|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
21.6.2008 8:25:33   
Ruža
Jutro curke! Eto i mene. Zadnje na prozivku, brzo srknem kavicu i moram se obući da majstora ne dočekam u pidžami.user posted image

Božica kad su krstitke?

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1176
21.6.2008 8:29:05   
tiha
cure dobro jutro!!!!!!!!!!!sta ima? sva sam ko crknuta kokos valjda od onog jucer....grrrrrrrrrr....ali neka tjesi me to sto su decki dali sve od sebe.nisu oni puno zakazali.dosta o tome.umorna sam i spava mi se progutat cu vas koliko zjevamuser posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1177
21.6.2008 8:32:16   
koka
Evo mi se spremili, i sad pičimo. Ružo sretno s majstorima, i Tiha i ja se tješim nekako al još uvijek me drži user posted image user posted image user posted image . Znam da će proći. Hajde uživajte mi. Pa-pa.

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1178
21.6.2008 8:33:05   
božica
jutro kasnbobudilice ja vas moram napustit jer MM nije vkiki poveo sa sobom pa se moram baviti sa njom i pospremanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ružo danas u 16 su krstitke-mi volimo sub. jer sutra imaš još jedan dan za one koji rade-

tiha brzo srk kavu da ne nestnemo sa lica zemlje od tvog zijevanja

boooooooooooooooooooooooooooooooooooook

(Odgovor članu tiha)
Neposredna veza do poruke: 1179
21.6.2008 11:21:04   
Puli
božice želimo vam krasne krstitke
mirna sretan put na selo

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 1180
21.6.2008 12:28:33   
tonkica
Vrući pozdrav i od mene, ipak sam ja uvijek najzadnja kad se ispija jutarnja kavica.
Mirna lijep ti odmor na moru želim, a Božice tebi danas želim prekrasne krstitke!
I ja sam još u mislima na jučerašnju tekmu, vidim da ju danas opet repriziraju na telki, iako ne kužim kome treba to gledat još jednom! Moji nećaci su na moru, čula sam se sa šogoricom i veli da su gledali tekmu do kraja i da su se obojica rasplakala kad je tekma bila gotova i demonstrativno skinuli dresove sa sebe. user posted image  Kak i oni kuže da se stvari ne razvijaju kako bi trebale?
Ja išla još kupit par sitnica za bebu, pa mi je bar taj šoping malo skrenuo misli sa tekme. Ah, šta se može!
Takav je sport, lopta je okrugla, nismo imali sreće i to je to...

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1181
21.6.2008 13:04:55   
Ruža
Bokić curke! Slab promet u bircu danas prijepodne?
Evo ja ispratila jednog majstora, došao drugi i sad čekam da on ode. Ne mogu ništa raditi jer puno praši pa odmaram i razmišljam što bi mogla za ručak danas?user posted image
Što ćete vi? Ima li netko kakvu ideju?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1182
21.6.2008 13:06:18   
koka
Evo nas ima li koga za  user posted image ?

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1183
21.6.2008 13:07:35   
koka
O Ružice, bok! Ja i Roko stigli. Šta ti danas majstori rade?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1184
21.6.2008 13:11:18   
tonkica
Ne vjerujem da sam uspjela nać nekog u bircu! user posted image
Ružo šta vam sve rade u kući?
Ja nemam nikakvu ideju za ručak, mm veli da je prevruće za kuhanje, pa me vodi na kebab. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1185
21.6.2008 13:12:32   
Ruža
Bok Koka! Evo kavica stiže?
Kako ste se proveli u Poreču?
Danas je priprema terena za prave radove, skidali su radijatore i rastavljali kaljevu peć.
Sva sreća da nisam krenula čistiti jutros, ovaj praši grozno...

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1186
21.6.2008 13:15:34   
Ruža
Bokić Tonkica!
Svašta se radi od podova, prozora, vrata, krova, terase.....
Veselo nema što.user posted image
Bravo za tvog MM_a. Ja sam sama danas pa isto razmišljam da si nešto naručim,ali nemam neki gušt za nečim konkretnim i nekako bi najrađe otišla do dućana po lubenicu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1187
21.6.2008 13:20:35   
koka
Za ne vjerovat da ima nekoga u bircuuser posted image user posted image user posted image . MM jučer zaglibio pa si je naručio da mu napravim paradajz juhu, bijelo meso i krumpir lešo user posted image user posted image user posted image . A ja i Roko nečete vjerovati pojeli smo onu instant paštu sa siromuser posted image .Kako sam bila u dučanu gladna irazmišljala šta bi prošla kraj toga i uzela. 8minuta i gotovo user posted image , odlično kupujem. I sada prAŠIMO po lubenici. Mogu reći da prija s tim vručinama.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1188
21.6.2008 13:22:32   
tonkica
Nema se tu šta čistiti dok ne završe za danas. Joj, najgori su ti radovi kad se nešto ruši, pregrađuje... Moji su prije mjesec i pol rušili jedan zid u kuhinji, cijela kuća je bila u prašini. Žasu! Ako mrzim nešto na kući, to su onda radovi svih vrsta. Samo se nemoj previše naprezat u svemu tome, ipak si ti trudna.
Lubenica je fakat odlična sad za ove vrućine, bolja od ičeg konkretnog. Ja pijem čaj. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1189
21.6.2008 13:25:11   
koka
Mi prije mjesec i pol farbaliuser posted image . MM se baš bio razbolio, gnojna angina 39 temperaturauser posted image . Pa da me sve čekalo za čistiti. A i oni znaju kad se razbolitiuser posted image . Bude on to meni platiouser posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1190
21.6.2008 13:30:43   
tonkica
Jeste se čule s Ivom? Jesu se dvije ljepotice jučer vratile doma?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1191
21.6.2008 13:30:52   
Ruža
Znaju oni iskoristiti situaciju....user posted image  Kokica sve piši, da znaš praviti račun kad dođe vrijeme.user posted image
Tonkica idete van na ručak ili ćete naručiti?
Curke šaljite tu lubenicu, moje zalihe nestale. U zamjenu nudim šljive i nektarine...user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1192
21.6.2008 13:32:33   
Ruža
Tonkica stigle su curke kući, javit će se nama Ivkica čim ulovi koju minuticu.user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1193
21.6.2008 13:35:56   
koka
Je,je javila se i vratile su se doma, al se sad privikavaju i odmaraju. Bude se ona javila brzo. user posted image user posted image user posted image . Hvataj lubenicuuser posted image user posted image user posted image . meni može naktarinke a šljive nebi, napuhuju me. A sad definitivno moram paziti šta jedem. Neki dan pojela mahune i nisam znala dali imam trudove ili grčeve user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1194
21.6.2008 13:36:15   
tonkica
Vjerojatno bumo otišli van to ponjupat. user posted image  Ja se javljam za nektarine! user posted image
user posted image  za Ivu i Vidu! Samo nek su se one nama vratile doma, a lako za tipkanje. To stignemo! Nek se one samo sad odmaraju i upoznaju pomalo. Baš super!!! I ja bi!!!
Spakirala sam si koferčić, napokon!!! user posted image  Ali ima ih koje su prije mene na redu. user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1195
21.6.2008 13:40:21   
Ruža
Curke šaljem nektarinke, Cezar krenuo....user posted image

E bome da moja Tonkica, dok moj Đuro i ja sve vas ispratimo, isfeštamo i dopratimo kući mislim da ćemo od muke nas dvoje odustati...user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1196
21.6.2008 13:42:08   
Ruža
Kokita hvala za lubenicu.user posted image
Idem pitati majstora koliko još posla ima da skočim do dućana i ja po jednu.

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1197
21.6.2008 13:44:49   
tonkica
Ružo hvala na nektarinama! Baš su fine! user posted image

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 1198
21.6.2008 13:46:39   
koka
Ma user posted image Ružo tek ćete uhvatiti gušt za  Vidjeti Đuru user posted image , kad nas sve otpratiš. Ovaj moj neće spavati a ja si sad mislim kako da zadrijemam malo.user posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1199
21.6.2008 13:48:53   
koka
Vidim da i Puli viriuser posted image , jeli Cvijetić pava ili zeza ko ovaj moj.user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!