Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 8:57:20
|
|
|
|
mariola
|
Ajme Tonkice, tek si sad ozdravila. Bome si se namučila
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 8:58:46
|
|
|
|
tonkica
|
Ma nije bilo tak strašno, srećom, mm je bio doma, pa se on igrao i bavio s malom, a ja sam spavala i odmarala. Da nije njega bilo, ziher bi se još mučila s temperaturom. Šta tu ima novoga?
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 9:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobro jutro, Tonkice, drago mi je da si bolje! Bila sam u drugom prozoru... ne? I ja se bacam na dnevne aktivnosti, bum škicnula kad stignem....
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 9:03:25
|
|
|
|
mariola
|
Ja ne znam prviše jer tri dana nisam ni povirila, još uvijek hvatam konce
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 9:08:25
|
|
|
|
tonkica
|
Dobro je, najbitnije sam donekle škicnula. Čestitala rodos, rođenje bebe i vidjela naslove tema. Kasnije se vratim i bacim na dubiozno istraživanje. Mariachi ljubi svoje princeze i uživajte vani! Mi nećemo danas još van, da se ne bi vratila kakva temperatura. Jedino ćemo popodne baki i didi u Goricu, nismo se vidli ovaj vikend. Do poslije pozdrav svima!
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 9:14:59
|
|
|
|
sanjalica
|
samo da vam malo šećera ubacim u birc, pa gibam dalje raditi
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 11:28:15
|
|
|
|
Kika83
|
jutro komadi. imam neko kakvih vijesti od zvrk? kad če nam se vratit? ima kavica za mene?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 11:31:19
|
|
|
|
Ninaa
|
a u bircu ima i torte, hm baš super, s čim se zanimate? ja bi morala učiti a tak mi se neda, lijena sam............
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 11:35:04
|
|
|
|
Anoniman
|
Mmmm, koja tortaaa! Nisam sigurna hoćemo li ići van, provirila sam potpisati poštaru, pa se smrzla, brrr! Možda malo zatopli kasnije, pa ću kad se probude. Toks, čuvaj princezicu, bit će prilike za šetnju!
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 13:57:00
|
|
|
|
Marta j
|
Ima ko za kavu Ja jos uvijek u krevetu nikako se osloboditi prehlade jos i temperaturu dobila-
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:06:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, Marta, malo toplog čaja da prije ozdraviš: uh, nije prošla slika podragaj bušicu! I budi što više u horizontali, vani je ionak zima....
< Poruku je uredio Mariachi -- 16.2.2009 14:07:22 >
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:09:31
|
|
|
|
Anoniman
|
da vidimo hoće li ova proć
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:10:53
|
|
|
|
mariola
|
Marta lezi i uživaj. I ja bi rado legla. Al još malo na poslu, onda idem kuhat ručak, malo kod šogi i bebice pomoći im i onda s mm u kino. A već sam umorna...
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:15:09
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Hej cure bok....evo i mene napokon.dino maloprije zaspao,pa si ja napravila nes i došla vidjeti šta ima ovdje...sad ću malo po drugim temama pogledati...
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:18:19
|
|
|
|
Marta j
|
Nije mi jasno zasto ova prehlada ne prolazi vuce se vec mjesec dana,pijem caja i limuna na litre,med i jos antibiotik i nikako da prode. Hvala na cajicu. Kako ste vi?
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:37:44
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Dobar vam hladni dan , evo da se i ja malo javim , moje zlato spava , veš sam opeglala , bravu na ulaznim vratima promijelila . Rućak mi je kuhan odnosno imamo od jućer juhice , riže samo dodam dinose ( riblje burgere ) . ja se dans osijećam fantastićno pa ja sma saam uspijela promijeniti bravu na vratima , ma nije toi neki posao . Popodne mi dolazi susijeda u goste , da malo preikratimo vrijeme . Eto smao sam vam se htijela malo javiti.
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 14:40:41
|
|
|
|
ivanaa
|
evo caj draga
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 15:11:15
|
|
|
|
mamavlatkica
|
ivanaa hvala na ćajeku nadam se da ima malo ruma u njemu . Evo upravo me zvala moja frendica da me još malo oraspoloži . Uh nadam se da će me pratiti ova dobra volja do kraja dana . Sutra me ćeka susret sa onim bilmezom od muža , baš me zanima što će izvaliti .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 15:14:01
|
|
|
|
FIONA
|
curke javim se kasnije...nisam svoja...imam filing da me čapa temperatura! Mala opet povraća kaj bi moglo fakat biti neka viroza... držite fige da bu do navečer sve ok!!! kissi, kisi...
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 15:16:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Uh, Fi, čuvaj sebe i mrvu. Si sigurna da povraća, možda bljucka??? Nadam se da nije virus! Ajde, odmarajte. I moja se zbudila, begam.
|
|
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:26:59
|
|
|
|
ZVRK
|
evo mene nakon skoro mjesec dana.POPRAVILI MI KOMP I JA ODMAH DA SE JAvim ekipici sa rr-a.drago mi je da mrvica napokon došla kod tikice iako moje točkice više nama ja se radujem svima vama koje ste uspijele dobiti svoje točkice i nadam se da će vam svima biti zdrava i uredna . molim da me neko u kratko informira o novostima jer me zanima šta se dešavalo u ovih mjesec dana šta me nije bilo.
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:29:10
|
|
|
|
Puli
|
fiona šaljemo vam da nam brzo budete zdrave moj mm malo živnuo,još ima tempicu ali manju čekam sveki da mi pozvoni pa idemo posao u radionu obaviti za obrt mm- a ne puštam da mi još nešto ne navuče,htio on već zbrisati ali ga pit bull tj ja nisam pustila taman mi još treba da mi upalu pluća zaradi
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:30:02
|
|
|
|
ivanaa
|
draga zvrkice dobro nam dosla natrag,svi smo mislili na tebe....
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:31:46
|
|
|
|
Puli
|
zvrkiću velika pusa od nas u zadnje vrijeme ni mene puno nema jer radim wuki nam je pred osam dana rodila luciju sve prošlo super curke iz zg-a su se družile dva puta -bila nam je tiha-imaš fotke u albumima imamo puno novih članova
|
|
RE: C.B."vibrirajmo za mrvicu" 16.2.2009 18:33:11
|
|
|
|
Puli
|
mila se jučer krstila jan od njanje sjedi bilo je i još ima puno bubenih gripa i viroze vladaju
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!