Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 8:30:44
|
|
|
|
teaa
|
nemoj se ništa brinut..meni je plod manji nego što treba bit..meni je sa 6+2tj plod bio velik 5mm,zato što sam imala kasniju ovulaciju pa sam kasnije i zatrudnila a ne po njihovim računicama...sada bi trebala bit trudna kao 18+2 al mi doktor veli da sam 17+2...kad mi je to reko išla sam kod 3 doktora zato kaj sam bila sva u strahu i svi mi vele da je to normalno..beba se normalno razvija..
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 8:36:18
|
|
|
|
m600
|
bubu ma to ti je normalno...nije plod nestao...ja sam trudna sad već 7 tjedana a ginekolog me naručio za tjedan dana jer kaže da će se tek tada vidjeti otkucaji srca i sve ostalo...a bila sam na ultrazvuku prije par dana i gestacijska mi je 5mm... isto nije vidio plod jer kaže da je prerano...ne brini se ti ništa sve će biti ok scarlet hvala ti na podršci
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 9:31:53
|
|
|
|
m600
|
drage moje trudnice!!! svima vam želim sreću i zdrave bebice hvala vam svima
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 11:30:09
|
|
|
|
Bubu
|
hvala na odgovorima.. Ali zapravo onaj dio koji mene brine je da mi je rekla da sam zatrudnjela kasnije nego što sam teoretski mogla. Znam da se spermiji mogu zadržati u tijelu tri dana, ali ja sam 22.12. bila na redovnom pregledu i rekla mi je da mi je jedan jajnik pred ovulacijom...a po sluzi i svemu imala sam ovulaciju 5 dana prije nego mi je ona rekla da sam zatrudnjela. I šta stvarno tih par dana može značiti toliku razliku za veličinu ploda?
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 11:36:20
|
|
|
|
ZVRK
|
uzgleda da,da. nebrini se i moja točkica na zadovoljava prave mjere za sad. u prošlu srijedu sam bila kod dr i rekla mi da ne odgovara 7 tj koliko bi trebalo biti nego 5-6 tj jer je vekimi 5mm tako da me naručila ponovno na uz za 15 dana kada će biti punih 8 tj
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 11:50:15
|
|
|
|
m600
|
da moguće je...jer je i moj plod manji nego što sam ja očekivala... ma sve je to ok vidjet ćeš kad te naruči ginekolog za koji tjedan da će sve biti ok i maloj točkici će već i srce kucati...ja se nadam da će mojoj već sljedeći tjedan se vidjeti...ne brini se!!!!uživaj i opusti se
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 12:05:44
|
|
|
|
Bubu
|
hvala...sad mi je lakše... Naručila me za tjedan dana i rekla je da ćemo tada sve obaviti; ostale preglede (tlak, težinu, urin itd...) i da će mi onda reći sve što trebam. Sad ništa...ni kako trebam jesti, ni čega se trebam čuvati...zato sam se malo prepala...kao da zna nešto šta ja ne znam.. Bome ovi hormoni šusaju opako na paranoju!
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 22.1.2009 16:00:26
|
|
|
|
m600
|
gledaj meni su moji rekli da jedem sve što mi se jede..nemoj premasnu hranu...a o hormonima...hehe...de pričaj mi o tome...ja sam svaki dan sve nervoznija i svaki dan se sve više bojim da nešto ne bi pošlo po zlu...molim se puno puta dnevno da sljedeći tjedan na uzv-u bebi kuca srce... i ja se isto bojim ali su me forumi malo smirili i iskustva drugih trudnica...
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 25.1.2009 18:31:19
|
|
|
|
Cani
|
Gladite svoje trbuščiće i mislite pozitivno! Točkice u prvim tjednima trudnoće rastu 1mm dnevno pa ta 2-3 dana puno znače!
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 27.1.2009 18:14:26
|
|
|
|
m600
|
hvala...uh ja sutra idem i nadam se da će srčeko kucati...oprostite ako sam dosadna (a znam da jesam ) ali jako sam zabrinuta...nadam se da će sutra biti sve ok idem u 17h...držte fige
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 28.1.2009 12:16:21
|
|
|
|
Bubu
|
I ja sam danas iza 17h...Držite fige da je sve ok!
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 28.1.2009 21:38:43
|
|
|
|
Bubu
|
Čula sam srčekoooooooooooooo!!!!!!!!!!!! Sve je u redu samo je računica pomaknuta za tjedan dana natrag...
|
|
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 29.1.2009 8:20:56
|
|
|
|
m600
|
i ja sam cula srčekooo isto mi je računica pomaknuta...manje sam trudna ali sve je u savršenom redu...juhuuuuuuu
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 29.1.2009 8:25:16
|
|
|
|
ninolina
|
Bravo curke za vaše bebice. . I meni je tjedan bio manje ali beba narasla da je sad od tjedna u kojem jesam. Uživajte i mazite bušice
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 9:57:44
|
|
|
|
Mišić
|
Pozdrav cure, čitam vaše komentare i super ste mi pomogle i umirile me, hvala! Ja sam imala zadnju menstruaciju 15.12., tako da sam sada trudna 6 tjedana i 4 dana, ali mi se prekjučer na UTZ vijedla samo g.vrečica od 6mm. Ja sam bila sigurna da ću vidjeti i plod i čuti otkucaje srca, pa sam se sva uznemirila i uplašila kada sam vidila da ništa od toga Ali sada kada čitam vaše komentare i iskustva vidim da je sve ok Želim namsvima puno sreće i zdrave
< Poruku je uredio Mišić -- 30.1.2009 9:59:05 >
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:01:17
|
|
|
|
ninolina
|
Mišić ne brini neke ne vide plod do 8 tjedana. Tako da... uživaj i sretno, pridruži nam se na čašici razgovora u bircu
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:03:44
|
|
|
|
FIONA
|
Mišiću čuvaj malog mišek i još se buš ti naslušala tog malog srčeka...ovi trenuci su od velike važnosti za bebu zato samo bez nervoze i uživaj!!! ..čestitam od srca!
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:04:00
|
|
|
|
Mišić
|
Hvala ti ninolina odmah ću vas potražiti. Imaš divnu dječicu, a i 4.vidim da je na putu koje veselje. Pusa Hvala i tebi Fiona od . Sada sam se super umirila, divne ste! A i MM vam je neizmjerno zahvalan
< Poruku je uredio Mišić -- 30.1.2009 10:06:11 >
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:04:54
|
|
|
|
ninolina
|
Hvala draga
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:12:58
|
|
|
|
FIONA
|
Uskoro nam ne buš zahvaljivala več kukala...joj moja leđa...joj nemrem spavati na leđima....joj noge mi naotekle...hihihiiiiii....Kak bi naš Vori rekao JAVI SE!!!!!! Pozdravi hrabrog tatu i reci da mora biti uz tebe inače ga bum ja stamburala!!! IZVORNA PORUKA: Mišić Hvala ti ninolina odmah ću vas potražiti. Imaš divnu dječicu, a i 4.vidim da je na putu koje veselje. Pusa Hvala i tebi Fiona od . Sada sam se super umirila, divne ste! A i MM vam je neizmjerno zahvalan
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:15:16
|
|
|
|
ninolina
|
Pozdravi hrabrog tatu i reci da mora biti uz tebe inače ga bum ja stamburala!!! bum ti pomogla
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:20:07
|
|
|
|
Mišić
|
baš ste me nasmijale cure tata je divan, srce moje! On mi vas je i našao, kada je vidio koliko se brinem išao je istraživati po internetu i rekao mi da pročitam šta pišete i da će me to sigurno umiriti i bio je 100% u pravu. Morati ću ga češće slušati
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:22:24
|
|
|
|
ninolina
|
za tatu . A čuj nekad su i oni u pravu
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 30.1.2009 10:23:45
|
|
|
|
FIONA
|
gle stara nek se i on prijavi...imamo mi tu i tatica na forumu!!!...i to znaš kak dobrih... ...i on bu trebal savjete da mu ih možemo dati...bilo bu JEL BILO SOKA OD JABUKE!!!!..a ne buraz od cikle ak treba...sve za princesitu.... .... Svrati u birc jer se nesmije baš balajzgati ovak ko ja ak nije tema za to... CB Za malu LUCE čini mi se da se zove zadnji...tam pijemo kavu i pričamo!!!
|
|
RE: u kojem tjednu se vidi plod 10.2.2009 20:58:21
|
|
|
|
tarapearl
|
Pozdrav budućim mamama i svim onima koje će tek to biti ! Malo me nešto čopilo danas, malo gledala što ste napisale i sad me zanima da li je sve ok ako se plod i srčeko vidjelo u 6 tjednu ?! Doktor je rekao da je sve u redu. Iako znam da je svaka trudnoća individualna i posebna na svoj način. Hvala Vam puno na odgovoru. Pusa.
|
|
|
Anketa
izlaze li vasi muzevi bez vas?mlada mamada (
28%)
ne (
38%)
ponekad (
33%)
Broj svih glasova: 60Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!