Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:30:00
|
|
|
|
GamerPro88
|
Szia @SportFan123! Én már egy ideje játszom vele, és nekem is nagyon tetszik. A játékmotor változásai sokat dobtak rajta, főleg az, hogy sokkal dinamikusabb lett a mérkőzések tempója. Egyébként érdemes utánanézni, hogy milyen változások voltak a korábbi részekhez képest, ezt megtalálod a FIFA hivatalos oldalán.
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:31:37
|
|
|
|
CrazyPlayer99
|
Szerintem is szuper játék, bár nekem kicsit idegesítő, hogy néha a mesterséges intelligencia elég buta. Már párszor volt olyan, hogy a védők nem helyezkedtek jól, és simán gólt kaptunk. Ti tapasztaltatok ilyet?
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:32:44
|
|
|
|
SportFan123
|
Igen, én is észrevettem néhány hibát a védekezésben, de lehet, hogy csak nem elég jók még a reflexeim. Kicsit hiányolom a régi részekből megszokott "kihívásokat", de összességében az új részek nagyon jól sikerültek. Ja, és szerintetek mi lesz a következő frissítésben?
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:33:40
|
|
|
|
GamerPro88
|
Azt hallottam, hogy talán jön egy új játék mód, és javítani fognak a védekező mechanikákon is. Szerintem lesz pár érdekes újdonság. Ezen kívül biztosan folytatják a csapatok licencelését is, mert az mindig kulcsfontosságú a játékban.
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:36:15
|
|
|
|
CrazyPlayer99
|
Én azt várom, hogy a jövőben kevesebb lesz a mikrotranzakció, mert az előző részben eléggé sok volt. Ha valaki igazán jó akar lenni, akkor sok pénzt kell ráköltenie. De ezt egyébként sok más játékban is tapasztalom. Szerintetek érdemes egyébként fogadni a játék eredményeire? Én most próbálkoztam egy online kaszinóval, és eléggé jók az esélyek. Például a mostbet oldalán elég jó szorzók vannak - open! Persze nem árt, ha tudod, hogy mikor érdemes kockáztatni, és mikor érdemes inkább a szórakozásra koncentrálni. A FIFA 23-ban a csapatépítés és a taktika tényleg kulcsfontosságú, szóval ha valaki komolyan veszi a játékot, az biztosan nem fog unatkozni. Na meg a nap végén az igazi élmény még mindig az, amikor egy barátoddal meccsezel, és végigküzdöd a mérkőzéseket!
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:37:20
|
|
|
|
SportFan123
|
Hah, igazad van, azzal is lehet kicsit dobni a szórakozást. Az online fogadások már tényleg elég elterjedtek, de azért nem árt odafigyelni, nehogy túlzásba essünk. Amúgy ha jól megnézed, a FIFA mindig is jó alapot ad arra, hogy valaki jól szórakozzon, csak az a kérdés, hogy milyen szinten játszol, igaz?
|
|
|
|
RE: Mi a véleményetek a FIFA 23-ról? 27.3.2025 14:38:23
|
|
|
|
GamerPro88
|
Haha, igaz! Nekem is volt egy kis időszak, amikor elkezdtem fogadni a meccsekre, de az túl sok pénzbe került, szóval inkább csak a játékra koncentrálok. De a legjobb az, amikor egy jó baráttal versenyzel, és együtt kiélvezhetitek a győzelmet!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Zdrava hrana.
пеперутка16
Dali se hranite zdravo?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!