Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 11:20:57
|
|
|
|
ivanaa
|
na welnesu
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 11:22:20
|
|
|
|
Ruža
|
Bilo gdje, samo da sam negdje na odmoru i uživam. A sviđa ni se jako i tvoj odabir...
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 11:23:55
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ja negdje na moru, u nekoj konobi, slusati klape, jesti lignje i piti crno vino..... Ah, fali mi more i morski mirisi. Imalo slanih ribica
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 11:25:55
|
|
|
|
koka
|
U nekoj kućici na snijegu, uz kamin, cugu i klopicu....djeca se sa strane igraju . i tako uživamo u zimskim čarima
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 11:28:51
|
|
|
|
tikica_69
|
Ajoj...bas sam neka nostalgicna danas
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 12:43:30
|
|
|
|
Kika83
|
negdje u planinama,grudati se na snijegu,odmarati i uživati sa mm
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 13:22:56
|
|
|
|
mamavlatkica
|
tikice potpisujem sve što si rekla i još dodajem uz sve to uz dobrog komada
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 13:40:40
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
ja bi bila i na moru i u planinama
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 13:48:42
|
|
|
|
pako
|
na dobroj masaži i onda na frizuri. baš bi mi dobro došlo.
PATRICK 30.04.2008. 01:55h MATEO 06.03.2010. 01:17h
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 13:53:17
|
|
|
|
tomi
|
U šetnji po parku pa poslije kada se dobro smrznem sjesti u neki kafić na kuhano vino. Znam nije baš nešto ali nakon mjesec dana Ne izlaženja tj. izlaženja na balkon i eventualno do trgovine preko puta zgrade , baš mi fali šalabazanje.
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 13:56:23
|
|
|
|
božica
|
na dobroj masaži i onda na frizuri. baš bi mi dobro došlo. i ja i ja
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 14:27:15
|
|
|
|
tonkica
|
Negdje gdje je toplije, na suncu, uz more. Sviđa mi se tvoja ideja Boška.
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 14:30:32
|
|
|
|
Marta j
|
Negdje na moru gdje je tem plus 30,i lijepo se izlezavati uz more s mm u miru i tisini.
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 14:33:47
|
|
|
|
Lady3
|
Na moru pijuckajući koktel i bez klinaca par sati da se odmorim.A kasnije bi voljela otići u wellnes centar da me maze i maze... Snovi,pusti snovi...
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 15:29:39
|
|
|
|
Dajana
|
Negdje u snježnim planinama na skijanju, u brvnari piti kuhano vino.
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 15:33:31
|
|
|
|
bomboncic02
|
Ja bi voljela biti u svom krevetu, mazit se prvo sa sinom, a onda kad zaspe, ispijat kavicu i mazuckat se s mužem...
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 15:46:50
|
|
|
|
mrkvač
|
U nekom salonu ljepote na frizuri, masaži, manikuri,pedikuri, da svi skaću oko mene i ugađaju mi. A poslije na nekoj finoj većerici s mužićem! Da me svi vide kako sam lijepa!!!!!!!!Ha HA HA
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 16:12:17
|
|
|
|
dami
|
Tu gdje jesam, što mi fali u ovakvom društvu.
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 17.1.2009 20:48:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma bravo dami
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 18.1.2009 15:08:23
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: mrkvač U nekom salonu ljepote na frizuri, masaži, manikuri,pedikuri, da svi skaću oko mene i ugađaju mi. A poslije na nekoj finoj većerici s mužićem! Da me svi vide kako sam lijepa!!!!!!!!Ha HA HA i ja isto i ja isto
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 18.1.2009 15:31:28
|
|
|
|
FIONA
|
ja bi da mi se Balto vrati...da je toplo i da sam sa svojom malom obitelji u Gorskom Konaru U Rimu na viksi i da se kupamo na Kupi..poslije toga roštilj...poslije mala zaspi a mi na terasi uz svijeću uživamo, pijuckamo i tako.......ah....
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 18.1.2009 16:15:13
|
|
|
|
Krky
|
Tu gdje jesam. Uživam u prvim danima svoje 7-člane obitelji i baš ništa mi ne fali
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 18.1.2009 16:55:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Scenarij prvi: more... plaža... suton... bonaca, tu i tamo zašumi koji zalutali val od čamca u prolazu. Mm i ja na terasi, finamorska večerica i crno vino. Klapa piva ispod volta a ja se topim... Scenarija drugi: koliba u planini, samo nas dvoje i vatrica u kaminu pucketa... pijemo čaj i papamo štrudlu od jabuka s puno cimeta... mmmm Scenarij treći: realnost: kuća puna malih vrištalica koje po nama skaču baš sad kad smo se najeli, on viče: Pazi Nina, nemoj past na seku! Ja vičem, pustite me, idem na misu, moram se spremit! Kata se dere jer oće cicu još jednom prije nego odem... on hoće gledat tv!!! hhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ali ipak... ne bi ih mijenjala! Sliku bi mogao popraviti tretmančić već gore opisan na par mjesta, ali mislim da bih imala grižnju savjesti kaj ja tu uživam u masaži a tam neko se gomba s mojom djecom...
|
|
|
|
RE: Gdje bi sada voljele biti? 18.1.2009 17:51:43
|
|
|
|
FIONA
|
IZVORNA PORUKA: Mariachi Scenarij prvi: more... plaža... suton... bonaca, tu i tamo zašumi koji zalutali val od čamca u prolazu. Mm i ja na terasi, finamorska večerica i crno vino. Klapa piva ispod volta a ja se topim... Scenarija drugi: koliba u planini, samo nas dvoje i vatrica u kaminu pucketa... pijemo čaj i papamo štrudlu od jabuka s puno cimeta... mmmm Scenarij treći: realnost: kuća puna malih vrištalica koje po nama skaču baš sad kad smo se najeli, on viče: Pazi Nina, nemoj past na seku! Ja vičem, pustite me, idem na misu, moram se spremit! Kata se dere jer oće cicu još jednom prije nego odem... on hoće gledat tv!!! hhhhhhhhhhhhhhhhhhh.... ali ipak... ne bi ih mijenjala! Sliku bi mogao popraviti tretmančić već gore opisan na par mjesta, ali mislim da bih imala grižnju savjesti kaj ja tu uživam u masaži a tam neko se gomba s mojom djecom... kužim te skroz....
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!