|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
18.6.2008 23:31:10   
Ruža
Kokica samo polako imaš ti još tjedan dana do termina...user posted image

Laku noć i mirni snovi!user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 701
18.6.2008 23:32:19   
tonkica
Koka i ja ću uskoro, mm mi već pol sata viri iza ramena i čeka red na komp. Čekaju ga njegove igrice. user posted image
A ja na user posted image  i u user posted image .
Vama koje ostajete ugodno druženje i dalje i user posted image  do sutra. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 702
18.6.2008 23:35:04   
Elena
Imamo novo drustvo,jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,dobronadosla Hehi.user posted image Cure vec ste mi pobegle,jao uvek ja na kreju,al sta mogu sada nadzem neki mir i tisina onako je kod meneuser posted image Ali dobro,frendice moje vi koje idete u krpe ljepo mi se naspavajte i laku noc,a vi curke koje ostajete sta cete se napiti?Ja sam pila liker i vino pa se mislim s cime sad produziti?user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 703
18.6.2008 23:36:37   
Hehi
odoh i ja na spavanac! laku noć svima!!!!!!!!!!!!

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 704
18.6.2008 23:36:54   
Ruža
Laku noć Tonkica... I ja ću sa vama,idem u user posted image i user posted image  pa user posted image  i onda user posted image .
Laku noć želim i noćnoj smjeni...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 705
18.6.2008 23:37:07   
Elena
Ruzo jesi li jos tu?Reci mi ko je napravio onu tortu,jao preslatka je,cista 10user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 706
18.6.2008 23:38:31   
Hehi
hvala elena sorry ali nemogu više gledati

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 707
18.6.2008 23:41:48   
koka
Hajde sad mi je zaspao pa brišem  user posted image

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 708
18.6.2008 23:41:57   
Elena
Ne brinete samo se vi ljepo odmorite,pisemo si sutra,volim vas i ljepo mi sanjajte,a ja cu malo prosurfati po internetu.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hehi)
Neposredna veza do poruke: 709
19.6.2008 1:21:43   
tiha
kolaci gotovi a nema nikoga ja sama..........grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(Odgovor članu Elena)
Neposredna veza do poruke: 710
19.6.2008 7:19:09   
koka
Jutro svima i želim što ljepši i ugodniji dan. Bez stresa molim.  user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image .

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 711
19.6.2008 7:25:26   
Ruža
Jutro, jutro! Može kavica?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 712
19.6.2008 8:15:55   
mirna
Dobro jutro i od mene!user posted image   Napokon sam se naspavala...user posted image mali je postavio rekord- još se nije probudio...user posted image user posted image

Danas će biti suuuncceeee....user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 713
19.6.2008 9:14:24   
božica
dobro jutro peglarke i od mene-evo ja se spremam za kavicu sa leonicom i kumicom njenom-joj kak mi j4e slatka obukla sam joj haljinicu a nije uopće svjesna da ima haljinicu-sunce malo.

Mirna:tvoja mali obara rekorde s obzirom da je cijelu noć spavao mi smo se probudili u pola 8 ali smo ja i viki oko 01 kuhale njoj kamilicu i mazile se jer ženska nije mogla spavati-pa sam jioj kamilicu stavila u flašicu i rekla joj da je to naša tajna za flašicu-veli ona naša tajna mama.

i tako budite mi vesele zdrave i mršave
pusa

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 714
19.6.2008 10:43:18   
maja
Jutro cure! Evo nam sunca! Dan mi je počeo super, Noa je spavao od jučer 22h do pola 6 ujutro, papali, pa opet on i ja produžili do pola 10! Čini se da je nešto u zrakuuser posted image Sad čekamo da dođu moji i sestra sa svojom curom!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 715
19.6.2008 10:48:19   
tonkica
user posted image  za Nou! Mm i ja smo bome jutros spavali do skoro pol 11. user posted image  
Vi idete guštat? Super, treba iskoristiti lijepo vrijeme.
Tko će piti kavu sa mnom? Puli jesi ti tu?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 716
19.6.2008 10:55:54   
tiara
Ima koga ovdje??? Mene dugo nije bilo, stvarno dugo... Al ostala u bolnici prošli puta, sad doma i čekam moje zlato da odluči izaći. Jako sam nestrpljiva i htjela bi da krene sada ODMAH, iako ima još vremena - tek mi 38.tjedan....user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 717
19.6.2008 10:57:58   
tonkica
Ima, ima! user posted image
Bok Tiara. Nas smo dvije tu negdje što se termina tiče, ja još 3 tjedna čekam. Živjele user posted image !

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 718
19.6.2008 11:12:16   
tiara
Da, zajedno ćemo se negdje mučiti... Meni je termin 06.07. ali se svejedno nadam da će malena izaći već u ovom mjesecu... Nestrpljiva sam, jako, jako... user posted image Kako si ti? 

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 719
19.6.2008 11:23:16   
tiara
Ah, nema nikoga za malo čavrljanja...user posted image user posted image user posted image Idem si po ness, možda kome zamiriše...user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 720
19.6.2008 11:25:23   
mirna
Bok Tiara, imam vrijemena tek kad malog stavim u krevetić.. Kako je u međimurju?user posted image

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 721
19.6.2008 11:29:03   
tiara
Danas konačno sunce i ljepše vrijeme - iako moram priznati da mi je pasalo ovo kišno vrijeme - nije bilo naoticanja nogu i sličnih trudničkih muka...user posted image Sada jedva čekam da odem u rađaonu, iako me strah hvata od same pomisli što me sve tamo čeka... Loša iskustva s prvog poroda su još jako jako živa...user posted image Kak se veli, sve to zaboraviš poslije, al ja ipak nisam. user posted image  

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 722
19.6.2008 11:42:34   
tonkica
Meni je termin 10.07., tak da smo stvarno blizu jedna drugoj. Samo što je meni prvi put, pa ni ne znam šta me u stvari čeka. user posted image
A ness mi je bome zamirišao! Imaš viška?

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 723
19.6.2008 11:53:29   
tiara
Imam, imam... Toga uvijek imam kod kuće - iako se sada suzdržavam koliko god mogu, ali jedna kavica mi neće naškoditi na dan... Ok, i jedan kapučino kasno popodne...user posted image Ja se nadam da će drugi puta biti lakše i brže gotovo nego prvi puta. Nekako mora izaći, ne??? user posted image user posted image user posted image Jesi sve spremila za dolazak bebice??? Dečko ili curica?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 724
19.6.2008 11:57:56   
tonkica
Skoro sve je spremno, moram još do ljekarne po neke sitnice i onda samo čekam dolazak user posted image !
Rečeno je da je curica, pa budemo vidjeli jesu li pogodili ili nisu. user posted image  
Koliko ti je prvo dijete staro?

(Odgovor članu tiara)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!