|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: u kojem tjednu se vidi plod
22.1.2009 8:30:44   
teaa
nemoj se ništa brinut..meni je plod manji nego što treba bit..meni je sa 6+2tj plod bio velik 5mm,zato što sam imala kasniju ovulaciju pa sam kasnije i zatrudnila a ne po njihovim računicama...sada bi trebala bit trudna kao 18+2 al mi doktor veli da sam 17+2...kad mi je to reko išla sam kod 3 doktora zato kaj sam bila sva u strahu i svi mi vele da je to normalno..beba se normalno razvija..

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 26
22.1.2009 8:36:18   
m600
bubu ma to ti je normalno...nije plod nestao...ja sam trudna sad već 7 tjedana a ginekolog me naručio za tjedan dana jer kaže da će se tek tada vidjeti otkucaji srca i sve ostalo...a bila sam na ultrazvuku prije par dana i gestacijska mi je 5mm... user posted image   isto nije vidio plod jer kaže da je prerano...ne brini se ti ništa sve će biti okuser posted image user posted image  scarlet hvala ti na podršci user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 27
22.1.2009 9:31:53   
m600
drage moje trudnice!!! svima vam želim sreću i zdrave bebice user posted image user posted image  hvala vam svima

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 28
22.1.2009 11:30:09   
Bubu
hvala na odgovorima..
Ali zapravo onaj dio koji mene brine je da mi je rekla da sam zatrudnjela kasnije nego što sam teoretski mogla. Znam da se spermiji mogu zadržati u tijelu tri dana, ali ja sam 22.12. bila na redovnom pregledu i rekla mi je da mi je jedan jajnik pred ovulacijom...a po sluzi i svemu imala sam ovulaciju 5 dana prije nego mi je ona rekla da sam zatrudnjela. I šta stvarno tih par dana može značiti toliku razliku za veličinu ploda?

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 29
22.1.2009 11:36:20   
ZVRK
uzgleda da,da.
nebrini se i moja točkica na zadovoljava prave mjere za sad.
u prošlu srijedu sam bila kod dr i rekla mi da ne odgovara 7 tj koliko bi trebalo biti nego 5-6 tj jer je vekimi 5mm tako da me naručila ponovno na uz za 15 dana kada će biti punih 8 tj

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 30
22.1.2009 11:50:15   
m600
da moguće je...jer je i moj plod manji nego što sam ja očekivala... ma sve je to ok vidjet ćeš kad te naruči ginekolog za koji tjedan da će sve biti ok i maloj točkici će već i srce kucati...ja se nadam da će mojoj već sljedeći tjedan se vidjeti...ne brini se!!!!uživaj i opusti seuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 31
22.1.2009 12:05:44   
Bubu
hvala...sad mi je lakše...user posted image
Naručila me za tjedan dana i rekla je da ćemo tada sve obaviti; ostale preglede (tlak, težinu, urin itd...) i da će mi onda reći sve što trebam.
Sad ništa...ni kako trebam jesti, ni čega se trebam čuvati...zato sam se malo prepala...kao da zna nešto šta ja ne znam..user posted image
Bome ovi hormoni šusaju opako na paranoju!user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 32
22.1.2009 16:00:26   
m600
gledaj meni su moji rekli da jedem sve što mi se jede..nemoj premasnu hranu...a o hormonima...hehe...de pričaj mi o tome...ja sam svaki dan sve nervoznija i svaki dan se sve više bojim da nešto ne bi pošlo po zlu...molim se puno puta dnevno da sljedeći tjedan na uzv-u bebi kuca srce...user posted image  i ja se isto bojim ali su me forumi malo smirili i iskustva drugih trudnica... user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 33
25.1.2009 18:31:19   
Cani
Gladite svoje trbuščiće i mislite pozitivno! 
Točkice u prvim tjednima trudnoće rastu 1mm dnevno pa ta 2-3 dana puno znače!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 34
27.1.2009 18:14:26   
m600
hvala...uh ja sutra idem i nadam se da će srčeko kucati...oprostite ako sam dosadna (a znam da jesamuser posted image ) ali jako sam zabrinuta...nadam se da će sutra biti sve ok idem u 17h...držte figeuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Cani)
Neposredna veza do poruke: 35
28.1.2009 12:16:21   
Bubu
I ja sam danas iza 17h...Držite fige da je sve ok!user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 36
28.1.2009 21:38:43   
Bubu
Čula sam srčekoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sve je u redu samo je računica pomaknuta za tjedan dana natrag... user posted image

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 37
29.1.2009 8:20:56   
m600
i ja sam cula srčekooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  isto mi je računica pomaknuta...manje sam trudna ali sve je u savršenom redu...juhuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 38
29.1.2009 8:25:16   
ninolina
Bravo curke za vaše bebice. user posted image user posted image . I meni je tjedan bio manje ali beba narasla da je sad od tjedna u kojem jesam. Uživajte i mazite bušice

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 39
30.1.2009 9:57:44   
Mišić
Pozdrav cure, čitam vaše komentare i super ste mi pomogle i umirile me, hvala!
Ja sam imala zadnju menstruaciju 15.12., tako da sam sada trudna 6 tjedana i 4 dana, ali mi se prekjučer na UTZ vijedla samo g.vrečica od 6mm.
Ja sam bila sigurna da ću vidjeti i plod i čuti otkucaje srca, pa sam se sva uznemirila i uplašila kada sam vidila da ništa od toga user posted image
Ali sada kada čitam vaše komentare i iskustva vidim da je sve ok user posted image  
Želim namsvima puno sreće i zdrave user posted image  

< Poruku je uredio Mišić -- 30.1.2009 9:59:05 >

Naša srečica nam dolazi 09.11. :-)

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 40
30.1.2009 10:01:17   
ninolina
Mišić ne brini neke ne vide plod do 8 tjedana. Tako da... uživaj i sretno, pridruži nam se na čašici razgovora u bircu 

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 41
30.1.2009 10:03:44   
FIONA
Mišiću čuvaj malog mišek i još se buš ti naslušala tog malog srčeka...ovi trenuci su od velike važnosti za bebu zato samo bez nervoze i uživaj!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ..čestitam od srca!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 42
30.1.2009 10:04:00   
Mišić
Hvala ti ninolina user posted image  odmah ću vas potražiti.
Imaš divnu dječicu, a i 4.vidim da je na putu user posted image  koje veselje. Pusa
Hvala i tebi Fiona user posted image  od user posted image . Sada sam se super umirila, divne ste! A i MM vam je neizmjerno zahvalan user posted image
user posted image

< Poruku je uredio Mišić -- 30.1.2009 10:06:11 >

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 43
30.1.2009 10:04:54   
ninolina
Hvala draga

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 44
30.1.2009 10:12:58   
FIONA
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uskoro nam ne buš zahvaljivala več kukala...joj moja leđa...joj nemrem spavati na leđima....joj noge mi naotekle...hihihiiiiii....Kak bi naš Vori rekao JAVI SE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravi hrabrog tatu i reci da mora biti uz tebe inače ga bum ja stamburala!!!

IZVORNA PORUKA: Mišić

Hvala ti ninolina user posted image  odmah ću vas potražiti.
Imaš divnu dječicu, a i 4.vidim da je na putu user posted image  koje veselje. Pusa
Hvala i tebi Fiona user posted image  od user posted image . Sada sam se super umirila, divne ste! A i MM vam je neizmjerno zahvalan user posted image
user posted image

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 45
30.1.2009 10:15:16   
ninolina
Pozdravi hrabrog tatu i reci da mora biti uz tebe inače ga bum ja stamburala!!!

bum ti pomoglauser posted image user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 46
30.1.2009 10:20:07   
Mišić
user posted image  baš ste me nasmijale cure user posted image  tata je divan, srce moje!
On mi vas je i našao, kada je vidio koliko se brinem išao je istraživati po internetu i rekao mi da pročitam šta pišete i da će me to sigurno umiriti user posted image  i bio je 100% u pravu. Morati ću ga češće slušati user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 47
30.1.2009 10:22:24   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image za tatuuser posted image user posted image . A čuj nekad su i oni u pravuuser posted image user posted image

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 48
30.1.2009 10:23:45   
FIONA
gle stara nek se i on prijavi...imamo mi tu i tatica na forumu!!!...i to znaš kak dobrih...user posted image user posted image user posted image user posted image ...i on bu trebal savjete da mu ih možemo dati...bilo bu JEL BILO SOKA OD JABUKE!!!!..a ne buraz od cikle ak treba...sve za princesitu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
Svrati u birc jer se nesmije baš balajzgati ovak ko ja ak nije tema za to... CB Za malu LUCE čini mi se da se zove zadnji...tam pijemo kavu i pričamo!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mišić)
Neposredna veza do poruke: 49
10.2.2009 20:58:21   
tarapearl
user posted image  Pozdrav budućim mamama i svim onima koje će tek to biti !

Malo me nešto čopilo danas, malo gledala što ste napisale i sad me zanima da li je sve ok ako se plod i srčeko vidjelo u 6 tjednu ?!
Doktor je rekao da je sve u redu.
Iako znam da je svaka trudnoća individualna i posebna na svoj način.

Hvala Vam puno na odgovoru.
Pusa.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

izlaze li vasi muzevi bez vas?
mlada mama

da (28%)

ne (38%)

ponekad (33%)

Broj svih glasova: 60

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!