|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
20.6.2008 17:59:39   
koka
Tek sad sam vidila da su sve odsutne. Hajde uživaj te pa do tekme onda, OK? user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1001
20.6.2008 18:01:40   
tiha
ima jos slika....hehe !!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1002
20.6.2008 18:08:15   
Ruža
Evo me tu sam, išla sam MM_u ugrijati ručak!user posted image  Prava žena, a ručak od jučer..user posted image
Kokica još ne mogu papati, pojela sam sad maline i breskvu, ne ide?user posted image Đuro mi je pravo izbirljiv u zadnje vrijeme.user posted image Ne znamo na koga?
Dobro si ti i prošla danas, pa stvarno svakakvih ljudi ima? user posted image  Još trudnica, jadno to dijete s tako ratobornom mamom...user posted image

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1003
20.6.2008 18:13:57   
maja
a valjda i toj jadnoj smeta vrijeme pa je ratoborna! Kod nas se smračilo, bit će kiše, počela me glava boljeti, ali nadam se da će sad mom cvrčku biti lakše

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1004
20.6.2008 18:17:26   
koka
Ovdje su baš prave ljetne vručine. Pa kažem da su mi se već dvije runde osušile vani po tom vremenu. Jedino dobro user posted image , kod tih vručina. A moj Roko je danas nešto nabrijan, mrvicu zločest. Samo se nadam da će mi večeras dati malo mira jer ne mislim ga stavit spavat dok je tekmauser posted image . Jooj koja mama sam user posted image .

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1005
20.6.2008 18:19:55   
maja
A koliko je mene Noa danas namučio ne znam ni jel ću uspjeti pogledati tekmu, baš mi se spava

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1006
20.6.2008 18:23:28   
koka
Pun mjesec pa valjda i to na njih djeluje. 

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1007
20.6.2008 18:26:58   
Ruža
Ma i te promjene vremena su prenagle, vjerojatno i njima smeta. A ne mogu svaki dan ni biti dobrice?user posted image

Majo pa ne možeš prespavati utakmicu?user posted image  Neće ti susjedi dati...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1008
20.6.2008 18:27:43   
maja
evo da napišem još jednu poruku za 500 pa si idem malo srediti noktiće...pozdravljam vas, dođem navijati ako budem prisebnauser posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1009
20.6.2008 18:29:43   
maja
Susjedi su mi uglavnom stariji pa se baš i ne čuju, a ovi jedni su tak radišni da sigurno neće gledati tekmu, evo kose travu već cijeli dan i idu mi polagano na živce, a danas sam tanka s njima

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1010
20.6.2008 18:30:19   
Ruža
Curke moji majstori sutra startaju...user posted image  Nema mira i uživancije više barem mjeseca dana. user posted image  Jedino što sad trbuh imam vidljiv pa će mi malo autoritet porasti.user posted image  MM naravno ode na teren, svaki put mene zapadnu...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1011
20.6.2008 18:35:02   
koka
user posted image user posted image user posted image Majo za user posted image user posted image user posted image .                                                                                                                                            Jooooj Ružo baš po tim vručinama majstori. A barem češ moči zapovijedatiuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1012
20.6.2008 18:39:25   
koka
E moram na kratko vas napustiti, hajde do kasnije.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1013
20.6.2008 18:52:01   
Ruža
Hajde odoh i ja pripremiti teren za majstore dok utakmica nije krenula!
Kako ćemo navijati!user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ruža -- 20.6.2008 18:53:19 >

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1014
20.6.2008 19:22:08   
Puli
user posted image user posted image
navijačice stigle
prvo da se javim
pa ću vas čitati kad
malu kockastu u krpe stavim
mm ju briše
nakon kupanja

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1015
20.6.2008 19:24:51   
Ruža
Hajde Puli pripremi i ti teren, Cvjetića u krpe, a mamica će pred tv!user posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1016
20.6.2008 20:04:35   
koka
SAMO JE JEDNO
U MOM ŽIVOTU VRIJEDNO
DA PUSTIM SUZU S OKA
JER TEBE VOLIM JA

ŽIVOT MI DALA
BAŠ KAO DA JE ZNALA
DA NIKAD NEĆE NESTAT
SA MOJIH USANA (HRVATSKA!!!)

S PONOSOM NARODU SVOM
LJUBI GRB NA DRESU TOM  
NA JADRANU I SAVI, NA DUNAVU I DRAVI
NEK SE SLAVI CIJELI DAN I NOĆ!
 user posted imageuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1017
20.6.2008 20:10:09   
koka
AAAAAAAAAAAAA, moram ići uspavati Roka, jako je nemiran i mislim da nebi izrržala s njim do kraja tekme. Pa neću  ga mučiti. Samo se nadam da mi neće trebati puno za ga uspavati. 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1018
20.6.2008 20:13:55   
koka
Vratili se sa kupanja pa odoh . Držite figeuser posted image . A slobodno možete početi bez mene.user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1019
20.6.2008 20:22:37   
Ruža
Koka držimo fige!user posted image user posted image
Curke evo kokice gotove ima i pivice, jel netko za? Da pošaljem Cezara prije nego utakmica počne...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1020
20.6.2008 20:28:54   
Puli
user posted image user posted image
cvijeta spava
i teren je spreman
čekamo tekmu
pivice za sad ima
ako ponestane javit ću ti
da pošalješ cezara

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1021
20.6.2008 20:29:51   
Puli
hajde roko
brzo zaspi
da mama koka može tekmu gledatiuser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1022
20.6.2008 20:36:52   
Puli
neka pati
koga smetauser posted image user posted image
hrvatska je prvak svijeta
neka samo suze rone
mi imamo šampione

user posted image hrvatska,hrvatskauser posted image

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1023
20.6.2008 20:38:46   
tiha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tiha -- 20.6.2008 20:39:12 >

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1024
20.6.2008 20:45:26   
tiha
ajoj nasa himnica.....uf ajmo decki sretnoooooooooooooooooooooooooo

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!