|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
16.6.2008 13:22:06   
tonkica
Iz vaših usta u nečije uši curke! user posted image  Da što prije upoznam moju Miu.
Božice živjele boje! Naš boravak je narančast, hodnik plav, bebina soba rozo-zelena. Što šarenije, to veselije!

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 276
16.6.2008 13:25:05   
božica
jesu jesu različite su trudnoće-isto kako su djećica razčičita8zamisli od istih roditelja he he user posted image ) taku su i trudnoće razlićite

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 277
16.6.2008 13:27:40   
božica
no super zvrk-malo sam se preračunala-skužila sam krivo malo brojćeke-al nema veze bitni da jeuser posted image

i tako

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 278
16.6.2008 13:31:43   
ZVRK
ja ću vas ubrzo pozdraviti.idem malo odmoriti prije nego idem po malog zvrka u vrtić.on če biti pun elana a ja sva pokisla.a još bi trebali popodne skoćiti do kopra kupiti malome poklon

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 279
16.6.2008 14:04:56   
koka
Bok evo počela sam malo kuhati pa da vidim šta mi raditeuser posted image . Božice,živjele boje user posted image  user posted image  user posted image . Zvrk to što kažu i ostale mame svaka trudnoća je različita. To znam a sad ćemo vidjeti s porodom user posted image . Vidiš tražila sam porod u vodi, što je drugačije od prvog puta user posted image . Ima li netko malo kave gotove, neda mi se kuhat. A i nemam ju doma user posted image  user posted image .

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 280
16.6.2008 14:07:23   
tonkica
Kako ne Koka! user posted image  vruća, pazi da si jezik ne spržiš!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 281
16.6.2008 14:12:13   
koka
OOoooooo super, baš mi paše. Šta se kuha danas? Ja sam začorila sat vremena i sad se bacam na lazanje user posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 282
16.6.2008 14:16:16   
Ruža
Bokić, Bokić!user posted image
Eto i mene. Kavica, kalačić? Zainteresiranih?user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 283
16.6.2008 14:21:30   
tonkica
Primaš goste na ručku??? Lazanje obožavam!
Ja opet štrajkam s kuhanjem. user posted image  Mama mi radi do 5, pa ću ju vozit doma u Goricu. I onda idemo u nabavku sitnica. Trebam nepropusnu plahtu za bebin madrac, spavačicu i grudnjak za dojenje, i još neš stvari u ljekarni za bebu. Pa mi je mm reko da se ne uzrujavam, on radi do 6 i bude neš pojeo na poslu.
Tak da budem sutra kuhala.
Vidiš Koka, dobra ideja! Mogla bi ja sutra lazanje.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 284
16.6.2008 14:23:03   
Ruža
IZVORNA PORUKA: ZVRK
    • hvala tiha na pijači a koka druženje sa mm je dalo rezultata  user posted image .11.06.sam već prije 6 napravila test koji sam kupila kada smo se bacili u akciju i kad tamooooooooooo dvije crte.kako sam bila sretna-još uvijek sam       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo, bravo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čestitamo!user posted image user posted image  I ja bi ono rozo da nazdravimo za jednu malu Zvrkicu!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 285
16.6.2008 14:23:54   
koka
Bok Ružice user posted image . Kava poslužena a kalačić kasnije jer kuham ručak pa ako se bacim na njega zajuser posted image . sam stvar user posted image . A bi rado, jer svaki put kad zadrijemam moram obavezno nešto slatko. Danas je to bila žlica nuteleuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 286
16.6.2008 14:25:07   
Ruža
Ja imam ručka od jučer! user posted image  I kolača i sladoleda tako da ne moram kuhati ništa, od sutra krećem vaditi zalihe iz
zamrzivača.user posted image
Curke kako ste mi vi danas?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 287
16.6.2008 14:26:54   
Ruža
Hvala Kokica! user posted image  Dobra je, dobra...mmmmmm....
Fini ručkić nam kuhaš danas. user posted image
Kako vaše curke, jel miruju?

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 288
16.6.2008 14:28:04   
tonkica
Ružo pozdrav Đuri i tebi od nas dviju. user posted image
Kad već nudiš, ja ću kalačić onaj koji smo jučer papali. Baš je bio fini!

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 289
16.6.2008 14:29:32   
tonkica
Moja se zagrijava za tekmu večeras! Pun mi je trbuh male Mie. user posted image  

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 290
16.6.2008 14:31:48   
Puli
eto i mene
malo odmorila i sad se bacam na spremanje kuhinje dok mi mm ne zbriše raditi

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 291
16.6.2008 14:32:27   
koka
Moja sad miruje, najviše je aktivna pred večer i kad si pišemo navečer. Cura se voli pisati s vama user posted image user posted image user posted image .A mi smo sve u svemu ok. 

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 292
16.6.2008 14:33:48   
koka
Joooj ja zaboravila tekmu, morat ćemo gledati bez Ive. Moramo požuriti našu Vidicu pa da nam Iva bude s nama za sljedeču s Turcima user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 293
16.6.2008 14:34:42   
Ruža
Bok Puli! Kako nam je Cjetić danas? Zubići-bubići?user posted image
Tonkica evo stižu kolači. Neka se curka samo priprema, trebat će navijati večeras.user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 294
16.6.2008 14:36:50   
Puli
zubići bubići ok
miruju
malo ju zeza prije spavanja
pa namažem kapima
brzo prođe

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 295
16.6.2008 14:37:12   
Ruža
A možda nam Vidica i do večerašnje tekme stigne.Tko zna?user posted image
Baš bi mogla, onda bi dupli party večeras imali...user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 296
16.6.2008 14:37:42   
Puli
danas nakon dugo vremena spavala od 11.30 do 14 tako da se i ja malo odmorilauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 297
16.6.2008 14:38:14   
Puli
A možda nam Vidica i do večerašnje tekme stigne.Tko zna?
Baš bi mogla, onda bi dupli party večeras imali...

potpisujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 298
16.6.2008 14:40:52   
koka
Bilo bi super, baš mi se fešta  user posted image .  e napuštam vas jer moram po Rokića pa ćemo kasnije nastaviti ok. Ružice odmori popodne da možemo navečer brijat ok? A i vi ostale feštariceuser posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 299
16.6.2008 14:43:02   
Puli
hoćemo koka

poslije druga tura izležavanja kad curka oko 16 zaspiuser posted image
da možemo u RR korneru brijati i tekmu komentiratiuser posted image
baš mi paše da je ova večeras kasnije kad curka spava
zadnju se nosili više od pola tekmeuser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

pušač
malizia

pušite li? mislim na cigarete :D

pušim (43%)

ne pušim (37%)

pušila prije (20%)

Broj svih glasova: 110

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!