Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:15:41
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov bila na akupunkturi, ništa nije boljelo, šokirala se kilama, puno moram truda uložit da dođem u normalu, ali imam podršku mm-a, zajedno idemo na režim prehrane i nadamo se rezultatima NEMA CUGE , prave, ali virtulano može sve oooooooooooo vi ste se to stvarno prihvatili za ozbiljno...ajde zelim da ostavris svoj cilj
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:16:35
|
|
|
|
mirna
|
akupunkturi gdje i iz kojeg razloga? marta sto treba raditi? ja sam ti djevojka sa sela, radit cu sve kaj treba za malo mora... curke odoh polako... vec je pol dvanajst, a svako jutro nam je problem dignuti se iz kreveta. svi smo spavalice...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:17:33
|
|
|
|
Marta j
|
Moze Tiha i tako dodite pa malo u more a malo u moje vocnjake. Danas sam se vagala dobila za tri tjedna 2kg sada sam na plus 6.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:18:51
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
akupunktura zbog prekomjerne tj težine...kod jedne dr koja se bavi alternativnim metodama (aku, homeopatija).
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:19:22
|
|
|
|
Marta j
|
Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:20:27
|
|
|
|
piggy
|
floki držim vam fige da uspijete,samo treba vjerovati i pridržavati se nekih pravila
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:20:44
|
|
|
|
mirna
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:21:53
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem... fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:23:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov akupunktura zbog prekomjerne tj težine...kod jedne dr koja se bavi alternativnim metodama (aku, homeopatija). Floki bila ja na faksu, nadam se da će kod tebe bolje upaliti.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:24:41
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: mirna IZVORNA PORUKA: Marta j Mirna treba brati voce a ima dosta vrsta i dosta stabala.Najteze ti je brati visnje i tresnje,a breskve,nektarine,jabuke,sljive idu brzooooo. to sve imamo i mi na selu, osim breskve i nektarine... jedino cu trebati fuckati dok berem... Ja si ove godine necu brati jer ce doci bebica,a mm sklopio jos veci ugovor s konzumom. Mirna samo ti fuckaj FJ-Drzimo da uspije akupunktura.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:24:42
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tiha fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima Tiha legendo!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:29:44
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Ruža IZVORNA PORUKA: tiha fiju fiju kroz kapiju i sipamo si rakiju past ce i koja rima da sve stima Tiha legendo!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:31:17
|
|
|
|
Candy
|
Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:41:16
|
|
|
|
anne
|
Sva sam se sad splašila. Nestalo nam je struje, a bojler za centralno ima električno paljenje. Već se počelo hladiti. Nisam našla ni bateriju da provjerim. Sad se struja hvala Bogu vratila. Još se sva tresem.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:14
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:18
|
|
|
|
tiha
|
anne bit ce sve ok nebrini i pokusaj se smiriti mi smo uz tebe
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:44:55
|
|
|
|
tiha
|
ja gibam s mmom gledat drakuluuuuuuuuuuuuuu papa ja zavirim poslje
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:45:54
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna i to žestoka
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:46:32
|
|
|
|
piggy
|
anne samo se smiri,jel znaš upaliti ili šta već treba napraviti
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:47:32
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov IZVORNA PORUKA: piggy IZVORNA PORUKA: Candy Floki,svaka čast! Držim fige da uspijete ! Piggy,noćas štrajkaš? Kuži ti to....Floki ne smije pit,Piggy apstinira od sexi tema.... Kud nas to vodi ?Što je sljedeće ? otvorena je jedna i to žestoka pa zar si sumnjala u moje sposobnosti otvaranja seksi tema
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:50:04
|
|
|
|
anne
|
Ma sad sve radi. Već sam nas zamislila kako drhčemo pod gomilom pokrivača u mom krevetu. Što će se i desiti ako se ne riješi ova plinska kriza!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:50:30
|
|
|
|
Candy
|
Sad sam si fino skuhala čaj i bit' ću fina ... U birtiji nema alkohola,kaj da radim ? Ajooj,Anne...mogu mislit da ti je bio bad....dobro je da je došla brzo.... Probaj se malo opustiti s nama ili...promatrajući kako snijeg pada ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:51:05
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
niti malo, draga...zato se ne usudim odgovarati... da ne iskoristiš to protiv mene
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:52:07
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
IZVORNA PORUKA: Candy Sad sam si fino skuhala čaj i bit' ću fina ... U birtiji nema alkohola,kaj da radim ? pozovi Fionu da vidi kako mi znamo biti fine odo ja na ćorku
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 14.1.2009 23:52:36
|
|
|
|
anne
|
Kaj bi ja bez vas! Da baš lijepo pada. Sutra mi ne gine duga šetnja, ili dvije. Koliko got Sami da. Će bar biti malo toplije? Laku noć FJ.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!