Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:10:51
|
|
|
|
piggy
|
bravo koka za dvojku baš kako kaže tonkica i to je ocjena a ispit manje
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:11:35
|
|
|
|
ninolina
|
Blago tebi posalji mii malo kod mene pada kisa ko luda i jos puse vjetar,a ja moram sama spavati. Ništa dođi k nama neće ti biti dosadno uz ovo moje troje teško
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:12:33
|
|
|
|
koka
|
Hvala cure znala sam ja ko će me utiješiti.. Matra drž se i sve će biti uredu jedan veliki za tebe. Ninolina šalji malo snijega ovdje plizzzzz.....
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:13:12
|
|
|
|
mariola
|
Pozdrav svima. Svratila sam malo kod vas. Zvrk ne brini, biće sve ok. Koka, ne zamaraj se oko ocjena. Neće te niko pitat za ocjene..
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:14:25
|
|
|
|
Candy
|
Heeej,svima! Evo i mene malo s vama...malo čitam teme,pa se vratih... Primjetih da večeras nema alkohola ?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:15:10
|
|
|
|
koka
|
Tonkice ste počeli s nadohranom? mi sad imamo jedan obrok na dan povrća i cura papa lijepo , danas je imala tikvicu, blitvu i mrkvicu i baš je sve polizala ..
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:15:56
|
|
|
|
Ira_
|
Cure ja vas za večeras napuštam! Puse svima vama i vašim !
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:16:11
|
|
|
|
Marta j
|
Stizem ja Ninolina taman ce mi dobro doci drustvo mm putuje na put,ja necu sada s njim. Pila sam dok nisam zatrudnila sada nesmijem nego jednom mjesecno primam inekciju.Trebala sam u 10mj na operaciju al sam zatrudnila i to sve ostavila,a i neboli me nesto puno osjecam se puno bolje nego prije mozda kako sam zatrudnila.Pa se ja puno ne mislim sa tim.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:20:26
|
|
|
|
mariola
|
A joj Koka, ja ne znam posluživati. Ali sam raspoložena za piti
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:21:01
|
|
|
|
Candy
|
Koka,čestitam na dvojčici ... Kako je cure lijepo vani....sve bijelo,mir,tišina,padaju krpe ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:22:27
|
|
|
|
mariola
|
Je Candy, i kod nas na obali Vidićemo snijeg kad odemo u Liku.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:23:12
|
|
|
|
Marta j
|
Kod mene pada kisa kao luda nikako ne staje,a vjetar puse jos jace.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:23:56
|
|
|
|
ninolina
|
I kod tebe pada candy. Marta šta su ti trebali operirati? Ugraditi nešto ili? Dođi ti a muž neka putuje
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:28:18
|
|
|
|
ninolina
|
noć koka. Ode i ja ko će me buditi u 6 ujutro
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:28:43
|
|
|
|
mariola
|
Koka laku ti noć želim! Čujemo se sutra.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:28:47
|
|
|
|
piggy
|
neko je tražio cugu
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:29:03
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ninolina I kod tebe pada candy. Marta šta su ti trebali operirati? Ugraditi nešto ili? Dođi ti a muž neka putuje Trebala sam prosiriti vene za bolji dotok krvi to za pocetak i ak nebi pmoglo onda sam trebala ugradivati aparatic al mislim a i svi govore da mi to nece biti potrebno jer sam bas u zadnje vrijeme vise nego super,i ja to na sebi osjecam jer mogu dosta stvari vise raditi nego prije,hvala bogu imam mm u svemu uz sebe njemu nikada nije smetalo sto me boli prihvatio me kakva jesam, mene to muci od 3godine vec sam imala par operacija kada sam bila mala. Putuje mm na tjedan dana u Kopar.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:30:30
|
|
|
|
piggy
|
laku noć curama koje odlaze,mene danas kičma rastura a i gladna sam pa idem nešto pojest. vratim se brzo
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:31:53
|
|
|
|
Candy
|
Piggy u svom stilu ... Meni draga treba jedan Jager...Kako si?Jesi odspavala bar malo?Još glava boli? Koka,laka ti noć,ljubni dječicu...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:32:55
|
|
|
|
ninolina
|
Drago mi je da imaš kraj sebe nekoga ko te voli i poštuje. Da si našla čovijeka koji je uz tebe bez obzira na tvoje zdravlje. To kažem puno puta i svojoj sestri jer malo je takvih
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:38:05
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: koka e da dobila sam 2 iz matke , nije za se hvalit, al barem sam se riješila...a tako mi je bilo krenulo i kad sam vidila da su pitanja ok...al evo nećemo se bedirat...nitko me neće pitat koliko sam imala iz matematike .. Koka dvojka prava brojka! Još i matke!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 22:40:15
|
|
|
|
tiha
|
evo me cure nakon dugo vremena prodala foru kakao nisam stigla danas za komp cak me nije bilo pola sata ovisnica o rr i virtualnom jegeru
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!