Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 21:51:55
|
|
|
|
angellah
|
Također
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 12.7.2015 23:52:13
|
|
|
|
Ela28
|
Živimo na moru pa ne idemo na ljetovanje a bome ne idemo ni na zimovanje veliki mi je trošak kad idemo kod mojih samo nam 1000 kn treba za karte
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 13.7.2015 7:10:05
|
|
|
|
monstrum
|
Na zimovanje ne idem jer imam snijega i previše, a kad idem na more imam kod koga, tako da si generalno platimo put i to je to...hranu bi ionako kupovala kod kuće
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 8:57:52
|
|
|
|
ReaM
|
Nisam dugo bila nigdje :-(
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 9:04:03
|
|
|
|
vandax
|
Imamo vikendicu na moru pa nam je to spas, al uvijek se dosta potroši. Samo nas put košta 500 kn plus hrana i sve. A uvijek se kupe sitnice za djecu i odemo na neki izlet i tako. Al neka bitno je zdravlje, para će biti.
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 12:33:12
|
|
|
|
zima1995
|
Puno, nemamo ništa na moru i nikoga kod koga bih išli, pa plaćamo sve, od smještaja, prijevoza, hrane. Ne znam, ponekad pomislim da je bolje da uplatimo polupansion jer stvarno puno potrošimo i ne vidim neku uštedu kada kuhamo sebi. A obzirom da su klinci još mali, kombinacija svega toga mi i nije idealan odmor niti ljetovanje, ali eto radujemo se kad idemo na more
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 16.7.2015 15:07:30
|
|
|
|
mirjana1703
|
Ni mi nismo dugo bili negdje
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 23.7.2015 0:08:21
|
|
|
|
CHANTAL
|
Mi ćemo sljedeće godine,2 tjedna ziher.tak govorim već 5 godina,naime toliko nismo bili na ljetovanju.
|
|
|
|
RE: koliko novaca potrošite kada idete na lje... 26.6.2019 7:14:16
|
|
|
|
guycassode258
|
https://hotelscombined.com je meni daleko najbolja i najpreglednija stranica za rezerviranje hotela/hostela i zadnjih godinu-dvije gotovo jedino nju koristim za bukiranje. nemam apsolutno nikakvih zamjerki,naprotiv u velikom broju slučajeva hoteli bukirani na ovaj način puno su jeftiniji nego na licu mjesta,čak jeftiniji nego na ostalim sajtovima za bukiranje.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!