|
|
ribica1
|
Ja jos uvijek tu :)) cekam ;)
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 4.5.2014 11:59:36
|
|
|
|
lavica81
|
evo i mene ponovno tu. pozdrav cure
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 26.5.2014 14:36:40
|
|
|
|
mala pcelica
|
evo ja ušla poslje ko zna koliko vremena vidim jako slabo se teme postavljaju,tu su i nove cure pa mi malo treze ide privikavanje njih ipak sam naučila na stare i na rr kad je bila jako jako živa i to je valjda razlog sto vise ne ulazim ovama,a i djete mi je vec veliko i nemam puno pitanja mozda ako ikad opet budem trudna ponovo se vratim,ko zna :) ali lijepo je bilo viditi da još ima poznatih nickova na rr
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 31.5.2014 18:33:32
|
|
|
|
mayathebee
|
Evo i mene nakon sto godina (skoro doslovno)!!! Ako me se jos netko sjeca! Ne dolazim ti samo zato sto nemam vremena i zato sto mi je kao i drugim curama sa mobitela komplicirano, a sjesti za laptop mi je vremenski luksuz! Eto ukratko tko nezna Ivano je vec veliki decko od 3.5god. i dobio je malu malu seku palcicu koja nas je jako namucila i isprepadala u trudnoci, i na kraju se vrlo zivahna i zdrava rodila sa tek 1500g! Cure sa rr na faceu su mi bile i jesu definitivno najveca podrska tokom trudnoce i dvomjesecno boravka u bolnici i na tome im i ovdje velika Hvala! Meni ova rr fali jako jako, ali jednostavno za sada jako malo vremena nalazim za bilo sto! Pozz svima, i starima i novima!
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 14.9.2014 22:21:32
|
|
|
|
Ninaa
|
Evo da se i ja malo javim, prek moba ne ide, a sjesti za laptop postalo je luksuz, fali mi moja prva virtualna ljubav i nekako mi dode teško što je forum zamro. Pusa svima
|
|
RE: zašto naša ringeraja umire 15.9.2014 9:25:30
|
|
|
|
Džeje
|
Stvarno je velika šteta,mnogo žena uz ovakva virtuelna druženja nađe sebi nekoga ko mu paše i prijateljstvo se rodi...meni je to baš simpa.Žene nađite vremena za RR.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!