Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 7:31:42
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro svima koji dolaze ja sam jos umorna i jos bi malo spavala,ali Dino neda,a sinoc nisam mogla dugo zaspati ne znam zbog cega
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 7:38:25
|
|
|
|
ZVRK
|
dobro jutro svima želim JA nadam se da me danas neće zaj....komp. pa da ću moći biti tu sa vama
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 7:41:53
|
|
|
|
mlada mama
|
jutro ZVRK kako ste ??
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:29:48
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
jutro svima...vidim nije naka navala u birc, pa kuham frišku kavicu i peciva da vas namamim
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:33:07
|
|
|
|
zaba
|
moram kuhat ručak,al evo me na druženju..
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:33:57
|
|
|
|
ninolina
|
Joj zaba kaj buš kuhala danas ja nemam pojma
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:39:13
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: ninolina Joj zaba kaj buš kuhala danas ja nemam pojma evo moj odgovor na to pitanje juhica,špinat sa krumpirićem i ribicom(bastonćini od LEDA)--za mene i zvrkića jaje na oko sa šunkom za mm-a(ham&eggs)
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:39:43
|
|
|
|
zaba
|
imala sam mesa u škrinji,pa sam sinoć odmrznula i dinstala bum,malo riže pokraj i super.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:48:20
|
|
|
|
ninolina
|
Joj meso mi je već bljak. Ali ribice i špinat, malo pirea mogla bi. Idem izvadit špinatić da malo otopi. Hvala ženice
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:52:03
|
|
|
|
ZVRK
|
molim,molim ninolina za promjenu opet kuhamo isto
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:52:31
|
|
|
|
ZVRK
|
odo ja raditi raviole
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:53:12
|
|
|
|
ninolina
|
za promjenu opet kuhamo istouser posted image eto neka, neka glavno da je fino
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 8:54:08
|
|
|
|
zaba
|
mi smo papali ribice i čušpajze,pa smo sad željni malo meseka.Odoh u kuhinju,bok komadi.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:06:51
|
|
|
|
Puli
|
jutreko eto i nas dvije jutros smo kuhale skupa
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:26:00
|
|
|
|
mariola
|
Jutro cure, evo i mene. Bolesna sam. Cijelo tijelo me boli i temperatura. Pa di baš sad kad sam trudna?? Godinama nisam bila bolesna Valjda mi neće naštetiti trudnoći.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:30:31
|
|
|
|
ninolina
|
mariolica čuvaj se sada. Koliko ti je tjedana
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:31:16
|
|
|
|
ninolina
|
bokić puli kako je cvijetić
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:39:08
|
|
|
|
mariola
|
Nisam juče mogla ko dokktora ovako bolesna da mi potvrdi al po mojoj procjeni peti.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:40:33
|
|
|
|
ninolina
|
bit će sve ok draga, samo odmaraj
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:42:37
|
|
|
|
mariola
|
>>Znaš kakome strah da ne krene po zlu sad kad nam je napokon uspjelo. Evo ležim, rekla mi je dr strogo mirovanje. mm mi na službenom putu pa me nema ko maziti.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:48:18
|
|
|
|
mlada mama
|
mariola bit ce sve ok samo puno vitamina i odmaranje i sve ce proci
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:51:40
|
|
|
|
mariola
|
Hvala, hvala. Al nije ni loše doma mlada mama znaš li neku žensku koja bi radila sezonu kod mene? olila bi da je neka odavdje jer nemam smještaj.
|
|
|
|
RE: CB "vesele alkos kokice" 3.3.2009 9:51:53
|
|
|
|
mlada mama
|
drage moje trudnice ne sekirajte se sve ce biti u redu nema mjesta za crne misli treba misliti pozitivno
|
|
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!