Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:48:01
|
|
|
|
tiha
|
hvala ledy3 ja krenula po lino ladu i zlicicu mmmmmmmmm bijelu mi mm danas kupio
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:49:10
|
|
|
|
Marta j
|
Bogic Evo i mene malo prije sam dosla od ginica. Beba je ok jos je guza dole,a meni je dao amoksicilin da pijem jer sam prehladena jel koja to pila u trudnoci.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:50:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Marta, možeš to bez problema piti, nije opasno u trudnoći ni u dojenju.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:51:16
|
|
|
|
tiha
|
kad smo isli u zg spavala je al kad smo se vracali bila je preumorna nije mogla zaspat pa je bila nervozna i plakala...al prezivjeli smo nekako. sve u svemu bila je dobra izigrala se s klincima u mercatoru
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:52:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš mi je drago! Tak vas je lijepo vidjeti na videu!
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:53:50
|
|
|
|
Marta j
|
Valjda ce mi kada ih popijem prehlada napokon proci.Vucem je ima mjesec dana. Ginic mi danas nesto nije bio raspolozen za pricu neznam koji mu je bio,neznam sta mu je znacilo kada mi je rekao da su mi pocele pripreme za porod.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:54:28
|
|
|
|
tiha
|
ja sam si tak smijesna i na videu i na slikama cudno sam ispala
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:55:25
|
|
|
|
mariola
|
Stižem i ja na kavu...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:55:55
|
|
|
|
Anoniman
|
a možda ga pun mjesec pere? pripreme za porod? možda ti se cerviks počeo skraćivati? To ti je normalno, niš se ne boj...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:56:04
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Valjda ce mi kada ih popijem prehlada napokon proci.Vucem je ima mjesec dana. Ginic mi danas nesto nije bio raspolozen za pricu neznam koji mu je bio,neznam sta mu je znacilo kada mi je rekao da su mi pocele pripreme za porod. mrzim takvo ponasanje bolje da ti kaze na cemu si nego tako...al rano ti je za porod zasto misli to?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 13:56:41
|
|
|
|
tiha
|
za sve
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 14:03:10
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: tiha IZVORNA PORUKA: Marta j Valjda ce mi kada ih popijem prehlada napokon proci.Vucem je ima mjesec dana. Ginic mi danas nesto nije bio raspolozen za pricu neznam koji mu je bio,neznam sta mu je znacilo kada mi je rekao da su mi pocele pripreme za porod. mrzim takvo ponasanje bolje da ti kaze na cemu si nego tako...al rano ti je za porod zasto misli to? Neznam do sada je uvijek bio super al je danas bio bas nikakav kao da je sve radio preko volje prvi put je bio ovakav,do sada se i salio i sve al danas je bio uzas. Rano je za porod tek sam 28tjedan al da je nesto ozbiljno valjda bi rekao.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 14:04:49
|
|
|
|
tiha
|
nemoze te poslat kuc ak je nesto ozbiljno smjestio bi te u bolnicu na mirovanje da si se pocela otvarat brzo ili nesto slicno
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 14:09:28
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: tiha nemoze te poslat kuc ak je nesto ozbiljno smjestio bi te u bolnicu na mirovanje da si se pocela otvarat brzo ili nesto slicno Tako i ja mislim danas nije bio njegov dan za pricu vidjeti cu iduci put sta ce reci. Tiha kako je curetak,gledala sam slike s druzenja super su.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 14:59:40
|
|
|
|
mariola
|
Odjavljujem se za danas. Idem večeras u kino pa se čujemo sutra. Kisi
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2009 15:05:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:07:02
|
|
|
|
Lady3
|
bok cure.. kako ste?ja bubani...
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:08:14
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Bogic Evo i mene malo prije sam dosla od ginica. Beba je ok jos je guza dole,a meni je dao amoksicilin da pijem jer sam prehladena jel koja to pila u trudnoci. pila,pijem i dok dojim,budi bez brige,,
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2009 15:09:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:09:43
|
|
|
|
tiha
|
IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: tiha nemoze te poslat kuc ak je nesto ozbiljno smjestio bi te u bolnicu na mirovanje da si se pocela otvarat brzo ili nesto slicno Tako i ja mislim danas nije bio njegov dan za pricu vidjeti cu iduci put sta ce reci. Tiha kako je curetak,gledala sam slike s druzenja super su. curetak jos spava od jedan hrce
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:10:01
|
|
|
|
Candy
|
mariola,da ti ovdje čestitam što si postala ujna !I mami i tati iskrene čestitke ! Hej Lady...i ti si bubana?Meni isto kao jučer,temperatura,kihanje,zvučim ko zombi ... Ali ne damo se mi tak lako !Inače,kako su dječica? Bok Iva,kako si ti,Vida?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:11:20
|
|
|
|
Lady3
|
A da Iva-Piva grrrozno mi je.Šmrcam,kišem,glava šumi..i još sama s dvoje klinaca..cijeli tjedan.. Klinci puni energije,ko da imaju turbo raketu u guzici.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2009 15:11:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.2.2009 15:12:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 12.2.2009 15:16:07
|
|
|
|
Candy
|
Ma neće valjda Iva ...Vidjet ćeš kako će reagirati,javi nam navečer kako je prošlo ... Da,ništa mi nije bolje,noć sam relativno dobro prošla...ma bit će dobro ,ne dam se... Lady,stvarno ti nije lako,sama s njih troje,bubana i bez muževe pomoći ... Svaka čast,vidiš što je majka ...
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!