Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:13:13
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: koka je rodila Wuki? Je je imas i slikice vec
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:16:37
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: koka vidila sam slikice, al nema teme? šta nitko nije otvorio? Imas tu u bircu je Piggy napisala kolika je beba i kako je Wuki vidi na vec ispisanim stranicama.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:18:59
|
|
|
|
piggy
|
otvorena je tema Rodila se mala Lucija
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:24:29
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: piggy otvorena je tema Rodila se mala Lucija ma šta sam blesava ja ju ne vidim??? ...doći ću kasnije idem spremit djecu
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:30:17
|
|
|
|
Puli
|
eto me gulaš se krčka bok koka kako ti i anđeleki mene još spremanje čeka pa ću se malo gibati a malo guzu pred kompom odmarati da sirota ne smršavi
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:34:30
|
|
|
|
božica
|
kokita i martaj komadi bok a piggy komad tko god gleda slike sa druženja i kad velim za tebe ova ti je piggy --svi pitaju kak si ono rekla da puli nemoj rit zamarat sa gibanjem nek ženska odmara sirota
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:36:15
|
|
|
|
Puli
|
bu se sutra premorila ako danas ne odradi svoje a još bu morala i loviti tihu prije vlaka
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:36:56
|
|
|
|
Puli
|
leona mi je bila premedena dok je gledala predstavu iz kolica prava velika curka purka
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:40:06
|
|
|
|
curice
|
Večer cure,napokon i mojih pet minuta.Cure su okupane i krevetima,mm u krevetu gleda tv,a ja na mojoj redovoj "noćnoj stanici za odmor".Kako ste?Vidim da je Vuki dobro,curka je prekrasna.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:40:17
|
|
|
|
Marta j
|
Bog Bozica kako si ti??
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:43:38
|
|
|
|
božica
|
dobro sam dobro martaj kako si ti kako trbuh-raste li thx puli svi naši klinci su komadi curice ti na svojoj stanici za odmor sve tri su u krpama
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:44:27
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Evo da se i ja javim na kraju dana , danas nam je bio zanimljiv dan , jan je bio jako aktivan . Zezao mamicu za vrijeme rućka morala sam izmišljati kojekakve igre sa hrpom stavri da pojede zdjelicu juhe i malo lazanja . Poslije ručka smo se igrali odnosno slušali djećije pjesmice , on je plesao , vježbali našu gimnastiku . Oko 17,00 odlućili smo otići u šetnju ali po prvi puta bez kolica , bio je oduševljen . Primjetila sma da se malo popikava dok hoda što nije slućaj dok smo doma, izgleda da su mu smetala malo veće cipike , no uspijeli smo prošetati ulicom od jednog kraja do drugog , sreli sisjede pa smo se svi zajedno vratili kući . Komad e okupao porao kosu , većerao , prao zubiće i zaspao od šuba . Kako je krenulo mi ćemo izbaciti kolica za ove kratke šetnje . ja bi gledala neki lijepi film ali ovaj moj zuri u neki japanski film , živa dosada . Odo malo vidkjeti što iam još na netu . Puse svima velikima i malima do sutra.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:45:46
|
|
|
|
nena0303
|
vece cure!kako ste?sta ima novoga?jel nam wuki rodila?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:46:42
|
|
|
|
Marta j
|
Ja sam ok trbuh raste veliki je,sada cekam mm da mi donese nesto za papanje uputila sam ga do fast fooda. jadnicak sada se mora voziti do grada a vani pada kisa ko luda. Ja sam mu rekla nisam ja kriva mali Mate hoce hamburger
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:48:04
|
|
|
|
Puli
|
samo nek mate papa a kad ćeš marta iskorištavati mužića ako ne sad znaš onu reklamu a nije bilo jabuke
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:48:42
|
|
|
|
curice
|
Stigla je Luca
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:49:51
|
|
|
|
Marta j
|
Rekao je da jedva ceka da rodim da ga prestanem ganjati okolo po hranu.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:50:51
|
|
|
|
Puli
|
e birc bi se večeras trebao zvati-jel wuki rodila svi ulijeću s istim pitanjem evo i zdravica čin čin za lucu nek nam naraste u predivnu pucu cure poslužite se
< Poruku je uredio Puli -- 8.2.2009 20:51:08 >
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:52:58
|
|
|
|
curice
|
Mmmmm,ovo je jako primamljivo
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:54:46
|
|
|
|
njanja
|
za Wuki i Luce, ŽIVJELE!!!!još kad bi me netko s cugom ponudio pa da zalijem Luce???
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:56:15
|
|
|
|
piggy
|
ovo baš privlači mrak,mora da je jako fino a možda bolje da poslužiš coca colu
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 8.2.2009 20:58:58
|
|
|
|
Marta j
|
Odoh papati...
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!