Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 12:40:09
|
|
|
|
STAR
|
draga Božica! nekako sam prepoznala sebe i svoje djete u ovoj temi!Takve stvari mi u životu nisu bitne ako nekoga pozovem kod sebe sretna sam da se moje djete zabavlja i nije mi poslje za nikim teško pospremit.Drago mi je što sada znam kako smo poželjni u tvojoj kući a i sjećam se kako se tvoje djete potrgalo od spremanja zadnji puta u mojoj kući baš zato što ti pizdiš kad se kod tebe ne posprema!Kako smo neobzirni prema nekome u visokoj trudnoći,a ne bi spomenula da ti je ta ista mama dotrčala u devet navečer da ti napravi frizuru za rodilište!Tvoja susjeda
|
|
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 12:44:05
|
|
|
|
božica
|
Ej bok nisu ni meni bitne al ako se oćekuje od nas da se pospreme igračke bilo prije tjedan onda sam tako i otvorile temu jer sam osjetila prije tjedan dan "pospremite igračke" se sjećaš!!!!! btw STAR pozz
< Poruku je uredio božica -- 11.1.2009 12:45:18 >
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 12:49:46
|
|
|
|
božica
|
sjećam se kako se tvoje djete potrgalo od spremanja zadnji puta jel pospremila legiće i jopš sam joj rekla da pomogne pospremiti a ne bi spomenula da ti je ta ista mama dotrčala u devet navečer da ti napravi frizuru za rodilište to sam spomenula
< Poruku je uredio božica -- 11.1.2009 12:50:21 >
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 12:58:52
|
|
|
|
STAR
|
pričaš gluposti!ali ovo nije ni mjesto ni vrijeme za rasprave ali se tu više nema tu o čemu pričati,kod mene ste uvijek bili lijepo podvoreni i usluženi i dobro došli tako da je meni srce na mjestu.To bi bilo sve od mene,lijepi pozdravi
|
|
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 13:00:12
|
|
|
|
božica
|
pričaš gluposti imaš pravo nije vrijeme ni mjesto za to
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 13:12:35
|
|
|
|
lelo
|
Mi uvijek u gostima pomognemo pospremiti igračke tj. ja jer je Leon još malo premali da sve sam obavi. I kod nas je isto kad klinci dođu na igranje obično veća djeca sve sami pospreme bez ikakvog problema.
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 14:07:53
|
|
|
|
ZVRK
|
ovisi o roditeljima.mi se ponudimo i krenemo pospremati a ako roditeljhi kažu da NE TREBA onda pustimo njima,a isto tako napravim i ja kada imamo mi male goste.ako hoće mogu spremati ali nije obavezno
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 14:13:02
|
|
|
|
Ruža
|
Za sad se još ne igramo igračkama, ali trudit ćemo se da se pospremaju i kod kuće i u gostima!
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 14:20:36
|
|
|
|
ninolina
|
Pa kad vas slušam i ja kažem ne treba kupiti al voljela bi da mama bude takva pa kaže da se to ipak treba napraviti. Moji kad se igraju negdje to i pospreme. A do tada mi izbrbljamo još par riječi.
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 14:23:05
|
|
|
|
ZVRK
|
vjerovatno da naprave veeeeeliki rusvaj bi drugačije reagirala.moj danijel većinom vadi igračke i spusti ih blizu kutije iz koje vadi tako da ih je i lako pokupiti
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 11.1.2009 15:06:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ao ej roćkas ili neka fešta ne tražim da spreme igračke, niti ih mi spremamo kod drugih..ako je riječ o "običnoj" igri onda se posprema, uzajamno. naravno ako smo već po dolazku zatekli nered, a mama djece kod koje se igramo ne traži da pospreme onda ne tjeram Fja da sprema.
|
|
RE: Pospremanje igračaka u gostima 12.1.2009 12:57:15
|
|
|
|
cokolada
|
mislim da mama djece kod koga jesmo na odlasku kaze da treba pospremiti igracke jer malo je nezgodno da ja kod nekoga u gostima tjeram djecu da pospremaju a npr. mozda ce se njeno djete nastaviti igrati kada mi odemo. U slucaju da mama kaze pospremite ja cu sigurno svome djetetu sugerirati da pomogne u spremanju i tek onda krenuti doma, ali ja necu preuzeti inicijativu.
|
|
|
| Stranica: [1] |
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!