Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 9:52:16
|
|
|
|
Ruža
|
Sanjalica mislim da bi i ja ipak malo uljepšala većinu surovih situacija. Pogotovo dok su mali, imaju vremena u životu suočiti se sa takvim stvarima. Po sebi dok sam bila mala, znam da gola istina ponekad zna biti veliko opterećenje za malene.
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 10:10:07
|
|
|
|
FIONA
|
slažem se sa Ružom...reći istinu ali u celofanu..ima vremena odmotati i vidjeti što donosi svijet!!!
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 10:18:17
|
|
|
|
sanjalica
|
slažem se ... i tako sam do sada postupala... ali nekada ipak teško odvagnem šta reći, šta ne i na koji način stvari prikazati da ne budu daleko od istine, a da ipak ne budem surova
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 10:22:18
|
|
|
|
FIONA
|
sanjalica, bolje da od tebe nekada sazna istiinu nego putem medija koji ionako neobazrivo prikazuju sve i svašta..sada kad sam rodila primječujem te stvari...kad nemaš djete niti ne razumiješ koliko štete mogu nanjeti toj maloj glavici!!!
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 10:33:48
|
|
|
|
sanjalica
|
zato i jesam u takvim mislima .... suočit će se s nekim stvarima svakako ... a nitko im niti na tv-u, niti u novinama, niti na ulici neće objasniti zašto se ružne stvari događaju, niti će im pomoći da takve stvari izdrže
|
|
RE: filtrirate li informacije ? 30.12.2008 12:43:15
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: FIONA reći istinu ali u celofanu..ima vremena odmotati i vidjeti što donosi svijet!!! Fiona je to tako lijepo rekla, da mi ne preostaje ništa drugo nego ju citirat!
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!