Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:42:25
|
|
|
|
božica
|
meni je žao što nisam malu stavila u maramu prije jer sam tek sa 5m otkrila da to i nije loša stvar
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:42:51
|
|
|
|
Puli
|
božita kaj je u planu poslije ti se da do maksača
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:42:53
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa mm je donio s posla neke napol zive skampe zna li koja zene kak da to sredim???? mogu ti stati u hladnjaku do sutra.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:43:03
|
|
|
|
mlada mama
|
Marta j to ove za 600 kn?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:43:10
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama ja mislim da ne na ovo chiccovoj ja mislim da pise od 0 mj. nisam sigurna bas cu pogledati na internetu imam choccovu staru 10 godina i znam da sam doru probala u njoj nositi ali su me leđa rasturala, možda su novije neke naprednije
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:44:06
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: božica meni je žao što nisam malu stavila u maramu prije jer sam tek sa 5m otkrila da to i nije loša stvar bolje ikad nego nikad
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:44:28
|
|
|
|
ivanaa
|
thx Marta,kad vas je ovak puno u bircu zgubim se.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:45:44
|
|
|
|
Marta j
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Marta j to ove za 600 kn? Aha crne s masnjicom.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:45:59
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: božica meni je žao što nisam malu stavila u maramu prije jer sam tek sa 5m otkrila da to i nije loša stvar morat ću probati s maramom jer sada će ljepše vrijeme i šteta je djecu ne izvoditi van, odmah su mirniji i bolje spavaju
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:46:06
|
|
|
|
božica
|
dobra ideja ovo da si mogu sama napraviti maramu, dobro dati nekome da mi je skroji da da samo neka ti netko tko zna šivati to sve skroji btw nećeš požaliti a Moju ja nisam već dosta dugo nosala moram priznati
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:47:13
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: dikac IZVORNA PORUKA: mlada mama ja mislim da ne na ovo chiccovoj ja mislim da pise od 0 mj. nisam sigurna bas cu pogledati na internetu imam choccovu staru 10 godina i znam da sam doru probala u njoj nositi ali su me leđa rasturala, možda su novije neke naprednije a vjerojatno ce te i u ovima, to je bar moje misljenje ja ju nikada nisam probala ali predpostavljam kad ti je sada sav teret naprijed normalno da ce te boljeti ldja,a mozda i nece tko zna mozda su stvarno ove nove bolje, vidim da ima i za 6ookn nekih isto chiccovih,a vidjela sam tu na rr i oglas za tu bas chiccovu klokanicu
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:47:16
|
|
|
|
ivanaa
|
ja imam nekoliko klokanica i mali nece bit nutra kakav je sling?jer probo tko?IZVORNA PORUKA: dikac IZVORNA PORUKA: božica meni je žao što nisam malu stavila u maramu prije jer sam tek sa 5m otkrila da to i nije loša stvar morat ću probati s maramom jer sada će ljepše vrijeme i šteta je djecu ne izvoditi van, odmah su mirniji i bolje spavaju
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:47:29
|
|
|
|
Marta j
|
Ivanaa kako ih mislis raditi? Ako ces na buzaru nije ti problem sto su na pola zivi.i kada ih operes par puta i dok malo stanu nece vise biti zivi.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:47:46
|
|
|
|
dikac
|
vrijeme je bilo gadno pa se i nije moglo u šetnje koliko ti curka ima sada?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:48:43
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j IZVORNA PORUKA: mlada mama Marta j to ove za 600 kn? Aha crne s masnjicom. vidjela sam i lijepe su, u biti sva tri modela tih balerinki su mi lijepa
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:49:22
|
|
|
|
ivanaa
|
probat cu na buzaru.problem je jer mi se vec peku krmici u rolu IZVORNA PORUKA: Marta j Ivanaa kako ih mislis raditi? Ako ces na buzaru nije ti problem sto su na pola zivi.i kada ih operes par puta i dok malo stanu nece vise biti zivi.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:49:51
|
|
|
|
Marta j
|
Kod njih mi je obuca najljepsa i kvalitetnija. Imam njihove balerinke od pretproslog proljeca i jos uvijek su super.
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:49:52
|
|
|
|
dikac
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: dikac IZVORNA PORUKA: mlada mama ja mislim da ne na ovo chiccovoj ja mislim da pise od 0 mj. nisam sigurna bas cu pogledati na internetu imam choccovu staru 10 godina i znam da sam doru probala u njoj nositi ali su me leđa rasturala, možda su novije neke naprednije a vjerojatno ce te i u ovima, to je bar moje misljenje ja ju nikada nisam probala ali predpostavljam kad ti je sada sav teret naprijed normalno da ce te boljeti ldja,a mozda i nece tko zna mozda su stvarno ove nove bolje, vidim da ima i za 6ookn nekih isto chiccovih,a vidjela sam tu na rr i oglas za tu bas chiccovu klokanicu ne bih riskirala kupiti klokanicu da me leđa bole, cure dosta hvale marame, a za sling ne znam i mene zanima da li je netko probao u njemu nositi dijete?
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:50:48
|
|
|
|
mlada mama
|
odoh i mi jos u jednu laganu setnjicu dok je vani sunca kao sto rekoh susjed ga je probudio svojim piljenjem drva, jako je plakao sada se malo umirio pojeo i sda cemo malo izaci,a susjedu idem vrat zavrnit
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:51:15
|
|
|
|
dikac
|
curke bok, dora mi se budi, moram u akciju uživajte i pozdravček
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:51:37
|
|
|
|
božica
|
curka ima 11mj i nekih 9kg sada se vozimo na biciklu pa nema potrebe najbolje je dok su manji do 10mj marama je super super iako ima forumašica koje su duže svoju djecu nosale u maramama a razlika marame i klokanice je jer se marama rasporedi po cijeloj kičmi marama nije teret samo na ramena treba se pravilno staviti idem tražiti link pa vam stavim dajte vibre da ga nađem ~ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:51:41
|
|
|
|
ivanaa
|
meni je frendica posudila chiccovu i nece mali bit nutra i boe me leda
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:51:47
|
|
|
|
Puli
|
a za sling ne znam i mene zanima da li je netko probao u njemu nositi dijete? sad ću biti plava što sling nije naziv za sve te nosiljke-marame s ringom,bez,mei taie i sl...
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:52:42
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Marta j Kod njih mi je obuca najljepsa i kvalitetnija. Imam njihove balerinke od pretproslog proljeca i jos uvijek su super. odavdje samo ja kupujem laredut tako da se s nikim nisam mogla savjetovati za obucu,ali robe njihove imam dosta,a cipele se nisam usudila,bas lijepo sto si spomenula sada znam za drugi put
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 28.2.2009 14:52:49
|
|
|
|
Puli
|
curka ima 11mj i nekih 9kg sada se vozimo na biciklu pa nema potrebe za lavicu i mi planiramo prošetati naše baciklo
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!