Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:27:59
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
pa otok i bol prođu nakon 4-5 dana - tako je bilo kod mene, a neki ljudi uopće nemaju problema.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:30:07
|
|
|
|
lelo
|
Najbolje je grgljati slanu vodu nakon vađenja umnjaka. Meni su tako rekli kad sam ih ja vadila na brodu, i stvarno manje je boljelo.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:30:56
|
|
|
|
saffron
|
da, kako sam otok mogla zaboraviti! izgledala sam 4 dana kao da sam pojela bumbara ali imala sam ledeni oblog koji sam stavljala po potrebi, jer mi je znao biti prehladan
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:31:31
|
|
|
|
mamulinčica
|
Boli li vađenje šavova ili se ti sami razgrađuju? E,jesam vas sad udavila. Sorry-ali ovo progovara moj strah!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:32:19
|
|
|
|
saffron
|
rekli su mi samo prvi dan da ne smijem ispirati, da ne bih izbacila ugrušak, a ostatak kaduljom domaćom kad bi se malo smlačila. ali volim čaj od kadulje, pa bih pola popila, pola izgrgljala i bacial. I corsodyl tekućina
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:32:53
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ne boli vađenje šavova, već do tada olabave i samo ih precvikaju i izvade. ako si rodila tri puta vađenje umnjaka je šala z ato
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:34:07
|
|
|
|
saffron
|
šavove sam vadila jučer, neka me mlada dokrotica preuzela i onako nezgrapono potezala. nakon toga me je malo boljelo, ali onda je došao herr doktor i spasio stvar. ovi se moraju vaditi koje su meni stvaili. kako je vađenje već nakon 7 dana, manje-više ništa ne boli (osim kad te tako malo cimaju), nego samo lagana neugoda i zatezanje. sad je sve super
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:36:49
|
|
|
|
mamulinčica
|
Imala sam sreću što se tiče poroda,brzo su svi izletili van,a pogotovo Ivan.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:37:11
|
|
|
|
saffron
|
Oprostite, odgovaram na svoje odgovore. Ovo mi je novi forum. Kad mogu očekivati mučnine i je li se stvarno ful povraća? nemam još s kim razgovarati, pa zato pitam. zasad se osjećam super, osim što sam stalno gladna i toga se bojim ostalih 9 mj.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:37:31
|
|
|
|
Candy
|
Hej,hej curke! Ima još te kave ? Vidim,bile ste vrijedne,odoh u napad na čitanje,pa se vratih... Bok saffron,dobrodošla nam !Negdje smo pisale već o zubekima,moram naći...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:43:02
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jučer kitty i krky rodile dečke, sa dmi frendica javlja da nosi dečka, nedavno dvije frendice rodile dečke...i onda vele da je više žena na svijetu... morat ćemo malo popraviti taj prosjek
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:44:49
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov jučer kitty i krky rodile dečke, sa dmi frendica javlja da nosi dečka, nedavno dvije frendice rodile dečke...i onda vele da je više žena na svijetu... morat ćemo malo popraviti taj prosjek Razmišljam da popravim taj prosjek ... Ali ............................................... Bok Floki,kak si,kaj piješ?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:48:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja pijem kaj mi natoče danas se čula sa strankom (svećenik) pa veli:"baš ste simpatični, ako hoćete počaljem vam misnog vina i travarice!"..rekoh "To se ne odbija! ", sad čekam da vidim jel bu kaj od toga
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:49:16
|
|
|
|
lelo
|
Evo Candy kavica samo za tebe.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:51:15
|
|
|
|
lelo
|
Komadi pozdrav do navečer
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:52:15
|
|
|
|
saffron
|
jao Candy, da nam je ko u Star Treku ona mašina što materijalizira hranu i piće. sad sam se pomamila za pravom kavom pa odoh do susjede. pozdrav svima do sljedećeg logiranja
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 14:52:53
|
|
|
|
saffron
|
Okprosti, lelo, ti si bila vrijedna sa slikom kave njma
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:00:18
|
|
|
|
mariola
|
Cure moje, odjavljujem se do večeras. Čujemo se. Uživajte!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:03:23
|
|
|
|
sanjalica
|
uspjela dojahati do kraja dana i mahnuti svima koji su bili i otišli, koji su tu i koji će doći
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:05:18
|
|
|
|
Candy
|
Lelo,otišla si mi,ali svejedno ti hvala na kavici ... Mariola,bokić,dođi nam brzo... Pa Sanjalice,tebe nisam duugo srela....fale mi tvoje kavice ... Kako si?Još si na poslu ili gibaš doma?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:07:35
|
|
|
|
sanjalica
|
nadam se da ću se uspjeti prošuljati prema doma na vrijeme - u pola četiri ... ludnica ovih dana... kako si mi ti ? kavica ?
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:10:49
|
|
|
|
ninolina
|
Bokić curke. Ima li vas
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:13:19
|
|
|
|
Candy
|
Kavica?Još pitaš ? Ma dobro sam,nije loše...Sva sam u iščekivanju nedolasku ...Uff,kak me to ubija ... Inače sam ok i čekam dragoga da dođe s posla ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:20:24
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Kavica?Još pitaš ? Ma dobro sam,nije loše...Sva sam u iščekivanju nedolasku ...Uff,kak me to ubija ... Inače sam ok i čekam dragoga da dođe s posla ... prvo da vas sve pozdravim,ja neću piti kavicu jer me boli glava pa idem leći. Candy kad ti neočekuješ
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 15:24:21
|
|
|
|
Candy
|
Heeej Piggy ! Drago mi je da te vidim,barem nakratko....Ma ne očekujem je još,negdje oko 27.ali znaš i sama kako to utječe na mene ... Nego,jel ima novosti kod tebe?Sutra,jel 'da? Jooooj,držim fige draga da se ne pojavi .... Odi se odmoriti i leći malo...navečer će biti bolje,pa ćemo se tipkati ...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!