Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:08:20
|
|
|
|
tonkica
|
Lelo hvala ti u Miino ime, i ona šalje srčeko svom Leonu! Lady3 nije valjda i L. pokupila? A mišica malena! Mala dobro se provedi!
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:19:30
|
|
|
|
Wukovarka
|
Vecer curke.. Puse svima kad me vec nema cesto s vama... Kako ste mi?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:21:05
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma lako za nas Wuki...nego kako si ti nama
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:22:14
|
|
|
|
tonkica
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma lako za nas Wuki...nego kako si ti nama Prepisujem Tikicu! Kako Lucija i ti? Odoh gledat film s mm, curka zaspala. Uživajte sve večeras!
< Poruku je uredio tonkica -- 14.2.2009 20:31:31 >
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:34:27
|
|
|
|
Wukovarka
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Ma lako za nas Wuki...nego kako si ti nama Dobro smo, hvatamo ritam, tj. ja njen Noc spava super, dva budjenja za sada...a danas je rusila rekord dnevne budnosti Ma dobra je kao kruh...samo ja nikako da se naspavam Inace sve super...ucim se biti mama
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:35:41
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma super...papa ciku? Kako se ti inace osjecas sada kao mama?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:38:19
|
|
|
|
Wukovarka
|
I vise nego papa Kako se osjecam? Ponosnom sama na sebe sto sam tog malog andjela donjela na svijet A napor i neispavanost vec cu jednom nadoknaditi Kako si ti? Potpuno sam izgubila konce na jaji... Trebat ce mi tjedni da vas pohvatam po temama
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:40:26
|
|
|
|
tikica_69
|
Ja ti cekam 20.02. da vidim rezultate zadnjeg postupka a u ponedjeljak idem u Maribor na konzultacije u slucaju da i ovaj nije uspio No, nadam se.....
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:42:12
|
|
|
|
Wukovarka
|
Nadam se da ce biti pozitivan ishod... Bila bi presretna kad bi ti ostvarila zelja...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:43:11
|
|
|
|
tikica_69
|
Hvala...meni je drago da se tvoja ostvarila
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:44:32
|
|
|
|
Elena
|
juhuhu evo mene malo,prvo nek vam je sretno valentinovo,nek vam svaki put bude sve ljepse i ljepse kod nas se slavi praznik sveti Tripun,tako da sta radis ovaj dan to ce se trupati cela god,pa danas ja i mm slavimo i oba praznika,sad nas pijemo vino(jer je sveti Tripun bio zastitnik lozu i one koje piu i danas kod nas retko ko nije pijan) a nakon ovo e .....slavicemo Sv.Valentin
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:44:52
|
|
|
|
Wukovarka
|
Hvala, hvala... Pozdravljam te, odoh malo leci dok Luce spava Pozdravcek!
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:45:45
|
|
|
|
Elena
|
tikice sreco ajmo konacno da se napijemo od srecu da bog da da se ispuni tvoja dugoocekivana zelja
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:46:54
|
|
|
|
Wukovarka
|
Boookic Elena....tebe dugo, jako dugo nisam srela... Pa kako si?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:50:49
|
|
|
|
Elena
|
dobro sam sreco,meni malo ima,ma vise nema,ali sta mogu stvari se menjaju....ali dobro je bitno da svratim i pozdravim vas sve...ti kako si mi,sta ima kod tebe,polako rasnes a....bubica....
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:52:07
|
|
|
|
Wukovarka
|
Dobro sam, oporavljam se od poroda i mazim svoju srecu... Veliki pozdrav od mene imas i veliku pusu... Budi mi dobro... Sad stvarno odoh leci, na izmaku sam snaga
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:52:43
|
|
|
|
curice
|
Pozdrav svima Vuki vidim da si dobro,drago mi je da je sve prošlo dobro,sad uživaj Kako ste sve druge cure?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 20:57:11
|
|
|
|
Lady3
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Lady3 nije valjda i L. pokupila? A mišica malena! ma neznam više ni ja.jedva da mi je išta pojela,a i ono malo mi je povratila Sad je trenutno ok,malo živnula i papala..Nadam se da je to bilo samo neka reakcija na jelo..
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 21:00:34
|
|
|
|
Iki_P
|
Pozdrav i od mene! Wuki drago mi je da je sve dobro prošlo i još jednom čestitke! A rekla sam da ćeš rodit prije kontrole Sad ja moram odbrojavat i molit da ne puknem po sred trbuha Odi odmaraj
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 21:03:13
|
|
|
|
Elena
|
ajme boze dragi,Vuki ti vec rodila sreco,joj pa sta sam ja propustila....a jesi otisla vrc,ko zna nek mi kaze kad je to bilo kad smo dobili novi clan,joj nek bude zivo i zdravo,puno osmeha,i sve sve najbolje,tako mi je drago zbog tebe Vuki
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 14.2.2009 21:28:32
|
|
|
|
mamavlatkica
|
veće cure moje , evo i moj dan se bliži kraju . Moje preslatko i ja smo danas imali zanimljiv dana .Dugo smo pajkili a onda smo papali , malo plesali na Žakovu muziku , oko 10 otišli u Konzum kupiti stari za kuću i usput se maleni šišao . Bio je jako dobar i miran , frizerke su ga pohvalile da je jako dobar i miran Malo smo još prošetali parkićem a onda domeka na spavanje . Ručao je kao veliki zdjelicu juhice od brokula i još nešto , zaboravikla sam . nakon rućka kud drugud nego poet u skitnju do Getroa po stavri za kuću . Obaviili i taj shopping prošetali , Vratili smo se doma oko 18, 30 , nahranili naše peseke .Okupala ga oko 19.00 uživao je u kadi , oparli kosicu , papa je i sada spava . Ja sam se malo dotijerala ipak je valentinovo nema veze što sma solo , baš mi paše malo mira . Cure moje moram vam priznati nisam se nadala da ču biti ovako sretna kada mi ode non čudo od muža ali ja sam napokon živnula . Ništa mi nije teško ima više energije nego kada sma bila sa njim .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 15.2.2009 8:34:40
|
|
|
|
Puli
|
jutreko cure evo vitamina za bolji početak dana
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 15.2.2009 8:37:05
|
|
|
|
Puli
|
a nakon toga naravno kavica(jutros bez muhica ) ali sa naranđicama da svi bubani na raji ozdrave
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 15.2.2009 8:39:38
|
|
|
|
Puli
|
i nešto slatko za slađi dan
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 15.2.2009 8:44:22
|
|
|
|
mama2B
|
Jutro svima! Ja taman pijuckam kavicu i cekam vec dva sata neku rano ranicu kao i ja da se druzi.
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!