Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:01:45
|
|
|
|
Puli
|
.zgrabila sam i ja...sladokusac, što ću kradeš mi iz usta gosparko nema veze ja ću biti tanja samo ti kradi slatko
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:02:40
|
|
|
|
troubled
|
bar ti nije gužva na poslu... vjerujem da onda i tebi lakše pada...a najvažnije je da cvjetić maše i ne plače... ljubi mi je...curu veliku
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:03:17
|
|
|
|
troubled
|
hehe...vidjela sam ja temu RR dijeta...ali je kulturno i u širokom luku zaobilazim
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:22:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Dobar vam dan drage moje , evo i danas sam sa vama . Jan-Renato i ja se naspavali dorućkovali ,maleni pojeo pecivo sa masalcom i putrom , popio kakao sada se igra u boravku , Eto samo sma vam se htjela javiti , znate da ja nemogu bez vas , čuvjate se i čuvajte vaše male anđele i ljubitre ih jer to je jedino što je zaista vrijedno u životu.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:38:19
|
|
|
|
Puli
|
hehe...vidjela sam ja temu RR dijeta...ali je kulturno i u širokom luku zaobilazim i ja isto curke ja vas pozz idem se pakirati za posao
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 9:40:40
|
|
|
|
mamavlatkica
|
papa teta puli uživaj sa klincima . Poljubi cvjetić . jan -renato i ja ti šaljemo veliki
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:38:22
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dan zemske...kako to napise nasa Tonkica Samo da vas pozdravim i gibam dalje...zivkam bolnicu da se upisem, ali nemam srece, stalno zauzeto... Nismo pajkili nocas, pa sam sva nikakva.... Mah mah do kasnije
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:39:30
|
|
|
|
ninolina
|
Kako si wuki
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 12:44:45
|
|
|
|
mamavlatkica
|
kuc kuc ima koga za jednu kavicu .Evo mene moje zlato zaspalo oko 11.30 pa se ja malo odmaram . Ulovila me vuroza pa sma pod lupocetom i vrućim čajevima , no to mi baš ne pomaže , mali mi je nešto cendravovih dana smao bi se nosio na rukama što nije nikada prije radio , malo sam zabrinuta da njega ne pogađa ova moja situacija .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:31:39
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Kako si wuki Malo kasnim, ha? Dobar, dobar...dobila bolnicu ...valjda budem i docekala 26-tog kontrolu Kak bi ja preko reda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:36:59
|
|
|
|
lelo
|
komadi bok, evo i friške kavice za sve.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:38:53
|
|
|
|
Wukovarka
|
koju da uzmem, koju da uzmem?? Sve, sve, sve..... Boookicccc
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:40:02
|
|
|
|
nika_teich
|
evo i naaaaaaaaas :)) hvala za link =) živjele mi! da vas pitam... imate li profil na facebook-u?? da otvorimo neku grupicu ;)
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:42:31
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: Wukovarka IZVORNA PORUKA: ninolina Kako si wuki Malo kasnim, ha? Dobar, dobar...dobila bolnicu ...valjda budem i docekala 26-tog kontrolu Kak bi ja preko reda dobila već odgovor Lelo imam još 10 epizoda Tomice, da ti pošaljem?
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:43:22
|
|
|
|
lelo
|
Wuki bok, još malo pa u bolnicu. Slušaš Luce ili ona tebe. nika_teich neke cure su na facebooku, imaš i temu o tome. Usput dobro nam došla.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:44:44
|
|
|
|
ejmama
|
Ja sam gladna, pa da se malo zasladimo!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:45:03
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK ja vas napuštam i odlazim. držite mi fige i mislite na mene i moju točkicu. javim se poslije držimo velike fige i javi nam se s dobrim vjestima
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:45:12
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: nika_teich evo i naaaaaaaaas :)) hvala za link =) živjele mi! da vas pitam... imate li profil na facebook-u?? da otvorimo neku grupicu ;) Sve smo tamo.... grupa je RR na FB Bokic koka.... odgovor prije pitanja Lelo.....jos malo...ja bi ranije, ali Luci je lijepo ovdje, cini mi se
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:46:08
|
|
|
|
lelo
|
Može Koka ako ti nije bed. Kako Mila i Rokić danas? evo i kavice
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:47:42
|
|
|
|
Wukovarka
|
nika...poslala sam ti privatnu poruku
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:47:43
|
|
|
|
ninolina
|
ej mama sad si me zeznula. Mala sjedi kraj mene i cjelo vrijeme viče da joj pečem kolač.... a meni se neda i sad ti sa tom slikicom. A ona vidiš kako je ta mama napravila fine . I šta sad moram ići pećio kolače . a baš mi se neda.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:48:46
|
|
|
|
koka
|
ok budemo poslali.. Roko u vrtiću, a Mila je sad zaspala po treći put al kad ju spustim u kevetić ona se probudi, zato idem ponovo pokušati...držite fige, ako me nema znaći da sam uspijela, jer se bacam na kuhanje , ako se pojavim znaći da je opet dole samnom ...
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:49:33
|
|
|
|
nika_teich
|
uh...sad ste me bacile u traženje :) a prije svega pardoniram-nisam uspjela cjelu trač-partiju pročitat ;)
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 13:50:08
|
|
|
|
ejmama
|
Blago tebi moja samo govori daj pancete,kapule i kupusa ! Od slatkog voli sa tiramisu.
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!