|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: C.B.Za malu Luce
29.1.2009 14:24:30   
tikica_69
Thea, hvala...popim pa odoh malo otcorkati....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 1876
29.1.2009 14:24:42   
tikica_69
Thea, hvala...popim pa odoh malo otcorkati....

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 1877
29.1.2009 14:44:18   
Marta j
Nikako mi se nije dala otvoriti rr jel jos ko imao problemuser posted image ,sve druge stranice otvarala bez problema al rr nikako tek sada bila sam maloprije i izbacilo me.user posted image

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 1878
29.1.2009 14:47:47   
mariola
IZVORNA PORUKA: Marta j

Nikako mi se nije dala otvoriti rr jel jos ko imao problemuser posted image ,sve druge stranice otvarala bez problema al rr nikako tek sada bila sam maloprije i izbacilo me.user posted image

Isto, izbacilo me i nikako se vratit. Već sam mislila izać ranije s posla i probat doma na drugi kompjuteruser posted image
Meni bbi dobro došla pivica, upravo sam smazala jednu pizzu u međuvremenu dok nsam mogla tipkati. MM se javio da se vraća sa službenog puta sit, pa sam brže bolje naručila pizzu i pojela da ne moram kuhatiuser posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1879
29.1.2009 14:49:37   
Candy
Znači svi imamo problema s RR user posted image ...Mislila sam da samo ja imam user posted image ...
Valjda će sad biti sve ok...
Mariola,kako si ti?Osim što si "ubila" pizzu i nama sline sada cure user posted image ...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1880
29.1.2009 14:52:28   
mariola
Super sam, osim što mi se čini da ću dobit user posted image . Al toliko mi je uredna i redovna da  više uopće ne mogu zamislit da ne dođe. Al dobro, osim toga sve 5. Idem za 10 minuta doma al čim dođem kući,odmah se javljam jer naravno nema ni mm-a ni kuhanja pa ću biti s vama dok on ne dođe. A ti?

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1881
29.1.2009 14:52:38   
Marta j
Jel se vama desi da hocete otvoriti neku temu i nece odmah a kada otvorite bude sve preko cijelog ekrana.user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1882
29.1.2009 14:53:42   
Puli
Isto, izbacilo me i nikako se vratit.

i mene user posted image

sad mogu u krpre s curkom kad vidim da radiuser posted image

mamin najljepši Cvijet stigao je 6.1.2008.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1883
29.1.2009 14:54:03   
mariola
IZVORNA PORUKA: Marta j

Jel se vama desi da hocete otvoriti neku temu i nece odmah a kada otvorite bude sve preko cijelog ekrana.user posted image

user posted image  Ne

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1884
29.1.2009 14:55:30   
Candy
Mariola,pa konačno ćemo se družiti uz popodnevnu kavicu user posted image ...
Znam draga kako ti je,ja jučer dobila i još me bad drži user posted image ...Ali moramo pozitivno razmišljati,jel tako?
Marta,nisam otvarala novu temu pa ne znam ništa o tome,ali meni se dogodi da samo sve zblokira i ne ide ni sim ni tam user posted image ...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1885
29.1.2009 14:56:33   
Candy
Hej Puli,ljubni nam Cvijetića user posted image ...
Opet brojiš "okruglo" user posted image ...

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1886
29.1.2009 14:57:10   
mariola
Evo idem,nećete ni primjetit da sam otišla već ću se vratit. za 10 minuta ili 15 jer sam se najela pa ću usporeno pješačituser posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1887
29.1.2009 14:57:34   
Marta j
Valjda ce proci ovo brzo,malo me zivcira kada me zeza vec sam mislila da sam sredila mm laptop objesio bi meuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Candy)
Neposredna veza do poruke: 1888
29.1.2009 14:58:11   
Candy
Ajde,mariolica,hop-hop user posted image ...čekamo te user posted image ...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1889
29.1.2009 14:59:22   
ninolina
Meni ne šteka ništauser posted image . Bokić cure evo mi malo odspavali. Marta kako ti i mali Mate

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1890
29.1.2009 15:01:18   
Marta j

IZVORNA PORUKA: ninolina

Meni ne šteka ništauser posted image . Bokić cure evo mi malo odspavali. Marta kako ti i mali Mate

Dobro smo malo nam je vec dosadilo samo lezati,pa smo malo setali al se mali Mate bunio izlupao me citavu,ako bude ovako aktivan kada se rodi biti ce mi veselo.

Kako si ti i tvoji mali??

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1891
29.1.2009 15:03:10   
Thea
Ninolina nisi nam rekla da je ipak curka?Ime?

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1892
29.1.2009 15:03:33   
ninolina
Jao i moje je aktivno jaako. Pa nekad mislim da ovi nisu bili takvi udarci bolni a tek šta nas čekauser posted image user posted image Djeca inače ok a ja hoću neću moram biti. 

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1893
29.1.2009 15:06:26   
ninolina
A da već ti je kvočka reklauser posted image user posted image . Doktor se malo zaje...zabunio se jadan, kao nema piše više.user posted image E bit će umjesto dečka Vite curka Iris. Ne vjerujem dok ne vidim, ali....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1894
29.1.2009 15:07:08   
Marta j

Jao i moje je aktivno jaako. Pa nekad mislim da ovi nisu bili takvi udarci bolni a tek šta nas čekauser posted image user posted image Djeca inače ok a ja hoću neću moram biti. 

Zaboli i mene jos ako me udari u mjehur,ja zezam mm da je mali na njega da ja nisam ovako zlocestauser posted image
Rekla mi je mama juce osim sto ce ovo biti najrazmazenija beba da ce biti i najzlocestija juce pola dana stomak mi bio na krivo,pa su se smijali mom stomaku.

Moras biti dobro kada imas ih toliko oko sebe i jedno u sebi.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1895
29.1.2009 15:09:48   
ninolina
Rekla mi je mama juce osim sto ce ovo biti najrazmazenija beba da ce biti i najzlocestija juce pola dana stomak mi bio na krivo,pa su se smijali mom stomaku.

I ja imam kvrguuser posted image na desnoj strani tu se lijepo drži, gurkam ja al neće da makne prdu

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1896
29.1.2009 15:12:07   
Marta j

I ja imam kvrguuser posted image na desnoj strani tu se lijepo drži, gurkam ja al neće da makne prdu

Moj mjenja malo lijevo malo desno.

Sto je tebi dr falio nije decko nego cura?
Mozda ce i meni mada do sada je govorio da je decko dok nevidim nevjerujem,zato ja kupujem sve nutralni boja.I jos izabrali ime i za decka i curu da nebi nas iznenadilo.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1897
29.1.2009 15:14:13   
Thea
user posted image user posted image  da rekla mi je. Baš super dva dečka i dvije curke...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1898
29.1.2009 15:15:53   
ninolina
Ma znali mi od početka da se netko zeznuo. Mi smo kupili dosta toga, robicu baš za dečka, srećom kolica su neutralne boje slušala sam tatu al šta bude, bude. Iako ja bila za dečkauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 1899
29.1.2009 15:16:41   
ninolina
da rekla mi je. Baš super dva dečka i dvije curke...

Dok ja to ne vidim.... Kad češ više tiuser posted image user posted image na red

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Jaslice ili teta čuvalica
пеперутка16

Biste li radije upisali dijete u vrtić ili unajmili dadilju?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!