|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: birc-peglaona
21.6.2008 22:12:45   
Puli
nije puno koka

joj masaža
baš bi mi pasala jedna

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1326
21.6.2008 22:13:55   
tonkica
Ja trebam prestat navijat na ovom euru, svi živi za koje ja navijam popuše. Sreća da se ne kladim, inače bi gubici bili enormni.

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1327
21.6.2008 22:14:49   
koka
Tonkice baš sam i ja to pomislila. Ajmo Rusiuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1328
21.6.2008 22:15:58   
koka
Joj Puli kako bi godila masažica. Od sad si počinjem štediti za masažeuser posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1329
21.6.2008 22:16:10   
maja
Ne lopta za pilates, treba vam manja lopta jer vježbate i ruke s njom i da nije pretvrda, meni je MM napumpao onu Sopekicinu da sam je jedva stisla, al bum mišiće imalauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1330
21.6.2008 22:16:57   
Puli
nego što kokauser posted image

mogla bi se i ja na jednu naručiti prije mora

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1331
21.6.2008 22:18:00   
Ruža
O pa ovdje se vježba naveliko? Morat ću i ja tu loptu nabaviti... Za sad vježbam samo po stepenicama..user posted image
Majo jel ima kakvih rezultata?

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1332
21.6.2008 22:18:13   
tonkica
Treba sad kupit tad DVD i loptu da se poslije poroda mogu bacit na vježbanje. U nekoj doglednoj budućnosti, naravno. user posted image
Ajmo Rusi, možda onda Niskozemci pobjede.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1333
21.6.2008 22:20:46   
koka
Baš sad gledam program tretmane koje nude. Ima svačega od 750kn-3000knuser posted image . Imati para , ko zna dali bi se isplatilo? 

(Odgovor članu Puli)
Neposredna veza do poruke: 1334
21.6.2008 22:20:57   
Puli
i ja vježbam po stepenicama
ali ništa od togauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1335
21.6.2008 22:21:06   
maja
je Ruža, smršavila sam 20kguser posted image user posted image user posted image zezam se, tek sam počela vježbati ovaj tjedan, ali ne svaki dan, trebalo bi 3 puta tjedno! A Tonkice kupi si nećeš pogriješiti, meni je žao što nisam kupila onaj prvi sa gumom!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1336
21.6.2008 22:21:57   
tonkica
Ako se promijene prehrambene navike, uvede vježbanje... Možda i da.
Iako znam i curu koja se bavila karateom, išla je sa mnom u srednju školu, pa je svejedno imala celulita po nogama. Nema tu lijeka bojim se. user posted image

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1337
21.6.2008 22:24:59   
Ruža
Ma lako za celulit, treba prvo otopiti nakupljeno salo.user posted image
Svakako je dobro malo vježbati, ali kada? I  kad uloviš malo vremena onda si preumoran.user posted image
Joj pa zaboravih lavorić, odmah idem po njega!user posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1338
21.6.2008 22:25:22   
koka
Ma znate šta , pokazali su neke manekenke koje imaju celulit, e onda.... Meni je bitno da se ja osiječam donekle dobro u mojem tijelu. Inače imam oko 64kg i kad smršavim one dvi kile po ljeti i malo plivam imam osiječaj da sam 10 smršavila.

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1339
21.6.2008 22:26:57   
koka
Pa nije user posted image da će Rusi pobjediti? 

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1340
21.6.2008 22:27:36   
koka
Goooooooolllllllllllllll

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1341
21.6.2008 22:27:51   
tonkica
Upravo to! Najbitnije je osjećati se dobro u svojoj koži. I bilo bi idealno steć naviku vježbanja, ali kad uvijek neki user posted image  uleti drugi, pa budem sutra, budem sutra... I tako vrijeme ide, vježbaš tjedan, dva, pa onda pol godine niš... Treba jednostavno bit uporan.
Vratili se Niskozemci u igru! 1:1!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1342
21.6.2008 22:28:07   
koka
 user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1343
21.6.2008 22:30:15   
koka
Upravo mi to vježbanje otvorilo apetituser posted image ,al neću bit ću karakter. Za danas dostauser posted image .

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1344
21.6.2008 22:31:04   
tonkica
Joj sladoleeeeed.... Jel se još kome jede?

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 1345
21.6.2008 22:33:11   
koka
Ne, ne nemoj me siliti neću  user posted image   user posted image .

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1346
21.6.2008 22:33:21   
maja
Ja se danas najela i pizze i torte tako da nebi sladić, hvala! A što se tiče celulita imam ga već jako dugo, a uvijek sam bila mršavauser posted image

(Odgovor članu tonkica)
Neposredna veza do poruke: 1347
21.6.2008 22:37:07   
tonkica
Pih, baš ste nekakve, nitko neće sladać! Di je Ruža? Ruža me sigurno neće odbit!
Kaj se tiče celulita, imam i njega, a bome imam i strije. I to od koje 15, 16 godine.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1348
21.6.2008 22:37:11   
maja
Pišem poruku i izbaci meuser posted image Katice, dođi na piće, pa tebe već sto godina nema kod nas, pa gdje si, šta se radi?!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1349
21.6.2008 22:37:21   
Puli
jaja me zeza
već sam se prepala da su nas napaliuser posted image

vatromet prošao
onaj jučer bio super
današnji slabašanuser posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Beba.
Admin

Za bebinu guzu, koristite li samo kremu ili samo puder ili obadvoje istodobno?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!